Reklama

léčitelka Alena Krejčová

Petra (Pá, 7. 5. 2010 - 00:05)

Pořád si myslím, že není třeba odsuzovat lidi za to, že jsou nedůvěřiví, protože je spousta šarlatánů, co tahají peníze z lidí(často se jedná o desetitisíce korun)kteří nenašli řešení svých problémů u lékaře a ti rádoby léčitelé zneužijí zoufalství nemocných lidí a tahají z nich peníze. Určitě existují výborní léčitelé, ale jak je poznat dopředu? Nikdo to nemá napsané na čele, že opravdu chce pomáhat lidem, ne jen sobě a své peněžence. Tak prosím nepište o nedůvěřivých,nebo zklamaných lidech jako o někom, kdo někoho uráží...

............... (Pá, 7. 5. 2010 - 00:05)

Strc si ten svuj odpor do sve...Kdopak tady říkal, že příznicvi jsou ,,plni pokory"?
....o)))

Dave (Pá, 7. 5. 2010 - 00:05)

Pro pravdu se ja nezlobim,...Jakpak jste přišla na to, že paní Alenu ani nespatřili?

:-)) (Čt, 6. 5. 2010 - 23:05)

ja jsem tez jedna ze... No tak budeme konkrétní, pí Krejčová radila pánovi na radiu Impuls, že má nízký potencionál :-)), dále jinému diagnostikovala Crohnovu nemoc, on si nechal v hrůze vyšetřit střeva, samozřejmně žádnou takovu nemoc neměl :-)), mluvila nesmysly o ph krve, hemoglobinu , jinému klientovi diagnostikovala po telefonu, že má málo železa :-)) a další odborné perly, za které by propadla na základní škole :-)).
pokud jde o dar, tak i ten se musí "hýčkat" vzděláváním. Paní Krejčová o sobě tvrdí, že od mládí věští, já od mládí mám zase čuch na podvodníky, paní Kŕejčová hraje dobrou hru, manipuluje své klienty a dělá z nich hloupé ovce, nebo si ty hloupé ovce rovnou vybírá, jedině takovým totiž může namluvit své nesmyslné teorie, no a zdá se, že se jí to daří:-)))

:-)))))) (Čt, 6. 5. 2010 - 23:05)

Strc si ten svuj odpor do sve...Tak to máš smůlu, protože já sem budu psát dál a varovat lidi před vyžírkou Krejčovou!!

:-) (Čt, 6. 5. 2010 - 22:05)

Strc si ten svuj odpor do sve "zadnice", sklidni si nervy a nestrkej sem cumak, kdyz te to tak nervuje. Jediny, kdo je na tom spatne, jsi zde ty.
Diky Miso, tez Alenku znam a to celkem dobre, takze vim, o cem mlluvis. Ja si zde chci dopisovat s lidmi, kteri sdili stejny nazor. Ti, kteri kritizuji Alenu bez vulgarity, zlosti a vzteku, ti mi nevadi. At reknou svuj nazor, od toho tu jsme. Ale ti,kteri pisi o ni zle, a nadale pisi zle o jejich spokojenych klientech, to uz je zly a nema to s diskusi nic spolecneho. Nez me nekdo opet zacnete napadat, uvedomte si, ze zde pisi racionalne a nikomu nebranim nazor, dokud je slusny a nepohrda, ci nevysmiva se lidem, kteri maji Alenu radi.Pokud ti gito vadi nase "slepickovani", ktere v tobe vyvolava odpor, potom to NECTI.:-)

gita (Čt, 6. 5. 2010 - 21:05)

já se musím smát,jak se staráte o naše duševní zdraví,já jsem naštěstí zdravá,to musím zaťukat a i kdybych nebyla,půjdu za odborníkem a ne za šarlatánkou,vy si ani neuvědomujete,jakou antireklamu děláte té vaší hvězdě,s tím vaším slepičkovstvím akorát vyvoláváte odpor k ní

to ach jo (Čt, 6. 5. 2010 - 20:05)

ja jsem tez jedna ze spokojenych klientek, tudiz jsem byla zde oznacena za blbce, IQ tykve, fanatika a blazna, cloveka, ktery ji zde dela reklamu, dokonce samotnou pi. Krejcovou!!:-)))) Prca. Nic si z toho nedelej. Kdyz jim nestaci kritizovat Alenu, kritizuji jeji klienty. Nevim, co tim chteji docilit. Gita sama potvrdila, jak je z teto diskuse na nervy. Mela by se jit lecit jako prvni.
A k te radoby usmevave osobe:-) = nazor z medialnich prostredku?? Taky dobry!:-) A znalosti ohledne zdravi? Co to ma spolecneho s darem pi. Krejcove?? O jakych nepravdivych nazorech a hodnocenich pises? Ty jsi druha po Bohu, ci reditelka planety, ze TY mas pravdu, ale pi. Krejcova ji nema? Ty jsi snad sama/a lecitel/ka? A ze veris "vzdelanym" lecitelum? Jake vzdelani ten pan lecitel ma podle tebe mit? On, ci ona si tim zajisti svuj dar??? Placas hovadiny, ale tez ti preji hodne zdravi a lasky:-)

achjo (Čt, 6. 5. 2010 - 19:05)

reklamu ji nedělám,já jsem s Alenou spokojená ty ji neznáš a meleš nesmysly,tak se do toho nemontuj kritiku

achjo (Čt, 6. 5. 2010 - 19:05)

vás by alena hnala brrr

gita (Čt, 6. 5. 2010 - 19:05)

vy mně nezajímáte ani omylem,když nevíte co s prachama tak prosím,ale nedělejte tu té mrše reklamu by hlupačky

achjo (Čt, 6. 5. 2010 - 12:05)

o mou duši se starej,po ní...to je moc milá paní ta gita,je vidět že jí leží naše blaho u srdce,jo a stav našich peněženek.

