Reklama

léčitelka Alena Krejčová

Herbert (St, 12. 5. 2010 - 00:05)

Zázračně vyléčím PS:...Jen si dělej srandu... Ono tě to přejde, až se jehovistů nebudeš moct zbavit...

inzerát od Krej (St, 12. 5. 2010 - 00:05)

Zázračně vyléčím PS: Vaši peněženku od obsahu

I. Moussa (St, 12. 5. 2010 - 00:05)

Blaženo, ty jsi taky jedna z těch ,,vyléčených" od zázračné paní Alenky?

Blažena (St, 12. 5. 2010 - 00:05)

Já sama k ní chodím, už dlouho.
Alenka mi moc pomohla...Stálo mě to pár tis.,ale, co je to proti nekonečnu.Protože Jehova si přeje, aby lidé poznali jeho osobnost i jaký záměr má s lidmi i touto planetou a jaký smysl má život, to by mělo zajímat každého, proč se neprobudíte?
Alenka je hodně ezoterická ale moc mi pomohla. Dostává mě do varu,když slyším jak ještě hodně lidí neprohlédlo. Volejte a volejte, nebo rovnou se objednejte. Ona opravdu umí.

:-)) (St, 12. 5. 2010 - 00:05)

Bohužel ty peníze nemám...No pokud kadeřnice dělá kadeřnici, tak je to v pořádku, pokud kadeřnice léčí, tak už to tak v pořádku není,...
Ale s Jehovisty opravdu nechci diskutovat, jestli je pí.Krejčová jehovistka to nevím, ale vím, že plácá úplné nesmysly a bludy, její znalosti z oboru anatomie a fyziologie jsou žalostné.
Pokud jde o jakýsi dar, tak by mě zajímalo, jak to víte, že ho má :-)), to co si píše na webu je reklama,.. Takže já tvdím, že pí. Krejčová velmi tvrdě a nekompromisně okrádá klienty,... stačí vycházet ze známého hesla důvěřuj, ale prověřuj,...

Viki (St, 12. 5. 2010 - 00:05)

,,Když něčemu nerozumím a nevím,tak si to zkusím a pak mohu polemizovat."

Báro, to je právě to. Když si přečteš diskuzi zpětně, uvidíš, kolik lidí už to zkusilo a jak byli zklamáni. A o tom tu píšou, většina jich bez zbytečný hořkosti a urážek.

Libor (St, 12. 5. 2010 - 00:05)

Vážení je mi smutno když...Báro, máš pravdu, každý by měl pracovat především sám na sobě. Vždyť nejvíc toho osudu máme stejně ve svých rukou...

Bára (Út, 11. 5. 2010 - 23:05)

Bohužel ty peníze nemám ,ale možná kdyby byly by to nebylo marné,protože kdyby jste zažili jakou sílu má stkání lidí co se zabývají těmito věcmi,tak byste ,asi neváhali.Nezobím se navás a nezávidím Alence její peníze.Nevím proč jí tak soudite,tak to zkuste taky,možná budete v balíku?Jde vám opravdu o tý peníze co udajně má?Je provás opravdu tak důležité kolik má?Když jde některá z vás k ke kadeřníkovi dá tisícovku,aby vypadala na pár hodin modně a ta kadeřnice nemá taky vysokou školu.No a vadí vám to,pomlouváte jí že bere tolik a stééjně k ní jdete asi znovu.Nebo některé si koupí kozačky za desetisíce,chváli se stím vTV a celý národ je zbožňuje umělce a celbrity.Tak proč tolik nenávistí k lidém,kteří se snaží pomáhat jiným lidem v rám ci svých možností.Víte ,že jedna sada karet stojí kolem 600 korun a průměrná kniha 300 a různé kurzy a zasvěcená tisíce a to si musíme taky vše hradit ,každý má tu možnost si to zkusit,tak proč tolik odsouzení a zesměšnění.Když něčemu nerozumím a nevím,tak si to zkusím a pak mohu polemizovat.Můžu ukončit toto psaní a nikdy se tu nepsat a hotovo,ale prostě to tak cítím,že to není správné odsoudit jen tak člověka.Takže já končím debatu o Alence a přejí vám všem a to upřimně,abyste nikdy nemuseli použít služby nás co léčíme,abyste byli všichni zdráví,spokojení a nikdy se vám nestolo to co paní Alence ,že vás někdo z nevědomosti ,nebo závistí a pod.odsoudil.Přejí všem hodně ,hodně zdraví a štěstí.

Marcel (Út, 11. 5. 2010 - 23:05)

Báro, jsi moc hodná dušička, je mi jasné že to myslíš dobře.
Ale chápej, dost lidí taky dlouho přemýšlí, co je to tu za propagandistické, téměř fanatické příspěvky, kdy je evidentní, že dost přispěvatelů zjevně není duševně v pořádku... A pak z toho všeho vyleze jehovistický nábor... Co si máme o tom všem myslet?

Gita (Út, 11. 5. 2010 - 23:05)

Báro,když jí tak chceš poznat,zaplať 12 táců a můžeš s ní do Chorvatska,když to je pro tebe taková čest,její cestovka tu dělá nábor,že by cestovka JEHŮVKA?

