Reklama

PANICKÁ PORUCHA 12 ( a vše okolo ní)

Alča (Čt, 11. 11. 2010 - 11:11)

Já mám takovou radost,manža si oblíkl termoprádlo,vzal udice a zavřel krám,odjíždí na Mušov na ryby.Hurááááááá.

Dana (Čt, 11. 11. 2010 - 11:11)

Nakupovat byl dědooš, budeme mít výročí svatby,tak něco ukryl do garáže.Hm-večer až půjde s chlapama -kluk a zeťák na pivo,to prošmejdím-minulý rok mi koupil koště s mašlí a motor od mopeda přidal k tomu,že to pak domontuje-tedy naštval mně,fakt,ale nemohla jsem ječet před děckama,tak jsem si to schovala na ,,svatební noc".Jen čubrněl co má v posteli- koště v mé noční košili.

Jdu zavařit halušky,tak zatím pa

Věrunka (Čt, 11. 11. 2010 - 11:11)

Taky jsem na děti neměla...To se tak krásně čte.To jsem ráda že nejsem sama takovej starej pošuk.

Alča (Čt, 11. 11. 2010 - 11:11)

Ještě jsem chtěla napsat,které bydlí dcera naproti mýho syna?Napiš na email něco pro tebe mám.

Alča (Čt, 11. 11. 2010 - 11:11)

Jo blboviny,bigbít a trencle do zvonu,to je moje.

Alča (Čt, 11. 11. 2010 - 11:11)

No teda,dávejte bacha když tak píšete o svých vnoučatech co s nimi děláte,aby jste nedopadly jako já já jsem byla označena za babičku,která má špatný vliv na svá vnoučata.Ale moje vnoučata vždycky brečí když odchází,tak nevím.
DANO já taky s děckama strašně blbnu,nechám se třeba,namalovat šminkama,učesat,no vypadám někdy katastroficky,ale děcka to mají nejraději,když člověk dělá jako by byl děcko.Já si s vnukem ležím na zemi a jezdíme s autama,já su Franta a on je Pepa a tak jezdíme k benzince,no prostě je to paráda.A jak píše SVĚTLANA,tak já taky se vždycky ve skrytu duše raduju,že už bude doma klid.Ale s děckama si pohrám pořádně a hlavně taky chcou povídat co jsem dělala když jsem byla malá a co jsem dělala se svým tatínkem za blbosti.To je vždycky večer v posteli.Tak zatím.Byla jsem se jen tak proskotačit venku,nakoupila,utratila a už nemám chuť nikam chodit.
Tak pá pá

Dana (Čt, 11. 11. 2010 - 10:11)

Taky jsem na děti neměla moc času a zvládnout jejich rošťárny byla,někdy dřina.To víš,manžel věčně v luftě .Za to s vnoučaty si to doháním.
A taky se tak tajně , ,mstím" dětičkám,protože někdy když byli již v pubertě,jsem byla na blázinec.Tak,ať vědí,jak to zlobení chutná.
A jednou si na Tebe budou vnoučátka vzpomínat,jako na tu nejlepší babičku.A nezapomeň-dětský smích-léčí.

Ještě v loni jsem dělala kotrmelce a pak najednou rup-a dnes jsem úplně jinak chodící babička.Ale,když mně někdy je o trochu lépe,tak si taky zaskotačím.

Světlana (Čt, 11. 11. 2010 - 10:11)

Hezký den,Dneska jel do školky Jindříšek s dědou a malej mi říká babicko neboj já zas pídu.Vždycky dělám ,že brečim ,že odchází)))a pak jupí,že si odpočinu chvilku.Nesmí to děcko nic poznat já mu furt říkám jak ho miluju a že se mi bude stýskat.Je to takovej mazlivka ))Tak já jdu uklízet.Hezký den všem

Dana (Čt, 11. 11. 2010 - 10:11)

Rozmazlovat,rozmazlovat-to máme v poisu práce.

Věrunka (Čt, 11. 11. 2010 - 10:11)

Pokračuju ještě s tím že jsem na své 2děti neměla tolik času a ted si těch vnoučátek dokážu užívat.Dcera s kterou jsme se moc nemusely mě nyní sleduje že nejsem tak upjatá jako když jsem vychovávala ji.A to jsem ráda je to hodná a objetavá mamina.Mám je moc ráda.

