Reklama

léčitelka Alena Krejčová

a (Út, 27. 4. 2010 - 23:04)

No a co, ze si bere 2 tisice? At si bere treba 3 tisice, kdyz na to ma! Pavle, pani Alena leci, jeji poslani zde neni byt sladka. Slusne chovani ma. Sprosta neni, dela svou praci a pokud je k nekomu trosku "tvrdsi", potom urcite vi taky proc! Veci se deji pro svuj duvod...takze..

Pavel (Út, 27. 4. 2010 - 23:04)

Prave ze tim vsim, je pani...Slaďoučká být opravdu nemusí - ale určitý základy slušnýho chování by nebyly od věci. Tím spíš, když si za návštěvu bere dva tisíce.

a (Út, 27. 4. 2010 - 22:04)

Já osobní zkušenost s...Prave ze tim vsim, je pani Alena velice vyjimecna....pouze ona muze posoudit, proc se chova tak, nebo onak...prestante kritizovat, nevite, co to vsechno obnasi, tak si tu presante hrat na mudrce. Me pomohla, i mym znamym, i me rodine a u vsech bylo vsechno tak, jak povedela! Jak je to mozne? Mozne to je a bylo. Pani Alena ma sakra navic, nez jen vedet skladbu bylinek a anatomickeho tela. Pani Alena to ma vrozene a jeji dar je velice vzacny. Ja nerikam, ze jsem si to u ni nevyslechla, a nebyla jsem jedina, ale nebranim se tomu a divne mi to nepripada. To, ze byla tvrda, jsem prekousla a rikam si, proc by mela byt mila, ci pratelska? Jsou snad doktori v nemocnicich takovy? Vsichni jim libame prdel, doktore sem, doktore tam, hlavne ze se narveme praskama a jsem spokojeni, co? Proc by pani Alena mela byt sladoucka jak med? Proto aby ji lide pak zacali s odpustenim srat na hlavu a delat si z ni soufky? Zkouset ji, testovat ap.? Ja vim, ze ona to viciti, kdo je vazny, ci kdo veri, ci kdo testuje a podle toho se take ke kazdemu z nas chova. A ma recht. Uci lidi spoustu vecem. Holt nekdo to pochopi, nekdo ne. Ne kazdy jsme stejny.

Roman (Út, 27. 4. 2010 - 22:04)

No jo, ale když tu někdo píše,že mu to pomohlo... I kdyby to bylo jen placebo, tak to má svoji cenu.

Kája (Út, 27. 4. 2010 - 21:04)

Bohužel musím souhlasit.Byl jsem u ní a jsem zklamaný.Četl jsem tady nějaký komentář,že z kritiky číší jen závist.Ale musím říct,že bych moc rád řekl, že paní Krejčová je super a pomohla mi. Ale netrefila se do hodně věcí, byla neprofesionální, chválila se a nic mi pořádně neřekla.
Uznávám,že se vyzná v bylinkách,anatomii a podobně, to se ale dá naučit... Léčitel ale musí mít ještě něco navíc...

Alena (ne Krejč (Út, 27. 4. 2010 - 21:04)

Já osobní zkušenost s touto paní nemám, leč 5 členů mojí rodiny ano. Některým pomohla, ale postupem času se příznaky u některých vracejí. Už z vyprávění jsem dostávala pocit, že něco není v pořádku a nevěřila jsem tomu, co říkala mým blízkým. Dokonce mi na dálku diagnostikovala moji dceru (aniž bych ji já či někdo jiný o to prosil) a po krevním odběru se její diagnóza nepotvrdila. Aroganci, hrubé jednání moje rodina také zažila. Tudíž - určitě schopnosti má, ale způsob, jakým jsou informace od ní podány a strach, který vzbuzuje ve svých klientech, je velice neetický. Věnuji se léčbě energií a mám na toto téma svůj názor. Někdo tu psal, že na naše fyzické trable je zaděláno už dlouho předem, což je pravda. Energeticky se zrodí problém, který se projeví fyzicky. A když ten problém léčitel pozná a začne ho léčit jenom na fyzické bázi,..co se stane s energií, která se nevybalancovala? Nic, vůbec nic, proto se problém za určitou dobu vrátí. Najít příčinu fyzického problému znamená podívat se na energii těla-auru a zjistit, kde je energetický problém a poradit si s ním. Teprve potom můžeme mluvit o vyléčení. Ne léčení. Přeji vám všem dobré rozhodování.

Jan (Út, 27. 4. 2010 - 21:04)

Opravdový léčitel a moc hodný člověk byl manžel paní Krejčové. Už v té době na něj tlačila, aby si bral za léčení peníze, protože on toto neuměl. Po jeho smrti zůstalo už jen u těch peněz.

Meg (Út, 27. 4. 2010 - 21:04)

Na základě povídání v rádiu Impuls jsem se rozhodla volat paní Alence. Ta mi řekla,že musím přijet do Prahy, když jsem jí říkala, že to je právě ten problém,jelikož má psych.blok z uzavřených prostor(což jsem jí neříkala)ihned mi z fleku diagnostikovala Chrovnovu chorobu:-(a když jsem se jí zeptala jak to tam chodí,tak se na mě ohradila,že nemá čas mi nic vysvětlovat,že se mám objednat a přijet!! A tak jsem celá přepadlá s mojí novou chorobou zavěsila a nevěřila vlastním očím i uším! Podstoupila jsem gastroentero vyšetření, žádná uvedená, ani podobná choroba mi zjištěna nebyla...
Takže se přidávám k lidem,kteří mají negativní zkušenost.

