Reklama

Jak na HUBNUTÍ

Renata (St, 3. 9. 2003 - 19:09)

DELO já tu čůůrám smíchy:o)Co kdyby sis tu slohovku vytiskla a dala přečíst manželovi?Určitě by Ti všechno poškrtal...no vlastně všem nááám by to manžílci, přítelíčci a všechno ostatní co doma uchováváme

IVANA (St, 3. 9. 2003 - 18:09)

Já se holky taky dneska culím jako tele, těším se jak večer vlezu do postele, zavřu oči a než začnu spinkat, ráda a s pokorou budu o vás přemýšlínkat.

sametka (St, 3. 9. 2003 - 17:09)

IVO ty ses snad trpaslik,jak tady popisujes tech 13cm v zapesti a pod:) no pochlub se s kotnikama:)) (14 ne?:) jo jiz delsi dobu jsem se chtela zeptat,kolik cm meris?a taky dotaz na BABCU HELENU: Helenko prosim Te,jeste jsi nam neprozradila, v kolika zes to povila prvni mimco? Ja bych taky rada nejakou odu na deti zapela (jako napr. 3 deti jsem povila,na vrcholu nebyla:))),ale zatim mam asi jeste ve svych skoro 27-ti cas:) ja si zatim predpribiram do zasoby az bude mimisek:) anebo ne,ted jsem zhubla,a snad to do vanoc s vama uspesne potahnu.

Peter (St, 3. 9. 2003 - 17:09)

Saro ses spatne informovana,protoze nevis co muzi opravdu chteji. Z tvych zprav je videt, ze zavidis divkam, ktere maji vyrazne vnady. Reknu ti to takto, jsou muzi, kterym se libi stihle zeny, znam takove muze, pak jsou ale muzi, a to je pravda, kterym se libi silnejsi zeny, zvlaste kdyz maji velky zadek. A vis proc, protoze je to sexualne vzrusuje. Ta zena treba neni idealne krasna, treba stihla zena je z estetickeho hlediska hezci, ale pro muze je ta zena hezka, ktera ho sexualne vzrusuje, se kterou chce mit sex. Muzes si udelat malou zkouzku: Zeptej se par silnejsich holek, ktere jeste k tomu maji vetsi zadek, ktere maji relativne hezky oblicej, zda maji pritele. Ve vetsine pripadu zjistis,ze ano. A ze maji spoustu nabidek i od jinych muzu, kteri maji chut na sex s nimi. Nebo se jich zeptej, zda maji problem seznamit se s muzi a uvidis, ze ne. Stihle zeny maji mnohdy vetsi problem seznamit se s muzem a vubec v sexu, protoze pro ne mnohdy neni az zas tak dulezity, zatimco pro silnejsi zeny je to temer vzdy neco bez ceho by se nemohly obejit. Takze ti rikam,ze podle mych zkusenosti je minimalne 50% muzu kterym se libi silnejsi zeny

Dana (St, 3. 9. 2003 - 17:09)

DELO, dobrý, dobrý, dobrý, prostě snový, zas tu sedím jak to Jezule uchechtaný, to je prostě podvečerní počteníčko naladěníčko, hned mě přestala bolet hlava, která mě tu od rána tiše potrapuje. Nezapomeň si to taky schovat!!Tak jdu taky prchat k domovu, možná udělám hají hají, předstírajíc, že ten čurbes domovní nevidím, pak si dám MASH a svý večerní bumbání, už se dneska na něj žaloudek těší, jak je zima, tělo by furt něco chtělo v domnění, že už je podzim a medvědi se maj vykrmovat. Já chciiiii červen!!!!Ta Miluška mi dělá starosti.Tak dobrou noc, jukněte ještě na Mars, zrovna včera při vyjasnění kráně svítil, dneska bude ještě taky.Pa Dana

Dela (St, 3. 9. 2003 - 17:09)

Teda Mirčo, tak dvojčátka jo. Budou to asi býci, to si teda užiješ. Doma jedno býčí stádo mám. Jsou to paličáci a komzervativci na ntou. Ale zase kliďasové s ohromným smyslem pro fair a miminka to jsou zlaťoučká. Teď by je občas někam vyhnala na pastvu, zavřela za nima ohradu a měla klid, ale oni by se potrkali mezi sebou, což dělají i tak.

