Reklama

červenání

Holky, co blbne (So, 30. 4. 2011 - 23:04)

jsou kluci, kterým se to líbí!!!

katarina (So, 30. 4. 2011 - 23:04)

zdravím!trpím tímto problémem už odmalička.učím se na kosmetičku,takže můžu trošku poradit.používejte nedráždivou kosmetiku bez alkoholu,chrante se proti slunci(vysoký ochranný faktor),vyhýbejte se alkoholu:)asi těžké,vidte?výborný je rutin,který zpevnuje cévní stěnu..koupíš ho v lékárně v tabletách.je také obsažen v pohance.vyzkoušela jsem i laser.na obě tváře to vyšlo necelé 4000,ale výsledky nejsou nijak výrazné,uvažuji že to ještě v budoucnosti vyzkouším..jinak také používám make-up Dermacol(ve zlaté tubě)stačí dát trošku,hezky kryje,stojí do 150kč.jen to nepřehnat,at to nevypadá jako maska.jinak se doporučuje z lékárny krém Ruboril či Diroseal-jsou ale dražší-kol.400-500kč.dostupnější je od Ryoru krém na rozšířené žilky-kol.100Kč.nezoufejte!!jsou mnohem horší věci.soucítím s vámi.a to jsem kosmetička!:)

Jituš (Pá, 29. 4. 2011 - 18:04)

Ahoj všichni, docela mě...
Ahoj mám úplně podobný problém jako ty zanedlouho mi bude 18 a stydím se a rudnu skoro při každý příležitosti, ve škole a tak navíc je vážně super když ti to někdo ještě navíc "oznámí" to miluju, jen jsem chtěla napsat že v tom nejsi sama a taky držím palce

Baruš (St, 27. 4. 2011 - 18:04)

Ahoj všichni, docela mě uklidňuje, když si čtu Vaše příspěvky...zjišťuju, že v tom nejsem sama :(. Je mi 18 let a červenám se asi tak od 8. třídy...hrozně mě to štve..jsme zoufalá z toho..šíleně se za to stydim...dneska jsem šla, viděla jsem jednoho kluka a šíleně jsem zrudla..rudnu i ve škole, když mě třeba jen vyvolá profesorka (přitom s učením nemám vůbec problémy). Ale vůbec si nevěřim...přitom jsem normální holka....Vždycky si připadam tak hrozně trapně...ach jo, já bych se toho tak ráda zbavila!!! ale vždycky, když si uvědomim, že rudnu, tak rudnu ještě víc...Máme to holt těžký, no :(. A taky miluju ty lidi, kteří nám to ještě připomenou ;). Soucítím s vámi všemi a držim palce...asi bychom měli zapracovat na tom sebevědomí ...:)

lucie (St, 27. 4. 2011 - 11:04)

všichni tady píšou o tom jak rudnou,ale zatím jsem se nedočetla jak se toho teda zbavit.sama s tím mám problémi.

ZP (Po, 18. 4. 2011 - 19:04)

Ahoj, také jsem stále rudá. Tak co jsem zjistila: nesmím se mazat žádným mastným ani nemastným krémem, večer při koupání si lehce umyju obličej mýdlem, natírám se tekutým pudrem - zklidní pálení. Ráno když se probudím omyju si obličej studenější vodou a opět nanesu tekutý pudr. Tváře mám bílé, ale uklidní to.

mcaris (Čt, 7. 4. 2011 - 17:04)

Ahojte,poslední týden se mi...Taková blbost:) To co děláte před tím, než to děláte, ovlivňuje to, co děláte... To znamená, když se Vám to stane příště, všimněte si, co se dělo, těsně před tím. Co se děje ve Vaší hlavě. Vzpomínka, myšlenka, obrázek, zvuk. cokoli, čeho si vnitřně dokážete všimnout.

flipflap (Čt, 7. 4. 2011 - 17:04)

Ahojte,poslední týden se mi stává že zrudnu..zničeho nic s nikým nemluvím jenom sedím a najednou zčervenám stává se to docela často i 10denně..nevím čím to je :( nemáte někdo zkušenost s něčím takovým? :(( bud'te ZDRÁVÍ :)))

mcaris (Čt, 7. 4. 2011 - 16:04)

Probuh, ja bych si teda kvuli cervenani do sebe rezat nenechal:). To se toho radsi zbavim jinak:)

Jenda (Čt, 7. 4. 2011 - 15:04)

.. Google překladač ..