Iva (Út, 27. 4. 2010 - 21:04)

Pane Jiri, neprejte nikdy nikomu spatne veci,mohlo by se Vam totiz velice lehce stat,ze se odrazi na Vas. Vesmir nerozlisuje pozitivni a negativni prani a Vy si na sebe jako magnet prave pritahujete to nejhorsi a to nekolikanasobne,at jiz duvodne, ci bezduvodne.

Pani Alenu osobne ani z tv neznam,ale mohu rici jedine,neexistuje na svete clovek, ktery by mel plne pravo nekoho hodnotit jen z pozice sveho hlediska. Je to jeho hledisko a proto je ovlivnitelne jeho zivotnimi dosavadnimi zkusenostmi, vychovou a horou dalsich ekvivalentu. Kazdy clovek je original a co clovek, to jina VOLBA.

Reknete jasne a strucne svuj nazor,ale pozor na slova, protoze ten vesmirny dzin nahore prave rika: Tve prani je mym rozkazem.

Preji Vam vsem krasny zivot:-)

Jirka (Út, 27. 4. 2010 - 21:04)

Jo, jsou to nekřesťanské peníze, ale do studia volat nemusíte, cinkněte jí osobně,třeba někomu pomůže.
Mému synkovi,který na ní v TV koukal, připadala falešná a děti na to mají cit.

Jiří (Út, 27. 4. 2010 - 21:04)

Napadá mě, jesttli tato madam byla někdy sama nemocná... Co kdyby jí to pak dohnalo volat na předražené linky (minuta/70 Kč) Možná by jí pak konečně došlo, co lidem způsobila,když si plácla s telekomunikační firmou a televizí a nechala lidi volat do studia, aniž by ji kdy uslyšeli.Těch pár předem připravených hovorů před kamerou,kdy se tak neuvěřitelně trefila a řekla přesný problém(Jako že přes hlas babičky v telefonu za hluku a přítomnosti spousty dalších lidí zjistila,že její vnuk krade...) Nezlobte se na mě.Snad nejste tak stupidní,abyste tomu věřili a platili za to.

Yveta F. (Út, 27. 4. 2010 - 21:04)

Tuto léčitelku jsem navštívila loni. Setkání s ní bylo psychicky náročné, celý den jsem se z toho vzpamatovávala.Paní Alena byla arogantní,pořád se jen chválila co umí. Z mýcgh problémů nepoznala vůbec nic a ještě plácala takové nesmysly jako že můj syn se mnou nebydlí a že se nemáme rádi atd.Mám dceru, a vztahy máme opravdu dobré. Pokud jsem se pokusila paní Aleně vysvětlit, že tak to opravdu není, docela hrubě mě okřikovala...
Nechápu, jak takovíto lidé ještě mohou působit v TV a vydávat se léčitele a lidumily... Z té návštěvy jsem byla dlouho v šoku. Prosím, nenechávejte se nachytat některými nesmyslnými pochvalnými příspěvky, které si tato dáma píše pravděpodobně sama, nebo budete zklamaní jako já.

Andrea (Út, 27. 4. 2010 - 21:04)

Mně bohužel nepomohla, snad se někdo ozve a napíše z čeho ho paní Alenka vyléčila. Je to pro další zájemce, kteří šetří, aby ji mohli navštívit a pak byli zklamaní jako většina, která ji navštívila...

Martina (Út, 27. 4. 2010 - 21:04)

Pomohla vůbec někomu? Pokud ano, tak prosím podrobnosti. Děkuji.

Jenda (Út, 27. 4. 2010 - 21:04)

Tak to jste asi jedna z mála, co je spokojená. Tady jsou většinou slušní lidé, tak je neurážejte a jděte k moudré, chytré a kultivované Alence, přeji hodně zdraví.

Marie (Út, 27. 4. 2010 - 21:04)

To,že velice surově a neomaleně hodnotíte paní Alenku je známka vaší závisti. Poradím Vám. Sportujte, studujte, čtěte kvalitní knížky, choďte na dysco, ať tu zlobu ze sebe vypotíte. Starejte se o svoje nedostatky a snažte se s nimi něco dělat. Z vašich příspěvků je patrné, že jich máte víc než dost. Působíte na mne jako banda sprosťáků.. Já osobně mám s pí. Alenkou víborné zkušenosti. Je to moudrá, inteligentní a kultivovaná žena.

B. (Út, 27. 4. 2010 - 21:04)

Ahoj lidi, přečetla jsem všechny příspěvky a nenašla jsem ale ani jeden jediný s konkrétním zdravotním zlepšením po pomoci Alenky...
Je to možné, nebo blbě čtu? To se fakt za tu dobu nikdo nenašel?

Elbby (Út, 27. 4. 2010 - 21:04)

to se pan ateista dost...To asi jo, a nejen on...

Jirka (Út, 27. 4. 2010 - 19:04)

to se pan ateista dost praštil přes kapsu.

Forsberg (Út, 27. 4. 2010 - 19:04)

Citace:
Konečně jsem viděl EZO TV... Mladší bratříček primáckého Volejte věštce, tentokrát na tv Barrandov. Velice zábavné, zvlášť pokud natrefíte na legendární věštkyni Alenku-Pastelku. Alenka je korpulentní, výřečné děvče a její hlášky hádám časem zkultovní. Jako třeba ta o slezině, která jednomu z důvěřivých volajících prý cvrnkla do žeber, i byl mu za sedmdesátkáčé za minutu doporučen masér (její syn) a bylinkový čaj. Alenka maluje pastelkami, radí se s anděly, zásadně všechny choroby léčí "grepefruity" a rýží, a její charisma burcuje volající diváky k neuvěřitelným výkonům, jako třeba toho pána, co pravil: "Já vám to nevěřím, protože jsem zaplaťpánbůh ateista."

Reklama

Přidat komentář