Reklama

PANICKÁ PORUCHA 12 ( a vše okolo ní)

Dituša (Út, 7. 12. 2010 - 17:12)

Nazdárek všem,tak já napíšu slohovku a vono mi to kyxne!!!!

Věrunka (Út, 7. 12. 2010 - 16:12)

Ahoj pes je fena,je po...Hani prominˇnevěděla jsem.No aj tak musíš věřit.Je toho na tebe moc koukej se trochu šetřit a nic nepřeháněj.

zdena (Út, 7. 12. 2010 - 16:12)

Haniško drž se zase bude dobře uvidíš,třeba se vrátí čubina,držím moc pěsti.Vydržat..

Lazarku no smekám,ty jsi se dal na básně,to ten vánoční čas.
Alčo to jsi mě udělala fakt radost nejen z básničkou ale že je ti dobře,jsi šikula.
Světlanko taky to nemáš lehký,tak se nám opatruj a kdybys potřebovala na farmě,můžu ti ještě dohodit synátorovu slečnu Aničku.

Hanka 1 (Út, 7. 12. 2010 - 15:12)

Ahoj pes je fena,je po sterilizaci a nevrátila se,
já si málem ustlala,udělalo se mi šíleně zle od tlaku,skončilo to atakou,takže fuj.Všechny moc zdravím Hanka

Alča (Út, 7. 12. 2010 - 15:12)

LAZAR ten mně odhalil
všechno na mně vyzdradil.
Sám teď leží na pryčně
broky tlačí tradičně.

Na zprávy se kouká hezky
důchod zvednou? Třesky
plesky.Lídl,ten to ale jistí
zboží od něj můžem jísti.

Natlačím se kroupovky,lehnu
potom na krovky.Večer všechno
vypustím a záchod hezky pohostím.

Tak čau.

Věrunka (Út, 7. 12. 2010 - 14:12)

Ahojte holky moje,Alčo jsem moc ráda že je ti dobře.Před chvílí jsem přijela od ol.,ještě mi dal nějaký léky na zanesený dutiny(obličejové),něco na chrchlák a do frgola.Jinak CRP mi kleslo jinak by přidal ATB.Hanko a co pejsan ještě se nevrátil?Nehárá se někde fena?Nám jednou taky zdrhla fena jezevčíka - podhrabala se a šla na zálety.Nemohli jsme ji taky najít.Po čase nám na zvonek zazvonil soused jestli se nám neztratil pes a měl ho na vodítku ukázat nám ho.Byla to chlupatá koule obalená bahnem a k tomu ji štípla do čenichu včela čili byla v ksiftě jak buldok.Tak jsem souseda posílala pryč ale ono mi ta špindíra opuchlá skočila na klín a knučela,tak jsem zavolala manžu no a on ji poznal.A jak jsme byli rádi ani nevíš.Uvidíš že se objeví.

Alča (Út, 7. 12. 2010 - 14:12)

Tak LAZÁRKU já smekám,ty už taky básničkuješ? To je dobře.
Dneska jsem uvařila vepřové koleno a z vývaru udělala kroupovou polévku.A už zase tlačím do šiškymjen mně otrnulo,už zase valím dál.Hurá.Všechny moc zdravím.

IQ Test (Út, 7. 12. 2010 - 13:12)

Zkuste si...:-)
http://cz.iq-test.eu/#5594

Světlana (Út, 7. 12. 2010 - 13:12)

Ahojky děvčata.Všechny moc zdravim.Laruško tak já přijedu))))Zdeničko však jsem jak pitomá z toho ponocování ,seděla jsem u počítače a furt se mi to sekalo ,jsem to furt vypínala zapínala.3la si lehnout pak se zas vrátila.Spolubydlící furt celou noc chodí do kuchyně a já furt u počítače ,ukazuje na čelo ,ze jsem praštěná tak mu říkám nápodobně.Musim pro děcka ,holka má do večera.Bettynko taky prej omdlela začala se jí točit hlava a hrozně zle.Taky vyčerpaná .Tak mi zas pěkně vystrašila sama s děckam domaHaničko to je mi moc líto ježiš hlavně at se vrátí pejsek ,to je hrozný.Beatko ???Alčo tak už je ti dobře to je fajn.Tak já se jdu oblíkat pomalu a směr ke školce))))ještě čas ,ale já bych usnula musim něco dělat.paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

LAZAR (Út, 7. 12. 2010 - 13:12)

Gratuluju VĚRCE taky k...Jsem na to hrdý,že Alča měla
Jen zaražený prdy
Pořád do sebe něco tlačí,
Pak se na svět jenom mračí
Teď už je jí zase dobře,
Do práce se hezky vopře
Večer si dala teplou vanu,
Jak se sluší na starou Hanu
Ani klystyr není třeba,
Aby propláchl její střeva
Někdy stačí kýbl čaje,
A Alča si zase hraje!!!

