Reklama

PANICKÁ PORUCHA 12 ( a vše okolo ní)

zdena (Ne, 21. 11. 2010 - 18:11)

HANIurčitě nejsi divná já tyhle dny jsem taky vykolejená,až je mě to samotný blbý,vůbec se nemůžu k něčemu vybudit.
Měla jsem tu vnučku ty dva dny na spaní,přes den byla doma máma tak to šlo.
Dnes taková malá ataka,tet už je to lepší.
Tak uvidíme večer.

Alča (Ne, 21. 11. 2010 - 18:11)

Všechny moc zdravím z klidného a uklizeného bytu.Bylo to fajn,ale klid je klid.Už mně to vyčerpává,dneska byl pláč nechtělo se jim domů.Vnučka nadávala,že zůstane u mně a vnuk říkal,že nechce domů,že tady bude s vnučkou.No tak jsem jim to musela řádně vysvětlit,ale chtělo se mně brečet taky.
Už jsem uklidila a teď se teprve musím dát do pořádku,umýt si palici a skočit do díže a proprat tělo.
Musím si v klidu vššchno přečíst,abych mohla reagovat.Nechtěla jsem pouštět počítač,protože se potom hádají,kdo si na něm bude hrát a tak jsem nic moc nečetla.
Děvy a jinoši jdu chytnou rejžák a trošku zmasírovat kůži.
Dotazy prosím odešlu až zítra,myslím,že se ptala BETTY na píska malého a tak ti prosím odpovím zítra.
Zdravím,zdravím.
Dneska už jsem vyždímaná
jako starý hadr,zítra koupím
čokoládku pak pojedu jak bagr.

Do Teska se vypravím,snad vozík
neodstavím.Pepina mně možná
mine,radostná to bude chvíle.

Kabelu já naplním,energii
dohoním.Odepíšu potom všem
snad pak bude pěkný den.

Hanka 1 (Ne, 21. 11. 2010 - 17:11)

Zdeni a všechny ostatní jsem divná jen já,nebo je také ještě někomu včera a dnes nic moc???????????????????????

zdena (Ne, 21. 11. 2010 - 17:11)

čauky lidičkové ten náš Kocour se překonal,jinak nic moc musela jsem zobnout ještě rivotril začal třepink .
Tet už trochu líp.
FARMA je hra na facebooku.
Beatko prosím popros kluky jestli by mě poslali žrádlo pro psa mám vyčerpaný žádosti.dík

Hanka 1 (Ne, 21. 11. 2010 - 15:11)

Lazare díky máš pravdu........

Drevokocúr (Ne, 21. 11. 2010 - 14:11)

Takže v podstatě makám na 4 hodiny denně, a stěží to zvládám. Odpoledne doma padnu a jdu spát, protože jsem vyšťavený jak zdechlá myš. Teď v pátek to bylo tak neúnosný, že jsem si musel vzít dovolenou, co mi můj stav nedovolil jít do práce. Bojím se, co nastane až dovolená dojde, to bude pak průšvih. Přemýšlel jsem nad tím, že zkusím po půlhodinách či hodinách si někdy naddělat když se budu cítit líp, abych měl rezervu když mi bude neúnosně. Do práce chodím nadopovanej a kolikrát musím brát Rivotrilu tolik, abych to vůbec přežil. Na každého se musím usmívat, být příjemný, ale to že jsem v prdeli nikoho nezajímá. V práci musím udělat tolik práce, jako bych pracoval na osm hodin a nikoho nezajímá - můžeš / nemůžeš... To mě na tom nejvíce sere. Hlavní je, že po čtyřech hodiných se od tama můžu vyplazit a jít domů. Další plus je to, že na tu práci nepotřebuju maturitu, že musím mít jen znalosti, které mám. Taky to tak někdy vnímáte, že okolí vás chce jen využít a odhodit? Chjoo.. tak depresivně píšu, přičmež je krásně venku, svítí sluníčko a měl bych jít spíš někam na procházku s manželkou... no a já dřepím na posteli a nic nedělám. Ale co, patnáct minut jsem si vylil srdíčko tady na diskuzi a můžu jít znova bojovat boj, který mi je určen. Mějte se zatím hezky a co možná nejlíp. Pa vaše Dřevokočka.

