Reklama

Jak na HUBNUTÍ

pavla (St, 27. 6. 2007 - 11:06)

Ahoj holky,před 10dny jsem začala užívat Formia 4. Pravidelným cvičením a nekonzumováním jídla po 18hod, jsem zhubla zatím 1,5kg. V pase 2cm. Žádné trápení,normální strava. Za 760,-Kč jsem si koupila balíček na 3 měsíce - 180 tbl. Užívají se 2tbl.denně (ráno a v poledne,nikdy ne večer před spaním!).Už jsem dobrala 2 platíčka (20tbl.).Čili mi zůstalo 160 tbl.v nerozdělaných platech.Což máte zhruba na víc jak 2,5měsíce. Zjistila jsem ale, že jsem těhotná,proto vysazuji a ptám se,kdo by ode mne zbývající Formia 4 odkoupil za cenu 650,-Kč (slevila jsem 110,-Kč na 20tbl.). Prosím ozvěte se na e-mail prodluzovacka"seznam.cz
Pouze Brno.Díky Pavla K.

citronka (Po, 25. 6. 2007 - 12:06)

ahoooj zajdi na www.EditaSipeky.sk a čti!!!!!!!!!!!!!!

citronka (Po, 25. 6. 2007 - 12:06)

ahoooj zajdi na www.EditaSipeky.sk a čti!!!!!!!!!!!!!!

Ivana (Čt, 17. 5. 2007 - 09:05)

Hezký den,
chtěla bych se podělit se zkušenostmi ohledně hubnutí.Máme velice dobré zkušenosti s analýzou stopových prvků z vlasů,kdy ve vlasech je 50násobná vyšší koncentrace prvků,než v krvi takže z výsledků,které příjdou z polské Lodže/kde je laboratoř pro celou evropu/Vám lékař napíše přesně dietní doporučení psané na míru,co Vám dělá i nedělá dobře a po čem třeba i tloustnete jen když se na to :podíváte:Dále jaké máte hodnoty cukru,zda jíst chrom a různé další rady.Jinak je tato analýza už velice stará věc,dá se tím vlastně řešit jakýkoli problém zdravotní.Samozřejmě vše souvisí i s krevní skupinou.Určitě to chce kázen? jako ve všem.Článek o této metodě vyšel loni v časopise FIT PRO ŽIVOT a i byly články v MF dnes.Opravdu to jako zdravotní sestra všem vřele doporučuji,jelikož můžete držet možné diety a ono pořád nic!Každé tělo je jiné a tady to víme přesně.Pro zájemce můj e-mail:Ivana.Klingerova"seznam.cz nebo tel:724301968

Martin (Čt, 17. 5. 2007 - 00:05)

Zhubnul jsem! Poradím! Vyzkoušejte www.skvelapostava.xf.cz

Tonda (Ne, 22. 4. 2007 - 17:04)

Najtučnejšími Európankami sú Češky

Návštěvník (Ne, 1. 4. 2007 - 09:04)

Kláro,na garanci vrácení peněz nevěř!!!Kdysi jsem taky nalítla,je to asi 6 let a do dneška peníze nemám.

Majka (So, 31. 3. 2007 - 17:03)

Ahojte baby.Ešte nedávno som mala taký problém ako vy,chcela som velmi schudnut.Uplnou náhodou som prišla na to,že muž má milenku a verte či neverte,za 2 týždne mám 8 kilo dolu.Radšej by som bola tučná a štastná.

Klára (So, 31. 3. 2007 - 13:03)

Nejspíš skoro zázračný prostředek na hubnutí,který si získal mou důvěru hlavně díky garanci vrácení peněz.Slyšela jsem už i něko?ik nadšených zkušeností s tímto přípravkem a proto bych ho sama chtěla zkusit.Jen by mě zajímalo,jestli nepřiberu,když ho přestanu brát.Tak milé dámy,prosím poraďte,pokud máte nějaké zkušenosti s Equibou.Děkuji

H (Pá, 30. 3. 2007 - 19:03)

Kláro co to je Equibu?

Klára (Pá, 30. 3. 2007 - 18:03)

Dobrý den,četla jsem,že některé z vás si objednaly Equibu.Jak se osvědčila?Nejvíc by mě však zajímalo,jestli kila nepůjdou nahoru,až ji přestanu brát.Velmi děkuji za odpovědi.

Renat (Čt, 29. 3. 2007 - 22:03)

Tedy ja kafe miluji a nevzdam se ho ani za cenu celuitidy. Jinak jsem zkusila stavu z aloe v ramci detoxikace a samozrejme nekde v zadu v hlavicce jsem doufala, ze ztratim nejaky ten gramik. Vsude se pise o nejakych ucincich... no zacpou rozhodne trpet nebudete. Ale co je pozitivniho, myslim, ze odbourava chut na cukricky, takze to vypada, ze po sladkem uz nesahnu snad nikdy... tedy nechci se chlubit, mozna. Zajimalo by mne, zda ma nekdo podobne postrehy.

