Reklama

léčitelka Alena Krejčová

...:)))) (Pá, 5. 2. 2010 - 00:02)

Teď jsem se na ní dívala na EZO TV. Zrovna pravila jedné volající:,,máte málo energie, je to vidět na vašem potencionálu..."

Jana (Čt, 4. 2. 2010 - 18:02)

Tak nevolej jen Alenu...Ahoj,také Alenku sleduji,je to velmi,velmi zajímavé. Asi před 35roky mi kartářka řekla,že budu studovat a děti také a budou doma,a jiné. Světe div se. Děti studovali do 26 let věku,byly doma a já po 17 letech dělala drhou maturitu,když mi přepovídala tak dětem bylo 10 a 8 roků.Tak nevím,a další přepověď se začala plnit loni,když mi to říkala tak jsem nechápala o co jde a proč mi to říká.

?!? (Čt, 4. 2. 2010 - 14:02)

Lidi myslete, to jsou teda argumenty, někdo napíše, že Krejčová je vyžírka, a další na to, že politici taky... To ji jako opravňuje následovat příklad našich politiků? Takhle léčit umí kdekdo a nenaparuje se v TV.

no teda... (Čt, 4. 2. 2010 - 13:02)

Vyžírko Krejčová alias Vendulko, Renčo, Sulis, pod kolika nicky tu ještě budeš psát??? Lidi nebuďte blbí, nežerte jí to!!!

moje řeč (Čt, 4. 2. 2010 - 13:02)

Vždyť říkám, že to vyžírka. Navíc pomatená k tomu, dejte si na ní bacha!!!

Yveta Fišerová (Čt, 4. 2. 2010 - 02:02)

Moje zkušenosti jsou jenom negativní,poslechla jsem známou a jela k paní Krejčové kvuli problémum s páteří.Nepoznala nic,plácala nesmysly že nemluvím s dcerou apd.Hruza hrůz.Sezení stálo dva tisíce a mám pocit že tato dáma je sama duševně chorá a že čerpá ze slávy svého bývaleho manžela.

Jana (St, 3. 2. 2010 - 21:02)

Víte, ono je to těžký. Hodně lidí Pastelku porovnává s jejím manželem, který byl léčitel, nad kterého nebylo... Já si myslím, že je moc dobrá léčitelka, a porovnávat s jejím manželem není až tak fér - on nasadil laťku hodně vysoko. Její léčení je hodně esoterické, každému to nemusí zrovna vyhovovat. A na rozdíl od jejího manžela je opravdu dobrá obchodnice, takže se přece jen poněkud praštíte přes kapsu.

Fiona (St, 3. 2. 2010 - 21:02)

Já jsem paní Alenku Pastelku navštívila dvakrát, ale bohužel výsledky nejsou žádné... Je pravda, že bylinky a přípravky Diochi neublíží, ale různé neduhy nevyléčí. Mně tedy nijak nepomohla...

Olda (St, 3. 2. 2010 - 21:02)

Peněženky nám větrají všichni. Lékaři,lékarnici, politici a celý státni aparát. Kolik přibylo byrokratů oproti vládě rudé šlechty, lékaren, poslanců...

Co člověk, to n (St, 3. 2. 2010 - 21:02)

http://www.kafe.cz/forum/diskuse/zdravi-692.aspx?diskuse&s=16292&r=16292

Jarmila (St, 3. 2. 2010 - 21:02)

Pořád píšete,ať napíše někdo...Mám podobné zkušenosti. A ty peníze, které jsem tam nechala, mohly být užitečné jinde.

Knut Karlsson (St, 3. 2. 2010 - 20:02)

Alenka se mi velice...Tak jí zkus osobně navštívit. Možná změníš názor.

Renča (St, 3. 2. 2010 - 20:02)

Alenka se mi velice líbí.Nadchla mě.

Sulis (St, 3. 2. 2010 - 17:02)

Ještě malou poznámku, maluji automatickou kresbu a obrazy na hedvábí, které opravdu pomohly mnoha lidem. Necpu se na veřejnost a do popředí, ještě si netroufnu, ale vím, co dělá lidská závist a zloba. Prošla jsem si mnoha negativními energiemi a děkuji za ně, neboť sílím a Alenka mi dodává velmi odvahu - děkuji

Sulis (St, 3. 2. 2010 - 17:02)

TO BY MĚ ZAJÍMALO JAK TI...Nemyslím si,že je to podvod, mě ezoterika velmi pomohla a pokud v lidech, kteří pomlouvají duchovní světelné lidičky, budou převládat místo mozku jen finance, tak je to velmi smutné. Alenka má velmi krásnou energii a pomáhá druhým. Jak je možné, že se podivujeme nad tím,kolik to stálo peněz a hodnotíme a soudíme,bohužel jsme schopni utratit velké peníze za hazard, cigarety, drogy, alkohol a jiné věci, které nám ubližuji. Vzpamatujte se - Češi. Podívejte se do světa, co se začíná dít. Nebuďte slepí a hluší. Alenko, jen tak dál, mám tě nesmírně ráda.