Dela (St, 3. 9. 2003 - 17:09)

Adriano díky moc za info o aquači, už se do něj těším. Vypadá bombově.A jsem hrozně zvědavá ženská, budete někde v okolí Průhonic bydle v domečku?Teda holky slohovky dobrý.Tak tady jedna moje.Nohy, co na nich najít pozitivního a krásného? Chodidla snad ujdou a maj akupresurní či jaké to body. Když si zmáčknu kůži pod prsty, je to velmi příjemné. Za což jim díky švitořím a říkám, jste moje malé nožičky velikosti 39, takové nemá ani medvěd. Lýtka, lýka, lyže jsou ještě vzhledem k mé hroší váze docela štíhlá, za to jim dík hlásám velice. Stehna, děs běs, válce kulaté, tukem nasáklé a ještě k tomu baňaté. Zde blínkat se mi chce a ne juchat. Ale nožky díky za to, že mě unesete, že nebolíte a doufám, vzhledem k rodinné revmatické zátěži, budete ve funkčním stavu můj sáhodlouhý celičký život. Za to Vám slibuju 30 kg dolů.Zadnice je velká jak radnice, ale budu jí chválit za to, že bude hubnout se mnou. Udělaly jsme dohodu, já se nebudu cpát a ona se bude změnšovat, takže příští léto obléknu velikost 40a zadnice bude jenom zadnička. Břícho se začíná zplošťovat, a tak ho také chválím, pneumatiku ze Zetoru jsme zahodily do dály, teď momentálně máme nějakou z většího teréňáku a až to bude galuska kolová, napíšu bříšku jedničku a k tomu přidam hvězdičku. Zádíčka zatím nebolí, tak jsou taky milá a hezká, musímje tedy pochváliti též. Prsa - snad taky ujdou a zde Vám hubnu nejvíce. No mužíka pořád lákaj, tak jim píšu za 2. Ramena široká, tuková, stejně jako paže. Prýbmám hezké dlouhé zlodějské prstíky, a kdysi byly štíhlé, už hezkou řádu let nenasadím na ně kroužek, co stav manželský věstí, tak až zase budu vdanou paní, tak s prstíky budu spokojená též. Hlava snad jen ten mozek v ní občas myslí. Ůsta ke svůdnosti mají daleko, brady dvě jak jistý politik důchodce vlastním, ale do vánoc tam bude brada jediná. Oči potvory blbě vidí, ale i tak si je předcházím. Vlasy maj daleko do královny krásy, jemné a husté, že učes málokterý snesou. Potrženo a cečteno, až zhubnu 30 kg, tak bude ze mě ženská jako řemen, zatím jsem jen sudík špeků z hubenou duší, ale přesto mi to sluší.No vidíte, co tady plácám za nesmysly, ještě, že jdu za hoďku domů.Ivo držím palce s maminkou, ať to není nic vážného.

Dana (St, 3. 9. 2003 - 16:09)

Juchuchů Miruš, to byl krásně dlouhej příspěveček, to jsem si početla a ten konec s autíčkem mě moc pobavil, úplně jsem toho mechanika viděla, ten děs v jeho očích. Taky bych škrábala čímkoliv, herdek, kdo má mít škrabku na jinovatku málem ještě v srpnu, copak jsme na Aljašce?!Ty máš teď zbraň superzbraň na mužíka, to se mi líbí. Hlavně napiš, kdy jdeš k doktorovi, ať můžem mít sevřený pěsti s palcema. A teple se oblíkej!Pa Dana

sametka (St, 3. 9. 2003 - 16:09)

JANICKO-JANO-koukala jsem ted na tu dalsi scitaci tabulku sumarizujici uspechy,a koukam ze tys tam teda udelala vitr docela na sve vaze. Jak tys to dokazala za 9 mesicu 22 kilo sundat??? no ja mam z toho dost,klobouk dolu. Napis mi jestli delis,nebo jestli ti v noci chodi nekdo z toho tuku (ted uz tam zadny neni hihi) tajne urezavat?:))) pochlub se sikulo-jak se ti to povedlo?:)

Renata (St, 3. 9. 2003 - 16:09)

Teda Renti, chutě já mám všelijaké,ale žínku žužlat...to ne-e-e-e:o)))))

Mirka (St, 3. 9. 2003 - 16:09)

Ahojda kočenky moje:)Nebujte se, neopustím vás:) Jo, až uslyším, ta těhule je tu zase, co nám tu kazí morálku, vypráví nám, co zase

Hanka (St, 3. 9. 2003 - 15:09)

Ivo, s tím podzimním dnem jsi to vystihla přesně :o)Holky mějte se!Hanka

Dana (St, 3. 9. 2003 - 15:09)

Miluško, kde jsi?????? Nestalo se něco s Andulkou???? Napiš.D.

