Reklama

PANICKÁ PORUCHA 12 ( a vše okolo ní)

Hanka 1 (So, 4. 12. 2010 - 14:12)

Beat1,no děsná,ten můj chlap potapaná jel na chaloupku,no snad tam nezmrzne.................

a co jsi vysazovala Ty? a kolik

Mě tedy štve ,že já fakt v téhle zimě nemůžu vůbec venku dýchat,hnus

Beata1 (So, 4. 12. 2010 - 12:12)

HANI ahoj,já jsem vysazovala ale psychouška na mě vyzkoušela metodu ŠOKU,vysadilo mi ten lék na ráz ale zabralo to a jsem v pohodě ale hrozně jsem se bála ale věřila jsem doktorce že ví,co dělá,jinak u vás teda kosa větší než tady.

Alča (So, 4. 12. 2010 - 11:12)

No PAJKO něco podobného jsem teď řešila s manželem,ale né že by tam měl nějakou částku,ale přišla paní se hora uvedené pojišťovny a nabízela manželovi lukrativní pojištění proti úrazu,úmrtí atd.manžel řekl,že si to nechá projít hlavou.Paní odešla a za dva dny donesla hotovou smlouvu,že stačí jen aby to manžel podepsal a že si proto druhý den přijde.Tak jsem jí řekla moment,já si to taky přečtu třeba nebudete muset zítra chodit,a ejhle paní tam uvedla jen to nejnutnější a ještě k tomu smlouva na 15 let.Je nám 63,tak nevím,nevím.A jak jsem to dočetla tak jsem to paní vrátila,byla až arogantní,že to je pro manžela a kdesi cosi,tak jsem jí řekla že je to i z mých peněz,protože je máme společné.Když začala být dost taková zlá,tak jsem ji prostě vyhodila a řekla ať už k nám nikdy se žádnou mlouvou nechodí.
Manžel by to určitě podepsal,protože mu tady natloukla klíny do hlavy a tak jsem to utla.Já jim dám.Když ho před léty nabral býk a vyrazil mu zuby,tak si to nakonec musel zaplatit sám,protože mu pojišťovnou bylo řečeno,že se musí hojit na družstvu,které býka vlastní.Hajzlové,anikorunu bych jim nedala.

Hanka 1 (So, 4. 12. 2010 - 11:12)

Ahoj holčiny z okna nádhera venku ráno -17C,tak to tedy je moc.......................................

no a tady to vypadá i na sněžení,je to jako by tu proběhl Mrazík s kouzelnou hůlkou.No a tak tedy ven dnes ani omylem,já tedy ne.

Pajko ahoooooooooj ,čs to je dílo,jen jejich poplatky a ochota je děsivá,žasnu za co vše platím navíc,takže mě vůbec tohle co píšeš neudivuje.................................
prostě ,když to shrnu pěkný binec tam mají,levá ruka neví co dělá pravá..........................

Beat1........................ahoj

Zdeni.......................tak co tomu je

Drevokocure já nevím,nevysazuješ to opravdu divoce

Světlan,,,,,,,,,,,,,,,,,,ty máš zkušenosti s vysazováním,nebo kdo tady???????????????,

Beata1 (So, 4. 12. 2010 - 11:12)

filtr jsem chtěl napsat,někdy e to ucpe a potom nezapne ždímání....

Beata1 (So, 4. 12. 2010 - 11:12)

Zdeni,mrkni jestli není ucpaný faltr

Pajka (So, 4. 12. 2010 - 11:12)