Drevokocúr (Ne, 21. 11. 2010 - 14:11)

Ahojky přátelé, mám se jakž takž. Momentálně odpočívám po nedělním obědě, který jsem spáchal, udělal jsem žampionovou omáčku, knedlík a vejce, všem moc chutnalo, i rodičům od manželky, no a už toho kecání na mě bylo moc, tak jsem zdrhnul o patro vejš na postel pročíst si nějakou tu diskuzi. Zvolil jsem přátelé panikáře. S manželkou jsme koupili 45 let starý domek, který potřebuje kompletně zrekonstruovat. V patře, kde bydlíme jsem udělal novou elektriku, vysekal a zaházel, s omítnutím ložnice a obýváku mi pomohl jeden buzerant, který mě pak začal manipulovat a vydírat, takže jsem i jeho poslal do háje, protože vyhrožoval mým blízkým. Druhého buzeranta ( co jsme si vzali z léčebny ) mamka vykvartýrovala poté, co furt nám ničil život, tak jsme konečně pátý den sami a je nám líp. Hodně nás to poznamenalo.. i náš vztah s ženou a mamkou. Lidi, já jsem tolerantní člověk, ale buzeranti nejsou tak neškodný, jak se první měsíc zdaj! Za dobu po opuštění nemocnice jsem poznal 15 buzerantů a všichni jsou manipulátoři, lháři... je mi z toho na zvracení. Žel důvěřivost a ochota pomoci člověku bez domova se nevyplatila a dotyčný napáchal škody více, než užitku. Bylo by to na dlouhé povídání, shrnu to jen tak, že byly situace, kdy má žena ač jinak velmi psychicky v kondici se musela ládovat Neurolem a Zopitinem, abychom to těžké období zvládli. Na druhou stranu jsem měl brigádníky k ruce, i když mě stáli hodně peněz. Je pravdou, že za prachy by udělali cokoliv aj sežrali z pod sebe.. a tak jsem kvůli mé páteři je najal a pomohli nám se přestěhovat. Führera jsme do baráku ještě nepustili, všechno by nám jen zkritizoval. Jsme rádi, že od něj máme relativní pokoj a že se tu ani neobjevuje... i když už chtěl za každou cenu se tu vetřít. Indulona jedna! Do zaměstnání jsem se dostal jen proto, že jsem ukecal primářku na preventivce, že nechcu být doma mezi 4 stěnama zavřený a že musím splácet hypotéku, jinak by mě s těma mýma nálezama nechala odejít z práce s jakýmsi bakšišem odstupným..

Dituša (Ne, 21. 11. 2010 - 14:11)

strányk jsou: www.lundbeck.cz

Světlana (Ne, 21. 11. 2010 - 14:11)

Ahojky hezký den,Beatko já ti psala ,že jsem se probudila ve 12 v poledne)))a utíkala s pejskama rychle ven a za trest jsem šla taky nevyčůraná tak jsem se tam kroutila a málem cvrnkla do kalhot)))Mám dva pejsky Lazárku a nejsou to tlamajzny jsem už psala proč dva.včera mi nešel ´v noci počítač jsem byla na nervy pač mi farma zvadla.Musim k sestře zvolala rodinou poradu))))))))))tak se po dlouhy době uvidíme všichni sourozenci)))))Mějte se krásně paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Dituša (Ne, 21. 11. 2010 - 14:11)

Betty-obsah

zdravím uplně všecky,Gábi bojuuuuj!

LAZAR (Ne, 21. 11. 2010 - 13:11)

Lazare já moc nerozumím kam...HANKO...na farmu raději nechoď maš dost prace doma na "statku"a s buchcačkama na chaloupce a to už bys neměla čas ani na truhly:-))))))))))) Tam to je pro ty co nemaji do ceho pichnout a ty šiješ i v noci...jako šídlo:)) Já se v tom taky moc nevyznam....pravě že mne tam honily kozy ..bučely krávy,do toho lítaly slepice a kokrhal kohout tak jsem si musel vzit broky jak jsem byl vycukanej.......pak jsem se stavil vedle a převlíkal nějakeho tajtrlika....nic mu moc neslušelo,asi to necham zkušenějším!:-)))

Věrunka (Ne, 21. 11. 2010 - 13:11)

Lazare já moc nerozumím kam...tady taky hnusno ale smradlavo ne ahoj HANIČKO.

Hanka1 (Ne, 21. 11. 2010 - 13:11)

Lazare já moc nerozumím kam chodíte na tu farmu???????????????já jsem trochu poč.trdlo.
Věrunko ahoooooooj,tady hnusno smradlavo

Věrunka (Ne, 21. 11. 2010 - 13:11)

Lazárku ahoj,no píšeš že jsem se zpamatovala a vzpomněla na DREVOKOČKU.To víš že občas myslím co vyvádí že přestal psát,ale on nepřestal tak docela.Objevila jsem ho na jiné diskusi a tam mě poznal tak mně pozdravil no tak jsem mu taky musela napsat.Potěšil mě.Ty křápeš jo? tak dej čajík s dobrou pálenkou kopni do sebe a peřinu den až na hlavu uvidíš jak ti bude fajn.A le to musíš půl na půl.Nesmíš se ošidit.