:-)))))

zdena (Út, 7. 12. 2010 - 11:12)

AHOJKY HOLKY MOJE.
Hani nevšímej si toho blba co napsal,držím moc palce at se lumpák vratí,nám to udělal minulí týden,já najednou slyším hlášení z OÚ tak jsme pro něj šli,vyskočí na takovou vysokou zet,nežřád.
Alčo huráááááááááá že je ti dobře,to mám radost.
Beatko ahojky držím palce at je ti pořád fajn.
Bettznko vím že je to těřké zvolnit,ale aspon trošku,práce někdy počká.
Laro dík za podporu i tobě přeju at se ti daří a je ti dobře.
VĚRU doufám že ti je už dobře a těšíš se na miminko.
Světluško hezkej den,ty si dnes ponocovala vid,já byla takz vzhůru ,ale pak usnula a spala skoro do devíti,tet jsem vyžehlila,už je zase lépe.
Všechny zdravím Vánoce,vánoce přicházejí...

Alča (Út, 7. 12. 2010 - 11:12)

Gratuluju VĚRCE taky k přírustku.U nás pouze dva a víc už jich nebude.No nedá se nic dělat.V pátek mám tady KAŠPARA,už to počítá,kdy přijede.Půjdem pro stromek a budeme spolu péci cukroví ať taky ho nějak zaměstnám.

Alča (Út, 7. 12. 2010 - 11:12)

HANI on ju najde domů,neboj.Není někde v okolí hající fena?Naše Adina byla tři dny nezvěstná a potom přišl,jako prase špinavá,se staženým ocasem mezi nohama,tvářila se provinile.Já už jsem si říkala a je pryč a už se nevrátí.Neboj,držím palce vrátí se uvidíš.
Ještě,že náš pes byl vykastrovaný,protože to by byly štěňata,kdoví od koho.Tu poskákal,kde kdo.A přišel dokonce i pes zdaleka.Tak bude zase fajn.

Beata1 (Út, 7. 12. 2010 - 10:12)

BETTY,JÁ TI ROZUMÍ,ŽE TOHO MÁTE HODNĚ ALE URČITĚ by ti bodlo a prospělo,já vím že tě začalo bolet břicho,než jsi omdlela,když jsem já omdlívala tak to taky vždycky začalo jako nevolnost břicha a potom,bác a už jsem bal na zemi ale dr.mi řekla že jsem řetažená a klesá mi z toho tlak ale jak jsem trošku polevila a odpočívala tak omdlívání přešlo ale začínalo to uplně stajně jako tobě a jak mě kdykoliv začalo být nevolno tak jsem zpanikařila a hledal místo kam sebou bacím ale nestalo se,to jen panika mě z toho brala ale přešlo to a omdlívání taky,věřím že budeš v pořádku a moc ti to přeji,tady pořád leje a sníh mizí.

HANI jejda,to mě mrzí,třeba nemůže jen najít cestu domů,jen tam zavolej,je zima,chuderko,to musí být hrozný co prožíváš,chjo,jen nevím,jak ti pomoct,drž se.

Lara (Út, 7. 12. 2010 - 10:12)

HANI, to je mi líto, že se pejsek nerátil, ale naděje umírá poslední, ještě je šance!

BETTY, zdravím Itálii a drž se!

Lara (Út, 7. 12. 2010 - 10:12)

Jéé, dočetla jsem se, že i u VĚRUNKY čekají přírustek :-) Moc gratuluju a nastávající mamince přeju spokojené těhulkování bez problémů, ať má babička samou radost!

betty (Út, 7. 12. 2010 - 10:12)

ALCO, krasna basnicka:-)

Hanka 1 (Út, 7. 12. 2010 - 10:12)

Ahoj všem holkám,pes se nevrátil,večer jsem ho ještě hledala,ale marně,nikde ani stopa,rozbila se nám klávesnice tak se omlouvám,manžel musí dnes koupit novou tady smradlavo jako hrom,nálada na nule prostě nic moc,ona se takhle netoulá,jdu zavolat na městskou jinak nevím

betty (Út, 7. 12. 2010 - 10:12)

Kocicky pisu vam z prace.U nas taky hnus,vlhko,prsi a do teplo-blee.Vcera -1, dnes +14-pocasi se zblaznilo:(

BEO,LARUS, diky za slova podpory..ja vim,ze bych mela odpocivat,ale proste ted je to narocne obdobi, do toho to posrane pocasi....:(((Ale aspon se budu snazit jit do hajan relativne brzy(pro me)ne kolem pulnoci:-)

ALCO,super,ze ti je lepe.Cajickuj a odpocivej,ty ktera mas moznost aspon castecne.

BEO, ja jak omdlela jsem nebyla prejedena,ale asi mi nesedlo jidlo a nestravila jsem..pak me do toho rozbolelo bricho a z toho ta slabost:(

HANI1,uz mas nejake zpravy o Bernie?

SILVI,ZDENI,VERUS,LAZARE,GABI,KOCURE.....hezky den vsem:)

Beata1 (Út, 7. 12. 2010 - 09:12)

Alčo,no huráááááááááááááá,to je uleva,vid,jak já ti to přeju,hned je dobře na tom světě at prší nebo ne,super jsi to vyléčila.

Reklama

Přidat komentář