Napíšu vám sem teď jen pár slov z úplně jiného soudku.
Jako radu i prevenci, aby se vám nestalo něco podobného a který bankovní dům byste měli obloukem obejít - ČESKÁ SPOŘITELNA.
Před cca 15 lety, když jsem žila sama s dětmi, jsem uzavřela životní pojištění pro případ, že bych byla práce neschopná, obsahovala i odbytné pro děti v případě mé smrti... po letech jsem včas nedostala výzvu k úhradě, takže pojišťovna pojistku ukončila a se zůstatkem kolem 10 tisíc tam moje peníze leží cca 7 let dodnes. Včera jsem dostala platební rozkaz od soudu, že jsem pojišťovně byla dlužna 226,- Kč (důležité: nikdy jsem nedostala výzvu k úhradě), pohledávku koupila v lednu firma WLG INVEST Zlín a mám uhradit: 226,- Kč, 32,- Kč úroky, 300,- Kč soudní poplatek a 6.120,- právní služby. To je byznys!!! Nepotřebujete vůbec nic! Jen vlastnit relativně nízký kapitál (výnosnost je cca třicetinásobek koupené pohledávky), mít základní právní povědomí, drzost, absenci svědomí a hlavně firmu, která je vám ochotna postoupit pohledávky za svými klienty a už to frčí. V tomto případě je to Pojišťovna ČESKÉ SPOŘITELNY, tu pokládám za viníka, který s podobnými darebáky spolupracuje. Tento peněžní ústav pro mě od včerejška spadl do stoky. Nejenže jim tam pár let leží moje peníze, ze kterých profitují, ale ještě udělají to, že stovky podobných klientů předhodí supům. Je to celé postaveno na právní nevědomosti lidí, na respektu, když uvidí obálku s pruhem od soudu a na myšlence, že většina pro klid duše bez odmítání uhradí.
Kdyby vás nebo kohokoliv ve vašem okolí potkalo něco podobného, doporučte mu právní poradu a podání tzv.odporu proti platebnímu rozkazu. Uvažuju v mnoha souvislostech, mám chuť podat trestní oznámení, protože poměr dlužná částka a sankce je tak nevyvážený, že ho pokládám za lichvu+nedostatečný důkazový materiál, který zahlcuje přetížené soudy je neprofesionální. Divím se, že soudy pustí takovou věc dál, že důkazový materiál nezkoumají, protože je nedostatečný. Jdu bojovat proti zlu... Nepanikařte nikdy, pokud uvidíte obálku s úředním pruhem... vždycky obsahuje lhůtu na rozmyšlenou a raďte se s odborníky!!!

tady k tomu najdete víc
http://www.emimino.cz/diskuse/jsem-bezradna-poradi-nekdo-46054/

Zdálnivě to sem nepatří, ale věřím, že spoustě lidí může podobná věc způsobit takové trauma, že vede k iniciaci psychických problémů nebo jejich zhoršení...

zdena (So, 4. 12. 2010 - 11:12)

HOLKY já se z toho snad poseru přestala mě ždímat pračka.Já už myslela že jsme si to vybrali,bojler,lednice ,televize, a tet pračka.To jsou dárky na vánoce,říkám Ježíškovi že už to stačí,snad mě vyslyší.

Alča (So, 4. 12. 2010 - 11:12)

Dneska vytvářím hovězí maso,houbová omáčka,knedlík a polévku nedělám.Ten můj FIKULÍN za chvilku odjíždí na prohlídků zajíců na hony,tak bude odpoledne klid.Jdu dodělat jídlo,aby se najedl a a a a a,hurá.

Beata1 (So, 4. 12. 2010 - 10:12)

Světlanko ti chlapi jsou fakt divný stvoření...čert aby se v ních vyznala ale určitě ti tam neumrzne,na to oni jsou oc velké bábovky.

Beata1 (So, 4. 12. 2010 - 10:12)

VĚRUNKO no to naše zdravotnictví,to ti teda řeknu,čekáš i na smrt a koukám jak ses rozjela,asi už ti atb POMÁHAJÍ A JE TI líp TO JE DOBŘEEE,moc dobře,děkuji za info

DITUŠ tak zase je ti na prd ale to přejde třeba na tom posezení,mladá zlobí?mě kluci ted ani nee,za barákem máma kopec a celé dny tam blbnou s kamarádama a jsou tak unavení a vyzmrzaní že je klid,je fajn že na ně krásně vidím z okna a mám pohodu,jee,vy máte dnes teda dobroty,taky asi zítra udělám svíčkovou,mnaaa,tak at se ti nálala i den zlepšííííí....a máš pěkný víkend

Dituša (So, 4. 12. 2010 - 10:12)

jo Beat,díky,i tobě hezkej den..já ho mám na hovnisko...nechce se mi nic,ani psát.
JDu dodělat svíčkovou a polívku hovezi s játr.knedlíčky a domácími nudlemi-ty udelal onehdá přitel,tak jse jich trochu zmraziála a bude to dens rychlejší.Odpol máme zamluven stul v kavárne,kde je pro deti Mikuláš a čertici ,my dodáme tjane nadílku a oni to rozdají našim dětem.Ale zatím mám sto chutí tu svoji starší nechat doma na hrachu.