Lenka (Út, 27. 3. 2007 - 15:03)

Zdravím,
souhalsím s Renat, je to opravdu jenom o tom jíst střídmě třeba 5 x denně, hodně pít a k tomu nějaký ten pohyb. Důležitý je dostatek vlákniny. Já snídani začínám jogurtem hrstí fitness (protože jsou celkem kalorické, ale obsahují vlákninu a malé množství neuškodí)do toho si nakrájím nějaké ovoce např banán nebo kiwi nebo hr. víno. Jsou to sice zrovna sladká ovoce, ale obsahují vlákninu a ráno to nevadí. v deset si dám svačinu třeba ovocný salát nebo kousek ovoce, k obědu si dám zeleninový salát nebo třeba rybu se zeleninou, nebo brokolicový mozeček co mám připravený z domova bez přílohy odpoledne buď ovocný nebo zeleninový salát a k večeři něco lehkého. Musím říct, že mi přijde, že jím pořád, nemám hlad a váha jde dolu. CHce to jenom vymýšlet zeleninová jídla. Samozřejmě, že si občas dám kousek buchty, nebo si dám jednou týdně těstoviny určitě i rýži, ale ovoce a zelenina je základ. Koláč se snažím si dát když tak ráno. Jinak piju zelené, bylinkové a ovocné čaje neslazené a vodu. Vzhledem k tomu, že jsem pila celkem dost kafe a udělala se mi celulitida, přestala jsem ho pít a kupuji si meltu, prodávají jí i porcovanou a s mlékem, je to stejný jako kafe. Navíc je to zdravé na střeva, čistí krev a podporuje trávení. Pokud budete jíst hodně ovoce a zeleniny, nebudete mít problém ani se stolicí. Omezila jsem i maso. Jím hlavně kuřecí a rybu a to 2 x týdně. Maso je špatně stravitelné a drží se dlouho ve střevech. TO jsem se teda rozepsala, ale už mi to leze nějak na mozek. Začala jsem se zajímat o zdravou výživu díky mé kolegyče dietní sestře :-) Ale musím říct, že se cítím daleko lépe než dřív a netrápím se

Lucie (Čt, 22. 3. 2007 - 20:03)

1 Kcal = 4,2 Kj

Lucie (Čt, 22. 3. 2007 - 20:03)

1 Kcal = 4,2 Kj

lubka (Čt, 22. 3. 2007 - 20:03)

viete niekto ako sa to pocita,ked chcem premenit calorie na kj?

Renat (Čt, 22. 3. 2007 - 18:03)

No ja myslela, ze si odrikam sama, vsichni jsou uspesni a ja se dru :-). No ale ted vazne, jsou tri veci, ktere rozhodne funguji: nejist a cvicit. Drzim se jiz treti mesic, ale pred par dny mne prepadla mlsna... coz je po takove dobe asi uspech. Jeste bych chtela tak 3 kilca a jsem happy! Musim rict, ze zadne prasky na hubnuti neberu, pouze pred cvicenim si davam carnitinek. Nevim zda pomaha, ale mam pocit, ze jo a obsahuje chrom, takze uz ani nevim jak chutna nugat ci cokoska :-). Dobra sprava je, ze na sladke se da odvyknout a uz to pak clovek nepotrebuje. Jen obcas silham ockem mezi regaly ... ale to taky zvladnu.

Tek preji vsem, at to vydrzi... a hlavne pevne nervaky. Zaruceny recept je nezrat!!!!

pro Renat (St, 21. 3. 2007 - 06:03)

Zaručený recept? Nežrat:))))
Ne vážně - jíst střídmě, často, alé porce a přidat k tomu pohybu. Zpočátku je nejspíš nutné počítat kJ, příjem při hubnutí by se měl pohybovat kolem 5000kJ za den, což je docela dost a dá se z toho v pohodě a bez hladu žít.

Pro inspiraci a návod doporučuju pořad Jste to, co jíte. Dneska opět startuje, paní doktorka tam má sice drsné metody, je to točený na efekt, ale dá se z toho pochytit jakýs takýs základ.

Rozhodně nemá cenu držet různé diety typu - vajíčková, týžová, banánová, mrkvová apod. Možná člověk i zhubne, protože za dva dny se na vajíčka ani nepodívá a radši bude hladovět, ale rozhodně pak váha opět stoupne.

Takže držím palce.

PS. K tomu, že na některých diskusích dámy chtějí hubnout a pak si daj nugátek či pizzu - no co , každý to s tím hubnutím vážně nemyslí, kdo chce zhubnout, zhubne, jsou tam holky, který fakt hubnou a netrpí na tyhle úlety a pak prostě holky, který využívají kdejaký významný den k stanovení počátku hubnutí a pak stejně nevydrží:) No a o těch, co při výšce 175 cm chtějí vážit 48 kilo už vůbec nemluvím, člověk si to musí odfiltrovat.

Renat (Út, 20. 3. 2007 - 22:03)

Nicmene, ty stranky co o nich pises jsou docela fajn. Asi jim napisu, uz jen ze zvedavosti

Renat (Út, 20. 3. 2007 - 22:03)

Nerikej, to v tom musel byt dabel, aby mne presvedcil hubnout nejakym dopisem. Chtela jsem najit spise podporu, ale jak tak ctu, vsude se jde v poho do pizzerky, nebo se jedi nugaty a vsichni jsou stastni a spokojeni. Potrebovala bych motivaci, nebo zaruceny recept jak zhubnout.. ale nic takoveho neni, ach jo.

Reklama

Přidat komentář