Petra (Čt, 7. 4. 2011 - 08:04)

Fakt super stranka kdyz to neni cesky...to se toho doctu.

PB (Ne, 3. 4. 2011 - 02:04)

A popis operace pacientkou s červenáním z Daily Mail (operace vyjde na 3 000 liber, tj. necelých 90 tisíc korun) viz: http://www.dailymail.co.uk/health/article-107003/Surgery-cured-blushing.html

PB (Ne, 3. 4. 2011 - 01:04)

Podrobnosti o operaci zde: http://www.highgatehospital.co.uk/content/file/ETS_surgery_for_blushing_and_sweating.asp

Milan (Ne, 27. 3. 2011 - 15:03)

Já myslím, že červenání...Ano,je to problém fyzický,a psychika ho zhoršuje,také s tím souvisí rozšířené cévky-jak už se psalo...ale to všichni,kteří se o tento problém zajímají blíž,už dávno vědí...také už jsme to tady,několikrát probírali,takže nic nového.Celkově,je tato diskuse na mrtvém bodě...všechny otázky,odpovědi a názory se neustále opakují,a jak to vypadá,nikdo nic nového nepřinese(masičky,krémy,lasery,posilování psychiky,zdravý živ. styl,atd-je to pořád stejnej kolotoč)

Mers (So, 26. 3. 2011 - 09:03)

Ahoj, mě je 20 let a taky...Já myslím, že červenání není způsobeno jen psychikou, je to problém fyzický a psychika ho ještě zhoršuje (asi jako každý problém). Co si budeme nalhávat - červenání se nezbavíme (můžeme ho jen zmírnit - voda, klid, krém - například Eucerin Neutralizující denní krém se sklonem k zarudnutí).
Koluje v nás krev. Kdyby ne, tak už nežijeme. Takže klid, nejste v tom sami.

Mark (Út, 22. 3. 2011 - 08:03)

Pane chytrý,je úplně...Nerozumíš tomu ty a motáš tady páté přes deváté.Jsou to dvě rozdílné věci. Dříve si o tom pořádně něco přečti a potom tady piš!

Romana 26 (Po, 21. 3. 2011 - 20:03)

Tak se nehádejte :-) jak to máte vůbec vy dva? Dneska jsem si řekla při cestě do práce, že budu v absolutním klidu, furt jsem myslela na tuhle diskuzi a to mě tak nějak uklidnilo, ale...zas to ráno začalo..dělala jsem, že pracuju, ale zároveň jsem periferně viděla, že se ke mě blíží kolega s papírama, pochopitelně mířil za mnou. Měla jsem na to pár vteřin, abych si v hlavě zařídila nějaký ovládnutí. Jenže jenže :) zas to dopadlo, tak jak sem nechtěla a to po mě chtěl záležitost na 2 minuty..ách jo :-/ Zajímavý na tom je to, že u žen se mi to nestává, jen u těch chlapů, přitom jsou ženatí, zadaní. No trest tohleto...

Radek (Po, 21. 3. 2011 - 19:03)

My se tady bavíme o...Pane chytrý,je úplně jedno,jestli je to zčervenání způsobený fyz. námahou nebo stresem..pořád je to o těch rozšířených cévkách,které prudce reagují.
Spousta lidí je ve stresu,je nervozních a stydí se,ale neni to na nich vidět,protože v obličeji nemají rozšířené cévky.Takže nevim,co je na tom jinýho,je to úplně to samý.Vůbec tomu nerozumíš!

Mark (Po, 21. 3. 2011 - 17:03)

To jsi teda napsal...My se tady bavíme o zčervenání důsledkem stresu,trapasu, nervozity, studu apod. Červenání důsledkem námahy,tepla, alkoholu apod. to je něco jiného. Přečti si příspěvek Romany 26 na který jsem odpovídal.

Radek (Po, 21. 3. 2011 - 12:03)

Jinak to červenání úzce...To jsi teda napsal hloupost,když máš v obličeji mnoho rozšířených cévek(kapilár),tak se červenanat nikdy nepřestaneš...a vúbec nic na tom nemění,jestli ti to časem bude jedno nebo ne.Ty cévky jsou hrozně citlivé,jediná možnost je odstranění,to by bylo po problému..ale jak?,lasery ani krémy nezabírají..takže jsme opět na začátku.

Reklama

Přidat komentář