Iva (St, 3. 9. 2003 - 14:09)

Tak to mi celou zimu určitě nebudou chloupky zarůstat, neb při jízdě na kole se napřimují i bez tření a drbání a někdy zůstávájí stát celé dva měsíce, kdy se nezahřeju a nezahřeju. Taky po zhubnutí je mi více zima, proto jsem ta horka tak dobře snášela.Pro dnešek už končím, zpracovala jsem hnusný výkaz pro ZP od roku 1998 a už se mi nic nechce.Mějte krásný zbytek dne, venku je nádherný svěží podzimní den, který vyzývá přímo k procházkám tlejícím listím někde v lese a potom k horkému čaji s rumem, zabalení do teplé deky a k posezení u svíčky. Večer se stmívá okolo 19 hodiny.Nastanou dlouhé zimní večery, to bude času na cvičení, že?Ahoj zítra a kdo nepředložil slohovku, máte ještě dva dny. Iva

Dana (St, 3. 9. 2003 - 14:09)

Edito, olivy jsou moje vášeň a tyhle mi moc chutnaj, vypadá to úplně jako paprička, je to vlastně nějaká pomerančová pasta zahuštěná alginátem (takhle to zní a vypadá blbě, ale je to moc dobrý!), prostě to má jemnou pomerančovou chuť. Ale dceři, která je taky vášnivej žrout jakýchkoliv oliv, to nechutná.Jani, dočetla jsem se, že po depilaci při zarůstání chloupků se má nasucho třít kůže na nohou lufou, kartáčem...., aby se chloupky vzpřímily a nezarůstaly. Fakt pomáhá, jen si vzpomenout! D.

Jana (St, 3. 9. 2003 - 14:09)

Tak se s vámi pro dnešek loučím, došla mi SMS, že malej mi poctí svojí návštěvou a jdeme pro Magické brčko do "mekáče". Chudáček je tak zblblej reklamou, že mi včera řekl, že až vyhraje tu pětistovku, tak mi tam taky něco koupí, že tam mají i dietní papu. Je to prostě moje zlatíčko.

Miluna (St, 3. 9. 2003 - 13:09)

Holky, na www.knihy.cz mají v nabídce tu Sipeky za 144 korun bez poštovného, vypadá to na české vydání. Ale jestli ji mají skladem není napsáno. Zkuste si to objednat tam. Knižní klub ji má taky v nabídce, ale tam je to horší se členstvím.

Jana (St, 3. 9. 2003 - 13:09)

DANUŠKO,to fakt funguje, že když se drbeš žínkou z lufy, že nezarůstají chloupky po depilaci? Musím to zkusit, protože tohle se mi stává dost často, hlavně na kolenou a když to nechám trošku narůst, aby vylezly sami, tak moje kolena vypadají jak kaktusy, špičatý trčící černý bodáky na celém obvodu. No a pak se mám obdivovat, i když bych mohla, ale jenom tím, jak vůbec tohle příroda může dopustit.

IVANA (St, 3. 9. 2003 - 13:09)

Jejda babčo, takovou tu žínku upletenou nebo uháčkovanou z provázků? Tak to vím co budeš dělat. To tě čeká tření. No, nebo ne, to slovo zní divně, když je dneska středa. Ty se s ní budeš masážovat, to bude lepší. Prokrvovat tělíčko a odstraňovat celulitidku. Ty budeš kráááásnáááá.

Edita (St, 3. 9. 2003 - 13:09)

DANUŠ, co jsou to olivy plněné pomerančem? To je jako olivy s papričkou a místo papričky je tam pomeranč?

Reklama

Přidat komentář