Vendula (Po, 1. 2. 2010 - 15:02)

Zdravím všechny,nyní jsem s paní Alenkou mluvila.Je tomilá,moudrá žena,která mi moc,moc pomohla.Právě jsempsala automatickou kresbou jak mi poradila a bylo to krásné.Děkuji jí za TO i těmito řádky.Určitě milé ženy stojí za to, si paní Alenky rady vzít k srdci.Pěkné dny.

! (Ne, 31. 1. 2010 - 11:01)

Mluvit umí spousta lidí včetně politiků a jiných hajzlů jako pí Krejčová.

Andrea (Ne, 31. 1. 2010 - 03:01)

No, ale mluvit umí... Teď zase byla na EZO TV a působí moc příjemně.

petra z rakousk (Po, 25. 1. 2010 - 13:01)

Milá Petro z Rakouska, ráda...mrzí mě, co tady čtu. kontakt na mě je [email protected]. Dávám e.mail, protože přece jen telefonovat vyjde draze. Já osobně léčitelské schopnosti mám, ale stejně jako mnoho jiných lidí jsem se rozhodla je nevyužívat. neumím je ovládat a bohužel nemohu najít žádného gurtu, co by mi s tím pomohl. Nemoci přebírám sama na sebe a to by neměl být účel léčení. Lidém se uleví, ale mě ne. Diagnózu chci slyšet od Vás. S čím se léčíte. Já věřím v podstatě pak na stejné věci, jako Alenka na celostní medicínu a tělo v souvislostech. věřim na to, že když rok s nemocí nic neděláte musíte počítat s tím, že Vám i rok může trvat se dost do úplného pořádku a že je to velká práce především z vaší strany.  Bohužel nemohu to co tady lidé píšou posoudit. Bydlím až u Italských hranic a do čech se jen tak nedostanu. Já osobně se zabývám mariášovýmíi kartami a runami, ale ohledně zdraví nic nehádám a taky nikdy žádné peníze neberu za výklady ano. Výkladové techniky používam jen ke konzultacím při nejrůznějších problémech v osobním životě. 

Byla jsem u pan (St, 20. 1. 2010 - 16:01)

Ja bohužel musím reagovat!Já...Pořád píšete,ať napíše někdo kdo tam byl.Takže byla jsem tam a: Stojí to 2000kč,nejste tam 3 hodiny..no možná jo..pokud započítáte to,že na ní čekáte,potom si vyřídí telefony a pak s vámi mluví možná Hodinu a půl.Nedokázala jsem něco ze sebe dostat a řekla mi,že pokud to nedokážu říct,že už mi nepomůže.Ale já myslela,že jdu k ní s tím,že mám nějaký problém a ne,že to dokážu ze sebe hned dostat..Netrefila skoro mé zdraví,vlastně mi řekla to s čím volají všichni do Tv,stačilo mi poslouchat ezo a věděla bych to.Špatně odhadla mého přítele.Nakonec nevím nic nového,než jak jsem tam šla.Pořád se vychvaluje a říká,jak je skvělá..Víte,jak to tady čtu..pokud tam chcete jít,tak tam běžet.Paní Alenka umí hodně dobře mluvit a dost se dá poznat z vašich reakcí..Pokud Vám to psychicky pomůže,tak je to jen dobře.Ale pokud máte pochybnosti,dejte na rady druhých.Víte,jak tady někdo píše,že jde o závist..nemyslíte si,že je těch špatných reakcí a zkušeností už nějak hodně na to,aby to byla jen závist..Přeji Vám,ať vás ti skuteční andělé vedou správným směrem..Oni k nikomu necítí zášť a zlobu...takže klidně napište svůj názor,i když je záporný.Mrzí mě,kolik lidí potřebuje pomoc,kolik jich vysloví prosbu na paní Alenku a kolik duší zůstane nevyslyšeno...V jednom má paní Alenka pravdu..Jakmile přijmete sebe i s chybami,budete se vám žít lépe..Zkuste si vzpomenout kolik je ve světe bolesti a uvědomte si,co máte vy.Možná někomu pomůže to,když bude dělat dobro.Já chci třeba adoptovat dítě z Afriky..Dáte někomu možnost mít lepší život..Možná,že dobré věci,které budete dělat vás uzdraví mnohem lépe..A pokud máte mnohem větší problémy,běžet za léčitelem,který má výsledky..ˇpřeji vám,ať vás andělé pevně obejmou a už vás nikdy nepustí :-)

Reklama

Přidat komentář