Věrunka (Čt, 11. 11. 2010 - 10:11)

Až budu mít Věrunko,čas...Moje dcera má taky dvojčata kluka a holku,je jim skoro 3roky ale to jsou čísla.Já jako babča se nechávám jejich lumpárnama unést a kolikrát jsem se přistihla že ty samý blbosti dělám s nima Myslíš že je kazím když to dovolím?Je pravda že od nás ani nechtějí domů.Nebude to tím že s nima dělám lotroviny?Ale odreaguju se od svých problému s PP a úzkostí.Dávají mi sílu.

Barča (Čt, 11. 11. 2010 - 10:11)

ahoj panikářky,zase musela zakročit moje krabička poslední záchrany-neurol,sice kousek ale....přišel zákazník,nic mimořádného,v okamžiku se mi stáhl hrudník a ten nekontrolovatelný třes rukou že jsem si myslela že padnu,nejraději byste ho vyhodila což nejde,kouká na vás jestli jste normální...hnus,utéct z práce taky nejde,ještěže tu byl jen chvilku,hned jsem chňapla po prášku,furt mám výčitky že jsem taková bačkora,čekám až prášek zabere,mám ztuhlé prsty.Nevíte jestli AD kapky Seropram jsou i na tyhle stavy? Musím to nějak řešit.Teď během 3dnů byly 2 stejně staré holky odvezeny rychlou,nevím jestli z důvodu ataky ale vypadá to tak.Co se to s naší generací děje?
přeju vám z ostravy všem klidný den bez potvory paniky

Dana (Čt, 11. 11. 2010 - 09:11)

Až budu mít Věrunko,čas tak napíšu srandovních věcí víc,ale zjistila jsem jednu

pravdu-nedělat blbiny před malými caparty,nikdy nevíš co pochytí či si zapamatují,neboť jsem si chladila hlavu i v zimě a to jsem ji strkala do závějí- čtyři moje vlastní děti v té době-2, 3 a 7(mám dvojčata-holky) tak se to naučili taky a když jsme pak někde lyžovali,klidně si strkali hlavu do sněhu-moje máma-jejich babička říkávala,že mně asi měla s pštrosem,.který hnízdil na severu Čech.

Hanka 1 (Čt, 11. 11. 2010 - 09:11)

Ahoj holky,u nás huplo sluníčko na oblohu,ale 5C,tak uvidíme,musím poklidit,což je u mě na půl dne a pak se dám do své práce.

Všem klidný den,bez pp

Věrunka (Čt, 11. 11. 2010 - 09:11)

Hezký den ZDENO,DANO,ALČO,BEATKO,LAZARE A OSTATNÍM.Venku je zamračeno a kdyby nebylo na sníh teplo tak mraky ho věští.Dano tys mne rozchechtala s tou hlavou v sudu.

Alča (Čt, 11. 11. 2010 - 09:11)

LAZARE včera mně vytočil jako klíště z kůže.
No a dneska,dneska se za chvilku seberu a pojedu se podívat do Europamöblu a pokoukat trošku po kšeftech.Snad nezpanikařím a projdu v pohodě.
No a mimo jiné LAZARE udělal na dvoře takovej bordej,že se to ani vypovědět ani vypsat nedá.Tak končím jdu převlíknout trikot a razím do plenéru.Brokama jsem napěchovaná,tak by nemělo nic vadit.

LAZAR (Čt, 11. 11. 2010 - 09:11)

Lazárku jen vyraž vypadá...Teď jsem koukal jestli je někde sud s deśťovkou a nic....no smolař..ale vyzkoušim..jako nouzovku jsem to vzal z trubek :)) Alčo nestěžuj si vždyť "Dietář" je dobrej má rád i zvířátka i toulavé kočičárny....to u MVDr.není obvyklé....a když ho vytočíš tak rozštípe i staletej pařez ...vem si Adinu do postele a schrupni si..:))) ZDENO proč bys nemohla j?t ven to chodi nějaká kontrola...nebo je to bobřík odvahy?**

Alča (Čt, 11. 11. 2010 - 09:11)

Hurá,vysvitlo sluníčko,taky vyrazím do ulic.

zdena (Čt, 11. 11. 2010 - 08:11)

Lazárku jen vyraž vypadá že bude venku hezky ,já už mám taky vycházky ,tak odpoledne se taky vyvenčím.

zdena (Čt, 11. 11. 2010 - 08:11)

AHOJKY LIDIČKOVÉ HEZKÝ DEN VŠEM.

Lazárku tak máš taky studenta,to je dobře jen at kluci studujou.

Danu jo takle je to ze slžičkama.Mládata si to nechali říc ,nebo to bude překvapení.
Neteř má 5,ledna taky termím a bude to Maruška už se taky těšíme.
Zachladit si hlavu někdy moc pomáhá.

Reklama

Přidat komentář