Alois (Út, 11. 5. 2010 - 23:05)

nejdu nikam,ještě by jste mně natřeli nabílo,už tam jdu,přímo běžím,nábor jako do strany,nenene

Bára (Út, 11. 5. 2010 - 23:05)

Omlouvám se, jestli díky mému příspěvku vznikla taková atmosvéra,není třeba nikoho přesvědčovat,ani mu nadávat,nechápu očem tady vedeme řeči.Když někdo nechce,tak nemůsí přece nikoho žádat o léčení ,ani o nic jiného,když věří jen lékařům je to v pořádku,právě otom tu píšu.Je jedno jak někdo nazývá Boha,nebo universum.Přece odedávná se tvrdí,že je jen jeden a kdyby se toho lidé drželi,nemusely bý být války jen proto,že jeden věří v Jehovu,jeden v Aláha,jíný Zeuse.Takže kde je ta tolerance o kteréé jsem psala.Pokud se paní ptá jaké mám právo hovořit o cukrovce a jejím vzniku ,o alkoholu a podobně.Zaprvé cukráře mám doma, a vím jak ta jeho nemoc vzniklla a jak to jde dál a nebudu to rozebírat,to ostatní byl příklad.Vite je těžké někomu kdo ještě spí ,vykládat o něčem mezi nebem a zemí,o minulých životech.Kdo nechce slyšet neslyší a je to v pořádku.Prosím vás jen o jedno,neubližujte osobě která se tady neumí bránit.Věřte ,že mám hodně zasebou a věnují se léčení a věštění dlouho,ale poznat Alenku osobně ,by si považovala za čest.Nebojte nejsem ona,no a ikdyby se mýlila,tak nikdo není neomylný,snad ani lékaři.Takže přestaňte odsuzovat a vyčítat.Přece vás nikdo nenutí jí volat,nikdo nikoho nenutí nikomu dát peníze.Co se týče mne,tak věřte,že dodnes mám stím potíže chtít peníze a věřte nejsem milionář ,ale bohužel zákony universa jsou opravdu přísné.Kolik tito věštci berou je na ních a pokud jím to nepatří,tak jím to stéjně bude odebráno.V tom je universům velice přísné.Prosím vás ve vašem zájmu,přestaňte stou nenávistí,poněvač nevíte co se vám může vrátit.Nejsme fanatici,ani blázniví křesťanci a podobně ani nejsme lepší nežli každý z vás,jen jsme se probudili v určitých věcech a jsme trochu dál.Ale věřte ,že to není zadarmo,jsou to léta studování ,hledání ,poznáváni ,omylu a uspěchu ,no a od zákázníku se dočkáváme díku,prokletí ,pohrdání.Jenže přesto my věříme,že každý z vás je ta nejkrásnější duše,jen to ještě neví a každý z vás může a má ohromné schopnosti.

Kokolíno (Út, 11. 5. 2010 - 23:05)

Aloisi,když se neobjednáš k paní Pastelce, bude z tebe jen zvučící kousek mosazi!

Jolinna (Út, 11. 5. 2010 - 23:05)

Aloisi, takhle ne. Člověk...Na jakej že seminář má Alois přijít? Na ten, co pořádá paní Alenka a její squadra?

Jana (Út, 11. 5. 2010 - 23:05)

konečně jsme vás prokoukli...Aloisi, takhle ne. Člověk by se měl soustředit především na konání dobra a lásky, neboť zlí budou zničení. Vždyť nenávist k člověku, ať je jakékoli rasy, vyznání či sociálního postavení nás odsuzuje, protože Bůh není stranický.?
Bez lásky nejsme nic, Aloisi, jen zvučícím kusem mosazi !
Přijď na seminář.

Alois (Út, 11. 5. 2010 - 23:05)

budliky,budliky,že tě sežeru

M.K. (Út, 11. 5. 2010 - 23:05)

Ten váš slabej rozum, vy pochybovači a skeptici, se nedokáže ani sjednotit v Pravdě natož, aby byl Duchem Pravdy. Váš Duch je rozdělený a patří satanovi ďáblovi Luciferovi, který ze sebe dělá Boha. Kdy už to konečně pochopíte, že se mýlýte vy a ne Svědci Jehovovi? My jsme vedení ? ? ? Bohem lásky Jehovou ? ? ?. ?

Alois (Út, 11. 5. 2010 - 23:05)

konečně jsme vás prokoukli bando jehovistická,zasraná,se starejte o svoje spasení,plnou hubu výhružek a boha,to se mi tak líbí,zastrašování to je vaše,pak se vás už člověk nezbaví,ale jí to sype,to se musí nechat,tam dva tisíce za léčení,tam 12000 tisíc za kurs,jen potřebujete víc blbců jako jste vy,aby jí to sypalo pěkně dál,jo Alence do léčení nemluvíme,protože ona ví o léčení hovno

chorvatský jeho (Út, 11. 5. 2010 - 23:05)

cena 200 000 Kč/osoba

Pozn. Hlavy tupé hlaste se
na mé Točné adrese!!!
Já vás zkásnu a pak vám dám pastelky
a budeme mi si malovat jako neurotici v psych. léčebně.
Těším se na vás!
Vaše Alenka Pastelka

Eva (Út, 11. 5. 2010 - 23:05)

Pravda,cesta, život, no nevím, jestli to zvládne organizace zednářů z Brooklynu...nebo z Točný...:)))

Reklama

Přidat komentář