Reklama

léčitelka Alena Krejčová

Ylo (Út, 27. 4. 2010 - 14:04)

Víra v Boha a pokora naprosto nesouvisí s velmi podivným podnikáním paní Aleny. Já jsem si dovolila se vyjádřit k jejím projevům v rádiu a v televizi a ty byly strašné, neodborné,naprosto nesouvisející s vírou,......
No a pokud někdo za tyto "rady" ještě bere vysoké peníze, tak opravdu nevím kdo je tady ta hyena :-))
Paní Alena nemá odborné vzdělání, ale dokáže dobře manipulovat s lidmi. Nikomu neberu jejich názor a i já mám právo vyjádřit svůj, byť je k této dámě negativní.
No a jinak k těm přispěvovatelům a obdivovatelům paní Aleny, možná by stálo za to si zopakovat jazyk český, ať tady Alence neděláte ostudu :-)))

ahoj (Út, 27. 4. 2010 - 13:04)

:-) to je pravda, Jano, presne jak jsi napsala: "a ze jich jeste je!!!!"

Jana (Út, 27. 4. 2010 - 12:04)

nechte tu jednoduchou bytost osudu,za 2 roky uvidíme,to bude asi mazec s takovými neznabohy a že jich ještě je!!!!

ahoj (Út, 27. 4. 2010 - 02:04)

Kdo se smeje naposled, ten se smeje nejlip, ze, Ylo?:-))) Hlavne ze ty, se zde pozastavujes nad pribehy "blbych lidi" se svou tak "nadprumernou inteligenci"! Se divim, ze zde plytvas takovym darem! Jdi se fakt bodnout prosim te a nebo jdi kazat nekam, kde te nekdo bude treba i trosku poslouchat. Takze, diskuse se trosku otocila jinym smerem (ale tak to uz bohuzel tady byva), proto se radeji vratim k tematu a osobu pod prezdivkou Ylo, nebo co to je budu jednoduse ignorovat.:-) Ted se muzes smat z plnych plic, jelikoz si zde budes povidat pouze sam/a se sebou.

Ylo (Po, 26. 4. 2010 - 23:04)

Yio jdi se uz bodnout, jsi...:-)))))

ahoj (Po, 26. 4. 2010 - 23:04)

Yio jdi se uz bodnout, jsi strasne malo inteligentni...s tebou nema cenu vubec komunikovat. A i kdyby jsi mela 3 vysoke skoly, zustanes jednoduchym a tupym jedincem, ktery si muze svymi diplomy vitrit kadat!:-) S inteligenci se clovek rodi a tez ji rozviji a duchovno je nadherny dar, mila ci mily Ylo.....ty jsi v tomto vsem pozadu. Pouze tu napadas inteligenci lidi a snazis se tu okolo sebe kopat. Jsi zavistiva nestastna hyena. Pani Alena je vyjimecna a ja verim a doufam, ze vyjimecna zustane.
Bertie - zacni cist zacatek teto diskuse a dozvis se po cem pidis. Nebo si najdi jeji stranky, ty jsou tez dost podrobne.

Ylo (Po, 26. 4. 2010 - 23:04)

Zírám jak zabedněny a...Inteligence klientek paní Aleny je jasně vidět z posledního příspěvku :-))

Věra (Po, 26. 4. 2010 - 21:04)

Zírám jak zabedněny a negativní lidi jsou mezi námi. Nechápu proč krytyzovat někoho o kom nic nevíte.Vždyť vás nikdo nenutí jí volat a užívat ty její bilinky. Je na každém z nás jak moc věří Alence pastelce a jestli je ochotny do toho investovat.Já k ní chodím už rok. Pro mě je to vyjímečný.I tam někdy volám do toho studia.

Bertie (Po, 26. 4. 2010 - 21:04)

Zatím tu nikdo ale nenapsal, v čem to návštěva u paní Aleny konkrétně pomohla.
Nikdo se tu nesnaží nikoho zpochybňovat, ale pouze zjistit informace, než paní Krejčovou, nikterak levnou, navštíví. To je všechno.

Olda (Po, 26. 4. 2010 - 21:04)

No co, peněženky nám větrají všichni. Lékaři,poslanci, ČEZ, politici a celý státni aparát. Kolik přibylo byrokratů oproti vládě rudé šlechty, lékaren, poslanců...

....o) (Po, 26. 4. 2010 - 21:04)

nedávno jsem se na ní díval na EZO TV. Zrovna pravila jedné volající:,,máte málo energie, je to vidět na vašem potencionálu..."

Fiona (Po, 26. 4. 2010 - 21:04)

Já jsem paní Alenku Pastelku navštívila dvakrát, ale bohužel výsledky nejsou žádné... Je pravda, že bylinky a přípravky Diochi neublíží, ale různé neduhy nevyléčí. Mně tedy nijak nepomohla...

Sofie (Po, 26. 4. 2010 - 21:04)

Presne tak, Jano. Presne...Víte, nechci Vám brát iluze - koneckonců každý musímě něčemu věřit - ale radši se podívejte na další diskuze o této léčitelce... Je to docela síla, moc pozitivního tam nenajdete...

Godzill (Po, 26. 4. 2010 - 21:04)

asi je to tak,v autě jsme si...Vy jste snad všichni zralí do Bohnic! Co je to za léčitele lidumila,který je v televizi a není mu hanba , když nemocní a zoufalí lidé platí za minutu 70 kaček, měli by to zakázat a byl by klid, lidi myslete trochu! Prověřujte si, ke komu jdete a u koho necháte poslední peníze!

Anasyi (Po, 26. 4. 2010 - 20:04)

No, taky jsem měla čest shlédnout pořad, kde zrovna exhibovala tato dáma. Tedy, takový myšlenkový průjem jsem dlouho neslyšela...:))) Nad těmi moudry rozum musel zůstat stát :-(((. Co slovo to perla... O IQ některých jejích klientek to lecos vysvětluje.

Jana (Po, 26. 4. 2010 - 20:04)

Presne tak, Jani. Je to tak....me jen udivuje proč chodí na tyhle stránky,a ne k lékaři,je škoda že tolik dušiček ještě spí.....

ahoj (Po, 26. 4. 2010 - 19:04)

Presne tak, Jani. Je to tak. Takovych zkusenosti ma s pani Alenkou hodne lidi a k prispevku jednoduche Ylo, se nehodlam vubec vyjadrovat. To je prispevek opravdu nizoucke inteligence.:-)

Jana (Po, 26. 4. 2010 - 19:04)

Paní Alena vydělává na...kdo je materialista nemůže tyhle věci pochopit,mě Alenka s jistotou diagnostikovala mé choroby a o mém životě věděla jako kdyby s námi žila,klobouk dolů.

Ylo (Po, 26. 4. 2010 - 14:04)

Paní Alena vydělává na hlouposti lidí:-)), no předešlé příspěvky jsou toho důkazem:-)). Jinak v televizi jsem ji viděla zcela náhodou a žasla jsem nad nesmysly, které říkala, ta snad nemá žádné vzdělání a ti lidé, kteří ji obdivují asi také moc toho vzdělání nemají :-((
Paní Alena je ale výborná manipulátorka, ale věřím že inteligentní člověk k ní nepůjde a blbci je to asi jedno, že platí horentní sumy za její nesmysly,...

ahoj (Po, 26. 4. 2010 - 13:04)

Presne tak, Jano. Presne tak:-)

Reklama

Přidat komentář