Věrunka (Ne, 21. 11. 2010 - 13:11)

Beatko ahoj.Nojo lovci se za tmy vrátili a dnes s rozedněním zase zmizeli.Takže to samý jak včera štěně tu zase bulí.Domů ji vzít nesmím a tak s ní povídám z okna.Byla jsem s ní na zahradě no to jsem byla jak dobytek skákala mi až na hlavu.No musí si zvykat.Ještě ne¨má ten lovecký výcvik tak ba se v lese ztratila.

Věrunka (Ne, 21. 11. 2010 - 13:11)

Ahoj Gábi taky se přidávám k holkám taky ti přeju aby ti bylo co nejdřív dobře.Opravdu to trvá dost dlouho než ti AD zaberou.A než ti zaberou budeš si muset prostě ten Lexák vzít.Nevím jaké máš určené dávkování,ale pokud ho nebudeš brát dlouhodobě nemusíš mít strach z návyku na něj.Jde o to abys byla v poho když máš to mrně.Neboj se chodit ven,úpokud se obáváš styku s lidmi běž někam kde jich není tolik.Uvidíš že se to pomalu bude zlepšovat.Ta panika je potvora ale zvítězíš nad ní jen to nevzdávej.Mě tady holky moc pomohly poradily uklidnily.Tak vydrž.

Beata1 (Ne, 21. 11. 2010 - 12:11)

tak já si teda nechám jen ralfíčka,děkuji,chystáme se ven,přestalo pršet,kluci chtějí koupit nějaké gormity nebo co a jejich vůdce tak jim půjdu udělat radost at mám radost i já,stijí prý 30kč tak to mě snad nezabije,ta SVĚTLANAK snad ješět spí???,to je ovšem skandál,jen si dělám legraci
GÁBI je fajn že máš super mamku i kamrádky ale bude zase dobrá,ničeho se neboj,já nevím BETTY jak se ty stránky jmenují,mám tu knihu a ta mi stačí ale snad to sem někdo napíše at je GÁBČI líp
HANI ahoj,určitě to bylo tou horkou vodou a bude pěkně v klídku a v pohodě
tak pádím nakupovat,paaa holky,mám vás ráda

LAZAR (Ne, 21. 11. 2010 - 12:11)

beru 10 mg denně ráno.Já...Zdarec.....koukam ze jste vsichni v pohode a sama legrace....cekam kdy se objevi 3Gabina...?:-)Bettynko ...Praška netřeba Gabi2,je stara harcovnice,kdyby nevysadila broky tak jak píše mohla byt stale ready jako v letě :-o) Beato nech si jen Ralficka ja nemam žadnou tlamu-jen svou ale nějakou chlupatou potvoru bych si mel poridit...Svetluska ma dve...Nela taky-Betty 3...Alča jen Adinu,ale ta je tlusta ze vydá za 4 Matýsky...jo taky Horalka ma psinec :-)))) Zdena-Hanka-atd...i Rebelka ma stajoveho pinče:)))))))))No prostě jen ja nic...Věrunka se krasne vzpamatovala a zaujal ji Kočičák..:-)))))))))))))) Tak ten je dobrej jen trochu strohej...čekam ze uz zadne story alá FŰHRER nebudou jen napíše tady DREVOKOCÚÚŮR U MNE DOBRÝÝÝ!:-O))) Vcera jsem makal na farmě je tam desnej bordel...zakopl jsem o hrábě a spadl do nějakého hnoje....ještě tak..ale stejně jsem nějak nakřaplej....no vypada to na pryčnu!!:-))))))))))))

betty (Ne, 21. 11. 2010 - 12:11)

Tak ukoly hotove:)

HANI1 ahoooj:)

Ty hodne pracujes a malo odpocivas!:(

GABI jsme tu na tom vsechny stejne.

Ale vidis, ty mas super,ze mas fain mamku a nablizku(ja jim mam napr. daleko bydlic v zahranici:( a mas kolem sebe kamaradky,kterym se muzes sverit, to dela hodne, ver mi. Ted uz musi zabrat prasky a tva vnitrni sila:)

Ja mam taky holcicku 2.trida a kluka 16let:) To vis s malou je to to same, jak u tebe:)

Drzim ti pesti. A pis, vypovidej se, nam to tu hrozne pomaha:-)

Hanka1 (Ne, 21. 11. 2010 - 12:11)

Zdeni ahoj,,,,,,,,,já také chci at jsem fit........................................

Reklama

Přidat komentář