Reklama

léčitelka Alena Krejčová

Saldo (Ne, 2. 5. 2010 - 16:05)

Vsak se neboj! Ti lide k pi....Příspěvky jako je tento (naštěstí jsou ojedinělé) to tu opravdu zpečetil.
Navíc dokládá, jak je dnes pořád dost lidí pošetilých a svou hloupostí živí takové parazity jako jsou tito podvodníci, halící se do hávu esoteriky.
Zrovna věštkyň nejrůznějšího ražení, mávajících kyvadélky (pastelkami) je jak naseto a nežijí si vůbec špatně.
Že jo?

Dorblue (Ne, 2. 5. 2010 - 16:05)

Pořád ještě nikdo není schopen napsat, v čem mu paní Pastelka pomohla?

Geoxx (Ne, 2. 5. 2010 - 16:05)

Ne, neni nam to divne,...Pozitivní příspěvky že převažují?
Máte dokončenou aspoň pátou třídu?!

:-)) (Ne, 2. 5. 2010 - 15:05)

Úžasné, ovšem toto vlákno se nejmenuje Fanklub Aleny Krejčové,...
Jinak co vím, tak paní Alenka moc klientů nemá, oni si to lidé řeknou a taky sem nahlídnou a že by měla plno:-)), tak to rozhodně nemá, možná že by měla jít dělat tu kadeřnici :-)), no a těch pár fanatiků ať jí klidně platí velké peníze, nic jiného si nezaslouží:-)), je to tedy na Vás ,na fanaticích, aby jste zajistili Alence Pastelce dobré živobytí,... jinak chudera bude muset jít opravdu pracovat, protože průměrně inteligentní lidé snad už pochopili, že tato dáma je podvodnice,...

:-) (Ne, 2. 5. 2010 - 13:05)

Vsak se neboj! Ti lide k pi. Krejcove budou chodit a ver mi, ze ty zde pouze plytvas energii! Urputne se snazis, ale o co, - to opravdu nevim!:-) IQ tykve?:-) To mas ty, jeslti si myslis, ze budouci klienti pi. Krejcove budou chodit na doktorku cz. si ji overovat....kde zijes prosim te?:-) Prober se a vzdej ten svuj boj, nikam to nevede:-) Jdi si radeji zalozit jinaci prispevek, ktery bude proti Alene a tam si muzes vykrikovat a kazat jako inkvizice, Muzes tam radit i spolu s ostatnimi, treba do zblbnuti! Amen.

:-)) (Ne, 2. 5. 2010 - 10:05)

Příspěvek 1.5. 22:49 opravdu není určen pro fanatiky a obdivivatele, ale naopak pro ty, kteří chtějí získat objektivní informace. Kdo totiž vlastní mozek, tak zákonitě přemýšlí.
Obdivovatelé a fanatici jsou zmanipulovaní nebo mají IQ tykve.Paní Krejčové není co závidět, snad jen to sebevědomí, se kterým tluče lidem nesmysly do hlavy :-)) No a její honba za penšzi ?? To má být něco kladného ?? Tak lidé, velmi zvažte než k ní půjdete, raději čtěte zdejší příspěvky.

PRO NEVERICI, S (Ne, 2. 5. 2010 - 00:05)

Buh vidi tebe, i to, co sem pises. Tva zavist bude tez spocitana!

příspěvek není (So, 1. 5. 2010 - 22:05)

Paní Krejčová je podvodnice a velká manipulátorka. Nemá potřebné vzdělání, její syn, kterého doporučuje není fyzioterapeut, nemá žádné vzdělání a nemá potřebnou praxi.
Pořádně si prosím přečtěte příspěvky lidí, kteří u ní opravdu byli,...jsou to někdy opravdu smutné příběhy a paní Krejčová by se měla stydět, Bůh Vás vidí paní Krejčová a ty lži Vám spočítá :-((

L (So, 1. 5. 2010 - 22:05)

Ne, neni nam to divne, protoze ty pozitivni stale prevazuji. A ne jenom zde na teto diskusi, ale prave, ze v realu....takze.....sorry, pokud vas to tak stve, ale nic s tim neudelate. Takze, opet pro ty mene chapave, neprejici a skepticke bytosti: "Mate prohrano:!:-) Takze vsem preji hodne lasky! At uz jste skepticti, nebo nejste, me je to fuk, hlavne, kdyz je clovek spokojen. Vy, co spokojeni s pi. Krejcovou nejste, na ni radeji zapomente a vyhledejte nekoho jineho. Lepe vam poradit nemohu.

První máj, lásk (So, 1. 5. 2010 - 21:05)

Přeji všem hodně lásky, ať už jste skeptici,nebo ne!

Pro ty chápavé (So, 1. 5. 2010 - 21:05)

At si sem pise kdo chce co...To Vám není divné, že na tolik negativních příspěvků je tu tak málo pochvaly?

jarka (Pá, 30. 4. 2010 - 20:04)

Já sama jsem volala do...to jste ji měla volat večer na mobil,nestálo by to takový prašule,je fakt dobrá!

