Reklama

léčitelka Alena Krejčová

Jana (Po, 26. 4. 2010 - 13:04)

Ja verim tomu, ze pani Alenka...asi je to tak,v autě jsme si s Alenkou pak povídaly už úplně jinak,i když jsem u ní byla byla na mě přísnější,ale asi věděla proč!ono je to těžký pokud čerpá s universa,tak se může zdát divná.tyhle věci jsou pro některý lidi nepochopitelný a proto asi ty rozdílný názory.

Ahoj (Ne, 25. 4. 2010 - 16:04)

Ja verim tomu, ze pani Alenka ma opravdovy dar a nehodla s nim plytvat. Takze verim tomu, ze kazdy si zaaslouzi neco jineho. Buh vi, jaci jste opravdu lide a jaka energie z vas vyzaruje. Pokud se Alenka napojuje opravdu vyse nez tam, kam dosahneme my, potom se nedivim, ze zpravy ktere obdrzuje, vam proste takto preklada. Zlobte se jak chcete, ale opravdu verim tomu, ze jeji chovani je spravne. At je takove, ci makove. Ja vim, cloveka to zarazi a rika si, jak se ke me muze takhe chovat, ci se mnou takhle mluvit a jednat?:-) Ja vim, ja vim...take jsem tam byla:-) A pekne jsem si to s mamkou vypila.:-) Jenze, jak rikam...asi to tak melo byt...jinak nam velice pomohla, oboum dvoum. Ve vsech smerech. Napr. mou znamou docela dobre sjela a servala, ze prijela trosku pozde a nemohla ji zatelefonovat, jelikoz nemela jeji cislo...no, energie mezi nimi harpovala jak blazen. Verim, ze lide maji ruzne zazitky, a treba ti, co si stezuji, tam nemeli chodit. Treba tam vlezli ze zvedavosti, nebo pani Alenu nekdo doporucil a zjistilo se, ze to nebylo pro ne...? Myslite si, ze je to pro vsechny?

štěpánka (Ne, 25. 4. 2010 - 16:04)

Nepamatuje si někdo recept, který Alenka Pastelka říkakala v EZO TV na hubnutí.Jde o hlávkové zelí nakládané v minerálce? Děkuji moc.

Jana (Čt, 22. 4. 2010 - 11:04)

Snad dva tisíce za...Alenka má do konce roku plno,neobjednává,přeji krásné dny.

Joelly (Čt, 22. 4. 2010 - 00:04)

Snad dva tisíce za návštěvu. Pokud nezdražila.

jitka (Út, 13. 4. 2010 - 20:04)

a kolik bere?

Birger jarl f?r (Čt, 8. 4. 2010 - 22:04)

ještě jsem zapoměla na mě...Ale jo, věřím, občas bývá i ,,přívětivá" (na cca každýho desátýho klienta...)

j (Čt, 8. 4. 2010 - 15:04)

ještě jsem zapoměla na mě zlá a arogantní nebyla.

Jana (Čt, 8. 4. 2010 - 15:04)

Moje osobní zkušenost je...reklamu nikomu nedelám,moje zkušenost je,že poznala vše i to co vím jen já,pak tedy jsem byla u jiné Aleny,jinak přeji hezký den.

Jana B. (Čt, 8. 4. 2010 - 00:04)

Moje osobní zkušenost je spíše negativní, před rokem jsem paní Alenu navštívila v Točné osobně. Byla arogantní a vlastně mi vůbec nepomohla, myslím,že není v pravém slova smyslu léčitelka. Nepracuje ani s energiemi jako jiný léčitelé, jen pořád ,,zasvěcěně" mluví a přitom čmárá pastelkami. Docela dobrý trik...Kdybych jí osobně nenavštívila, možná bych jí i leccoss věřila...
Moje problémy s páteří nepoznala a tvrdila, že nemám v pořádku rodinné vztahy. Mám zdravotní potíže (po úraze páteře), jsem vdaná skoro 25let,máme spokojené manželství a i děti jsou v pohodě. Když jsem jí to řekla, byla velice nepříjemná.
Ona má zřejmě svůj svět, kterému věří a proto působí občas přesvědčivě...
Nepřipadá mi fér, jak sem občas někdo vtlačí skrytou reklamu, a je mu jedno, že se napálí třeba zoufalá mamina s nemocným dítětem, která kromě iluzí přijde i o poslední peníze... Pokoru bych do toho netahala, tady stačí zdravý rozum...

Styďte se! (Čt, 8. 4. 2010 - 00:04)

to bude Janičko tím,že...Ano, všechno se vrátí zpátky, i to, že tady doporučujete paní Krejčovou horem dolem, přitom zkušenosti většiny klientů jsou spíš negativní...
To vám to není trapný, takováhle přiblblá reklama, na kterou může skočit někdo zoufalý, nemocný a třeba bez peněz?

Petr (St, 7. 4. 2010 - 23:04)

Taky nechápu, proč se tu někdo pozastavuje nad tím, že L. Krejčí je adoptovaný... Co to má s tímhle tématem společného, a co je komu vůbec do toho?
Ne snad, že bych paní ,,Alenku" někomu doporučoval, ale tady už někdo zašel dost daleko...

Korra (St, 7. 4. 2010 - 23:04)

mám prozbu jak se spojit s...Pokud nemáte dost peněz, obávám se, že máte asi smůlu... Bohužel.

s (Pá, 2. 4. 2010 - 16:04)

Presne tak, bozi mlyny melou pomalu, ale jiste. A vse se vraci aspon 2x. Tez krasne velikonoce a pani Alence jen to nejlepsi!!!:-)))

jana (Pá, 2. 4. 2010 - 15:04)

Dámy,co je na tom, že má...to bude Janičko tím,že češi rádi kritizují,já jsem u Alenky také byla a umí,klidně jí tady pomlouvejte ono se vám to vrátí zpátky,těm co nekritizují přeji krásné Velikonoce.

Jana H. (Čt, 1. 4. 2010 - 16:04)

Tak uz i jeji syn ma sve...Dámy,co je na tom, že má paní Alenka syna adoptovaného? Naopak, svědčí to o jejím charakteru a já si jí za to vážím, každý by nedovedl dát domov a lásku dítěti z DD. Tím, že jej Krejčovi adoptovali, stal se jejich synem a oni jeho rodiči, nikde není naspsáno, že své dovednosti zdědil po nich, ale že má zkušnosti z jejich praxe.
S paní Alenkou jsem hovořila 2x telefonicky a teď i na EZO.TV, určila mi problémy, o kterých vím sama a od lékařů a ještě něco víc, věřím jí a těším se na osobní setkání s ní.

ludislava (Čt, 1. 4. 2010 - 10:04)

jmenuji se Alenka ,říkají...mám prozbu jak se spojit s pani Alenkou přes počitač nemám moc peněz a potřebovala,bych radu ohledně mého dítěte,které je velmi nemocné moc děkuji L.

jana (St, 31. 3. 2010 - 14:03)

je vidět,že ti co Alenku kritizují vůbec nic nechápou až pochopí,budou o ní mluvit s pokorou.

alice in wordle (Út, 30. 3. 2010 - 11:03)

hello im alice (jonny deep) im not alenka

Jana (Ne, 28. 3. 2010 - 14:03)

diagnostikovat umí Alenka dobře,s léčbou to trvá déle a je pravda, že s bylinkami to nějaký čas trvá.

Reklama

Přidat komentář