Reklama

léčitelka Alena Krejčová

* (St, 28. 4. 2010 - 21:04)

Fanatiku...? Ne, Evzene, fanatik ja rozhodne nejsem, ani ma rodina, ani my pratele a znamy. Vsichni jsme u pani Aleny byli. A spokojeni! Jak a proc uz me tu nebavi omylat, ale je to pravda, nic si tu nevymyslim, ani tu zde nikomu nedelam reklamu, ani zde nikoho k nicemu nenutim. Proc to u ostatnich tak neni nebo nebylo, to nevim. Asi jsme meli stesti a bylo nam to prano. Nebo jsme si to zaslouzili? Nevim.

Evžen (St, 28. 4. 2010 - 20:04)

Lidi lidi, co kdybyste radši zkusili trochu zvolnit, procházky, bylinky... Tohle už zavání komercí.
I když těch pár fanatiků, co tu do zblbnutí opakují, jak jim ona madam ,,pomohla", aniž by byli schopni říct, jak a v čem, se do mě asi pustí... Co?

Lenka (St, 28. 4. 2010 - 20:04)

Tato služba je jen pro bohaté a velmi důvěřivé jedince (tato diskuze ukazuje, že je jich dost).
Lituji ty chudší, kteří potřebují opravdu pomoci a musejí si našetřít na zázračné léčení paní Aleny a pak jsou jen zklamáni, že to nepřineslo žádný efekt...

Pork (St, 28. 4. 2010 - 20:04)

Nemyslím, že by paní Krejčová byla zlý člověk, jak tu někdo píše. Stejně tak se nenechte oblbnout výlevy, jako že je zázračná, dokonalá atd... Nikomu neublížila.

Celé to ,,léčení" je jenom na... a stojí hodně peněz, nic víc.

Antonín (St, 28. 4. 2010 - 20:04)

My jsme s manželkou chodili k manželovi paní Aleny, ten opravdu uměl. Škoda, že už tu není.

Ivana (St, 28. 4. 2010 - 20:04)

Je neuvěřitelné, jak to mohla tato paní tak daleko dotáhnout, do rozhlasu, do TV...
Já bych jí to přála, kdyby se ale nejednalo o léčitelství - to opravdu neumí.
Byla u ní má kamarádka, stálo jí to hafo peněz a vlastně jí nic neřekla.
i já jsem kldysi zašla za paní ,,Alenkou" sama. Ona se mě vyptávala na můj životní styl, co jím a tak. Pak mi sdělila diagnózu - jako zázrakem mi našla kolekci chorob, o kterých jsem se předtím zmínila. (nebyla to pravda). Všechno okecávala způsobem, který by seděl na každého. Zjistila mi i dědičnou neplodnost od mládí (jsem ze čtyřech dětí a sama mám dvě).
Opravdu zázračná léčitelka.

Petra B. (St, 28. 4. 2010 - 20:04)

Tuto dámu jsem taky měla čest navštívit. Musím konstatovat že z ní nikterak dobrý pocit nemám... To, co si řekla za jednu návštěvu, by mi stačilo na několik návštěv u jiných léčitelů... Bylo nás u ní víc, a zatím nikomu nepomohla (jenom od plné peněženky).
Je možné, že určité léčitelské schopnosti kdysi měla, proč ne, ale tímhle způsobem už o ně dávno přišla. Viz ten podivný pořad na TV Barrandov.

Prox (St, 28. 4. 2010 - 20:04)

Mám ve svým okolí bohužel dost lidí, kteří nacpali tzv. léčitelům daleko větší peníze, než si bere paní Alena, a s daleko horšími výsledky.

Petr (St, 28. 4. 2010 - 20:04)

Diskuze je od toho, aby se tu diskutovalo, nemám pravdu? A poměr kladných a záporných ohlasů na tuto dámu by měl pomoci tomu,kdo se ještě rozhoduje, ke kterému léčiteli zajít.

André (St, 28. 4. 2010 - 20:04)

Nezapomeňte, že lidé se mění. Napřed to třeba myslí dobře, chtějí pomáhat, pak zjistí, že to sype... Tato dáma evidentně nezvládla "podnikatelský rozlet" a poněkud odlétla od svých zásad a ideálů...
Není první, bohužel.

Linger (St, 28. 4. 2010 - 20:04)

Přeji všem, kterým paní Alenka pomohla, vše dobré. Já budu jsem asi zvláštní případ, zaplatil jsem už dost, a po půl roce jsem měl stále stejné obtíže, nyní již věřím více svému lékaři, u kterého neplatím a který se mi věnuje s větší péčí. Každá zkušenost něco stojí. Ale nemusí to být hned celá výplata,to mi věřte.

Dorblue (St, 28. 4. 2010 - 20:04)

Kdo chce na lidském neštěstí a nemocech vydělávat, o své schopnosti přijde (pokud je tedy vůbec měl).