Takze opet, pr (Pá, 30. 4. 2010 - 18:04)

At si sem pise kdo chce co chce, to Alenku nijak neposkozuje, plno ma a mit bude, at se to jistym lidem libi nebo ne! Stejne s tim nic neudelaji, takze kazde jejich slovo je celkem zbytecne!! My se muzeme smat, nam pomohla a kritici si zde mohou zalozit svou diskusi a treba se stavet na hlavu, ci okolo sebe kopat a ohanet se vulgarnostmi a Buh vi, cim jeste. At si to uziji, pokud si mysli, ze tim neco dokazi....:-) je to zbytecne!!!

Bob (Pá, 30. 4. 2010 - 18:04)

Dobrý den, hezký poslední dubnový den všem!
Asi se na mě budou příznivci ALENKY PASTELKY zlobit, ale pokusím se vám napsat, jakou já mám zkušenost.Z dalších webových diskuzí jsem zjistil, že nejsem, jemně řečeno, jediný zklamaný...
Už je to rok, co jsem tam volal (potřeboval jsem se zeptat na něco v práci). Ty odpovědi byly takové blbosti, až mě z toho brněla hlava. Naštěstí jsem se v daný okamžik mohl podělit o pocity s přáteli. Jinak nevím.
Přestože jsem se ptal na vysloveně pracovní záležitosti, paní Alenka mi začala hned říkat o sexu, prý je mi partneka nevěrná a okamžitě mám vztah skončit. Navíc jsem vážně nemocný, plíseň v hlavě atd. Jo, a taky mi nefunguje stará známá slezina (proč si zrovna tenhle orgán tolik oblíbila?)
Léčba dle ní: dobrá soulož a grapefruity.(i to už jsme tu slyšeli, co?) Dodnes nechápu, co mě to napadlo jí volat... Každopádně mě totálně nahlodala s mým partnerstvím, které klape.
NEDALO MI TO, tak jsem o několik týdnů později zavolal na její kód, hovor měl zpětnou vazbu. Řekla mi úplně něco jiného, ale o 360st.jinak. Super manželka, jsem skoro zdravý, ale může mi pomoct. (Zřejmě to měla být tajná reklama na její služby 4000 Kč a výše ).
A když jsem jí řekl o hovoru s ní v televizním pořadu, tak byla rázem vulgární. Sprostě mě seřvala, kdybyste slyšeli ten slovník...
Když si představím, že tam volá zoufalá máma s dítětem, a tahle kupa hnoje se do ní pustí...je mi na nic.

Teoretik (Pá, 30. 4. 2010 - 18:04)

Ano, paní Alenka je milá, když chce. Každý člověk ale má svou váhu a může si stanovovat určité podmínky. Nejsem žádný hrdina, ale pokud by mi měl někdo proti mé vůli předepisovat co mohu říci a co ne, určitě bych zvažovala, zda toto omezení není v rozporu s mým posláním.
Zvlášť pokud bych se často oháněl prohlášením, kterak pomáhám lidem.

Jozef (Pá, 30. 4. 2010 - 18:04)

Na TV Barrandov působí jistý Ruda V.(přezdívka Pravoslav), který se dle vyprávění jeho známých snažil jedné paní, volající na televizní linku, naznačit, že provolá obrovské peníze (věděl, že paní právě neutěšenou finanční situaci řeší), po dokončení hovoru prý náledovala studená sprcha, že tohle prostě nesmí dělat, že nesmí volajícícho nabádat ke zkrácení hovoru... Nakonec byl odejit. Ale to byl, na rozdíl o paní Alenky, moc velký dobrák.

?!? (Pá, 30. 4. 2010 - 18:04)

Já sama jsem volala do......:))))

Mates (Pá, 30. 4. 2010 - 18:04)

Komerční věštkyně mají svůj scénář, kterého se drží, ale určitě musí "něco" umět, ty bláboly na EZO TV opravdu nestačí.
Dávají-li své schopnosti do služeb těch, kteří zneužívají energie peněz, tak již zmiňovaní důvěřivci spláčou nad výdělkem.

Agata H. (Pá, 30. 4. 2010 - 17:04)

Tady je skoda plytvat energii. Nikdo tu samozrejme neschvaluje okradani lidi. Ale je fakt, ze za vsechno se musi v zivote platit, i za lidskou hloupost. Ja osobne nechapu, jak se muze tahleta duveriva squadra potloukat po svete, aniz by se blbosti umlatila o obrubnik...

Blažena (Pá, 30. 4. 2010 - 17:04)

Já sama jsem volala do televyze EZO před půlrokem..nebo ani né..volala jsem Alence..moc mi pomohla...a stálo mě to 8 tis. coš je hodně ale moc mi pomohla....Jak říká tadyhle anděl, je hodně ezoterycká ale moc mi pomohla. Bylo by lepší kdyby to nebralo peníze v tom automatu..bylo by to super..a dostává mě do varu,když slyším, volejte a volejte..zavěšte, až se dovolají ostatní, vždyť je tam automat!!!!!! Já jí ůplně fandím, protože ona opravdu umí.

Reklama

Přidat komentář