Věrunka (So, 4. 12. 2010 - 10:12)

Beatko,manžel je podle krve celkem v pohodě,ale představ si že ty výsledky na boreliozu mu ještě NEPŘIŠLY!To by zatím jeden zhebnul než mu přijdou na to co mu je.K obědu jsem se rozhodla pro žemlovku k tomu kakavíčko a polívku čočkovou.Peču koláč s jablky a drobenkou a chleba.Sem se nějak rozjela.Manža jde na odpolední tak budu vorážet.

Světlana (So, 4. 12. 2010 - 09:12)

ja prej za makou((((mamkou

Světlana (So, 4. 12. 2010 - 09:12)

Já vim Alčo jsem jen chvilku a toho maleho nepouštim moc na zem.Mám ho zabelenýho v tasce v oblecku a jeste deku )))kdyz nekam jdu ,ale já moc nikam nechodim jen za detma.Jinak si mě opét rozesmála o tom sousedovi))))Beatko já nevim říkal že spej venku jestli nekecá si tam asi nák topej,ale jak vid?to je blbost co to píšu.taky tomu moc nevěřim ,ale .Tak já jsem asi jak ta tvoje kamarádka pač já jí napíšu až večer ,že někde jsem.To je ta jak jsem měla k ní ject tenkrát na víkend.Já už nechodim k žádný kámošce mě nic nebaví.Zdeničko si asi spletla jméno vid?je videt,že myslíš na Silvuš.Taky držim palce at to zvládneš .To je ,ale hrozný co?to prášky a právě jsem ten frontim moc nejedla raděj jsem to vytrpěla jsem se bála toho jen když jsem šla za makou.

Beata1 (So, 4. 12. 2010 - 08:12)

Věrunkooo,děkuji ale jsem fakt moc ráda za tento stav,loni jsem byla totální troska a ani nevím jak ty vánoce proběhly a letost..prostě paráda,AD mi sedly,v hlavě jsem si to trošku srovnala a naučila se uklidnit a je to dobré,jak manžel,už má nějaké výsledky???
Věřím že každá z nás se z toho aspon na nějakou tu unosnou hranico dottaen,stojí to za to holkyyyyyyyyyyyyyy,jsme krásné a vážíme si samy sebe a ještě jedna důležitá věc.....nikdy nás nikdo neponíží a nerozhodí,pokud to my samy nedovolíme

Beata1 (So, 4. 12. 2010 - 08:12)

Zdeni s čím že ta doktorka vyhrožuje co se týče rivouše???myslíš tou demencí nebo něčím takovým???věřím že budeš mít lepší den,jen trošku jídla zobni a snaž se dělat jen tobě příjemné věci a nemysli na nic co by tě nějak trápilo nebo rozhodilo,,,,pěkně relax,pohoda a klídeček,ju???

Věrunka (So, 4. 12. 2010 - 08:12)

Hezké ráno,tady taky mrzne -16°C,brrrr.BEATKO ,z tebe čiší pohodička a to jsem ráda,asponˇnás tu má kdo povzbudit.Koukám co vše zvládáš.Ale nezapomínej na sebe na odpočinek.ZDENI ahoj tak jak se cítíš doufám že se to lepší.LAZÁRKU díky za vysvětlenou,myslela jsem si to.

zdena (So, 4. 12. 2010 - 08:12)

ahojky ,děvčátka u nás mlha že není vidět na krok.
Dnes jsem spala do půl osmé,od půlnoci,jsem sice rozlámaná ale doufám v lepší den..
Beatko dík za povzbuzení,moc pomáhá i tobě Silvi držím palce ,netrapse tím .miloš je dospělý a co dělá ty stejně těžko ovlivníš,chlapi jsou dubový palice.

Lazárku já ten leták taky četla,a nic jsem tam nenašla,psychouška mě s tím ale vyhrožuje,tak nevím.

Beata1 (So, 4. 12. 2010 - 08:12)

Nazdárek Alčo,to já siléy nepočítám a někdy v poledne přemýšlím jestli jsem si vzala nebo ne a nevím jestli vzít či ne....fakt hlava děravá...dobrou chut a pěkné váleníčko,já se dnes těším na to LEDOVÉ OSTRŘÍ 3,nikdy jsem tento díl ještě neviděla a nehraju si to...
DITULÍÍÍ krásné ránko i celou sobotu.....
VĚRUNKO určitě jsi se vypotila a je ti líp..
ZDENI den ode dne líp????snad ano..
KOCŮRE nezoufej,je to někdy jak na houpačce ale to zvládneš....
LAZARE ahooooj....

Reklama

Přidat komentář