V. (St, 28. 4. 2010 - 20:04)

Lidi, vy snad nemyslíte, když platíte takový prachy. Žádný skutečný léčitel nebude po vás chtít tak nekřesťanský peníze...
Kruci, koukejte pořádně po netu...tam máte takových způsobů léčby... Způsobů je hodně, nebuďtě líní si to vysledovat.

Pavlina (St, 28. 4. 2010 - 19:04)

Ja vim, Jani, ale naucila jsem se lidi nekritizovat, je mi to jedno, co si kdo mysli, ale pi. Alenku budu obhajovat, jelikoz vim (a ne jenom ja) jak je skvela, presna v diagnoze, a proste uzasna. Ma nadherny dar, ktery lide zavidi a zajida se jim za nej take radne zaplatit. Uz nekdo tu davno psal, ze pry by mela lecit zadarmo! Jak smesne! Nekdo zase pise, ze je hruba a arogantni. Nekdo pise, ze se vubec netrefila! Ja mohu potvrdit, ze Alena nema zapotrebi "se trefovat" ci neco zkouset. Ona jde najisto a nekdy je holt zapotrebi pouzit tvrdsi praktiky, protoze oni jsou lidi taky nekdy pekni zmetci. Sama jsem byla u leceni meho znameho, ktery z ni delal schvalne vola a lhal v necem, v cem si ona byla naprosto jista. Doslo ke stretu a pak z nej vylezlo, ze ji podvedomne zkousel. Ja jsem si jista tim, ze Alena zna hodne typu lidi a take vi, jak se ke kazdemu z nich chovat.

Jana (St, 28. 4. 2010 - 13:04)

proč to Pavlínko ale vnímá tak málo lidí,většina tady Alenku hnusně obviňuje,to jsou všichni tak slepí a hluší,některé léky už prý přestávají lidem pomáhat a bylinky dokáží hotový zázraky!!!!

Pavlina (St, 28. 4. 2010 - 13:04)

to,že jsme překyselení to...Mas pravdu Jano. Alenka vi, o cem mluvi a lidem hodne pomaha. Ja tez na doktory dlabu. Nepodcenuji jejich praci a Buh vi, ze jsem vdecna za to, ze je nepotrebuji. Bez nich se samozrejme neobejdeme. Existuji lecitele, kteri spolupracuji s doktory, nekteri se nemohou vystat...ale to uz je o necem jinem. Co se tyce diety od pi. Krejcove, velice mi pomohla a citila jsem se mnohem lepe. JInak, kapky od firmy Diocchi, jsou k dostani i v lekarnach, za uplne stejnou cenu, takze pi. Krejcova na tom nevydelava a jsou uzasne. Co se tyce blokad, ktere dokaze odstranit a jak dokaze lecit metodou odpusteni, je to super a me vyhovuje.

Jana (St, 28. 4. 2010 - 12:04)

to,že jsme překyselení to je krutá pravda a Alena to ví,a od toho překyselení je právě ten zdravotní problém,díky jí jsem konečně přestala mít problémy,to mi žádný pan doktor neřekl,taky proč, hlavně ať chodím dál a on si může účtovat pojišťovně,pacienti jim jsou u prdele a to jsem slušná,hezký den.

Ylo (St, 28. 4. 2010 - 12:04)

Dnes ráno byla tato diskutovaná dáma v pořadu EZO, opravdu nezklamala :-)), neuvěřitelně plácala nesmysly, její anatomické znalosti jsou opravdu nízké, nešlo jí o klienta, ale aby udržela hovor dlouho a žadonila, aby jí lidi volali( 70,-Kč/min.). Její rady byly naprosto irelevantní, ale hodně lidí už zmanipulovala. Kázala o kyselosti organismu, o výživě, nesmysly o lepku,o orgánech, evidentně nemá vzdělání,.... ona sama však působí dojmem ztučnělé a rozplizlé hromady tuku, s min. 20ti kilogramovou nadváhou :-))), no podvýživou tato dáma rozhodně netrpí:-)), řekla bych, že díky přemíře tuku a cukru bude trpět zvýšenou kyselostí :-))).
Takže pokud lidé nechcete zbytečně vyhazovat peníze, tak k této dámě raději nechoďte, ani nevolejte,....toť můj názor, nikomu jej nevnucuji,...

a (St, 28. 4. 2010 - 00:04)

Ja vim, Pavle. Ja vim...u me, mych blizkych a spoustu mych pratel ale prevazuje jeji pomoc, za kterou jsme byli velice vdecni..

Pavel (St, 28. 4. 2010 - 00:04)

Dost lidí tu psalo, že byla arogantní až hrubá. To podle mě není v pořádku.

Reklama

Přidat komentář