:-)) (Čt, 6. 5. 2010 - 12:05)

Ja je nenapdam. Jen se... Názor na osobu si můžeme vytvořit jednak při osobním kontaktu a také podle komunikace v mediálních prostředcích. Já jsem tedy osobně několikrát viděla i slyšela mluvit paní Krejčovou a jelikož mám znalosti z oblasti zdraví, tak mohu říci s čistým svědomím, ža pí.Krejčová v mnoha radách vyjadřuje naprosté nesmysly a nepravdy a nad tím se tedy, když dovolíte, pozastavuji :-((.
Nemám vůbec důvod k ní chodit nebo jí telefonovat, ale alespoň touto cestou mohu upozornit na její mnohdy nepravdivé závěry a hodnocení, které mohou klienta poškodit :-((. Pokud někomu špatně poradím, tak budiž, pokud někomu špatně poradím a ješte si zato beru velké peníze, tak už by to mohlo být nedovolené obohacování.
Tak to je vše, všem přeji pevné zdraví, já neveřím věštcům, neveřím nevzdělaným léčitelům, naopak věřím slušným a zodpovědným lékařům a vzdělaným léčitelům.

:-) (Čt, 6. 5. 2010 - 00:05)

Ja je nenapdam. Jen se branim, protoze oni napadaji me a ostatni, kterym to pomohlo. Takze se ptam i ja: Co VAM udelali ti, kterym leceni pani Krejcove pomohlo? Proc je porad napadate?
gito - prestan me posuzovat, neznas me, tudiz rozumim tomu, ze svou drzost nachazis zde na anonymni doktorce.cz. Vubec nevis kdo jsem, co citim, jak uvazuji, ty jsi se zde zacala navazet, tak s tim prosim te prestan. Nema to cenu, nemam o to zajem. Tudiz mi povez, setkala jsi se s pi. Krejcovou osobne? Ja take nesnasim Klause, ale je docela ubohy na nej hazet spinu, kdyz nevim, jaky je to clovek....ale to jsem odbocila. Gito, me nevadi, tvuj nazor, a s "pekelnymni plameny" opravdu nemam nic spoleneho:-) A to, ze te tak strasne nervuju, potvrzuje pouze to, ze osobne si zde beres vse jen ty. Ja pi. Krejcovou nehajim, ani neobjhajuji, pouze se mi prici lide, kteri se vyjadruji k nekomu, s kym nemaji zadne osobni zkusenosti. Takze jedeme porad dokola......

Verry Berry (St, 5. 5. 2010 - 22:05)

Pro pravdu se ja nezlobim,...Co VÁM udělali ti, kterým ,,léčení" paní Krejčové nepomohlo? Proč je pořád napadáte?

gita (St, 5. 5. 2010 - 20:05)

jsi zabedněná,kdyby sis to nebrala osobně,tak se tak nerozohnuješ,pomalu pekelné plameny na nás posíláš,koho tím myslíš-spokojené klienty,kromě tebe nikoho jiného neznám,mě si neudělala nic,jen tvá blbost mě zaráží a nervuje,už jsem ti napsala co mi na ní vadí-jednoduchá odpověď-nesnážím vyžírky,už to chápeš????Na nervy mi leze tvůj způsob uvažování a psaní,nesnáším blbost a ne to,že jsi se setkala s Alenou,to je celé,jenže tobě to nedojde

to :-)) a gita (St, 5. 5. 2010 - 20:05)

Pro pravdu se ja nezlobim, jelikoz si zde za zadnou oproti vam nestojim!!! Kritizujte si pi. Krejcovou jak chcete, ale klientum, kteri jsou s ni spokojeni, dejte pokoj! Je to tak tezke konecne pochopit!! Co vam udelali lide, kteri jsou s ni spokojeni? A co vam udelala sama Alena, kdyz jste se s ni ani osobne nespatrili???? Jeste nikdo nedokazal na tak jednouduchou vec odpovedet. Jak si mohu brat neco tak osobne, kdyz s tim nemam osobni zkusenost?? Proc vam lide, kteri si za Alenou stoji tak lezou na nervy?? Je vubec normalni o necem takovem snad argumentovat??

Markéta (St, 5. 5. 2010 - 19:05)

Já jsem paní Alenku navštívila několikrát,ale bohužel výsledky nejsou žádné. Je pravda, že bylinky a homeopatické přípravky nikomu neublíží... Mně ale nijak nepomohla, bohužel nemohu doporučit.

Ctibor (St, 5. 5. 2010 - 19:05)

Mě to taky občas napadlo, protože těch málo pozitivních příspěvků se tu podobá jak vejce vejci...
Je taky možný, že někteří lidi mají potřebu všemu odporovat, a tak napadají každého. I ty davy lidí, co jsou ze zázračné Pastelky zklamaní a rádi by varovali ostatní, aby si radši přichystali peníze pro někoho, kdo jim opravdu pomůže.
Je zarážející, jak právě ty ,,obhajující" příspěvky jsou plné zloby nenávisti k těm, co se opovažují nesouhlasit.

Jana N. (St, 5. 5. 2010 - 19:05)

Vite, ja mam takovy pocit, cim vic si to o pani Alence procitam, ze ty pozitiva si snad pise Alenka sama, ma to dost shodnych prvku. Zkuste si to vse pozorne precist. Lide zase tak zly nejsou,aby tak pomlouvave psali o necem, co sami nezazili. A ze tech negativ je tu spousta.

Reklama

Přidat komentář