Reklama

Jak na HUBNUTÍ

IVANA (Pá, 29. 8. 2003 - 13:08)

Renato, vzhledem k tvému popisu dnů minulých naprosto souhlasím s Martinou. ALE HOLKA, VELKEJ VDĚK OD TOMA ZA TO KDYŽ NEPUJDEŠ NEČEKEJ! Abys nebyla zklamaná, to buď raději v případě, že se u něj radost projeví MILE PŘEKVAPENÁ. On to taky nemá lehký, v novým prostředí, v novým zaměstnání ..... všechno chce svůj čas.

Renata (Pá, 29. 8. 2003 - 13:08)

Tak jsem se rozhodla,jdu s miláčkem na oběd.To zase bude výměna názorů:o))Kamarádka snad pochopí,doufám že neměla nějaký dárek,co se zkazí:o)Jsem hodná?

Renata (Pá, 29. 8. 2003 - 13:08)

Ona ta kamaradka ma pro mě nachystaný dárek k narozeninám a chce je se mnou oslavit a já jí to ráno potvrdila.Ach jo,jsem z toho zmatená:o(

IVANA (Pá, 29. 8. 2003 - 13:08)

Miluno, jestli ti v tomto čase přišel mail s přílohou z mé adresy, je to skutečně ode mě, takže otevřít lze, nejde o virousek.

Martina (Pá, 29. 8. 2003 - 13:08)

No Renatko, jestli on končí dřív a tamto je opravdu tvoje kamarádka, tak ona pochopí, že chceš být se svým máčkem a jdi raději za ním. To myslím vážně. Není t´řeba být samostatná za každou cenu. Nebo pokud to jde, tak ať během chvilky přijde vyzvednout, ale jinak bych raději šla za ním. mrt

Renata (Pá, 29. 8. 2003 - 13:08)

Babčo tak to jsi teda taky začínala brzo s plozením dětí,že?:o)A Tvé potomstvo si asi vzalo přiklad:o)))No a hrozny s rohlíkem jsou ideální, všechny děličky by měly z tebe radost. Budeš z toho nafouklá až do večera a nebudeš mít hlad,uvidíš:o)))JANI no můj přítel si myslí že mám 70 kilo a asi by nechápal kdyby věděl že mám 95.Proto si mu ani tak postěžovat nemůžu, jak mě tu pěkně Adriana psala. No i když vlastně si můžu stěžovat i se 70 kilama,že?:o))

Jana (Pá, 29. 8. 2003 - 13:08)

Ježíši šéfe, doufám, že nemáš křišťálovou kouli a nesleduješ mě, jak makám. To můžu v pondělí při rozdělování žebříčku okamžitých sympatií (tak mi říkáme osobnímu ohodnocení), sáhnout do štrouzoku a ještě přinést sem, protože dostanu kulový.Ale mě to tu tak nebaví, že prostě na ten net musím čučet, to by snad pochopil. MARTI, to víš, že ten můj je taky panna, taky mě asi miluje (teda alespoň doufám), i když jeho bych teď už asi nedonutila, aby mi to řekl, ani s tím nožem, už ho slyším jak říká - "co blbneš, co tě bere". A my jsme obě berani, ono to asi fakt funguje, protože když se o nich bavíme, jsou si povahově až podezřele podobní. Už se venku něco děje, ženou se odporný tmavý mraky a fouká ještě odpornější vítr. Já bojím bojím bouřky, doufám, že dojdu celá domů.Ještě hodinu a končím, mějte se krásně a přeju krásný víkend.Jdu ještě chvíli imitovat práci, svědomí je přeci jenom silnější (třeba se na mě šéf fakt někudy kouká a vidí).

Renata (Pá, 29. 8. 2003 - 13:08)

Já jsem taky panna a to že ho miluju mu klidně řeknu:o)A on je býk a řekne to tak jednou za čas ale většinou mě píše do smsek Mťm (to jako Moc Tě Miluju).Takže to zase není až takový balík,co?:o))))MARTI,tak to muselo být nejen jídlo ale určitě i něco dobrého na pitíčko s obsahem alkoholu,co?:o))Když je ti tak kráááásně:o)Já jdu za chvilku taky s kámoškou na salátek a k tomu asi pivko..no bude mě ještě kráááásněji:o))Ale miláček zase zuří,on dnes končí dřív v práci(což já jsem ale ráno když jsem si rande domlouvala nevěděla) a když jsem mu řekla že jdu s kámoškou,tak už je zase naprčený.Ach jo...tož mám se sebrat a jet za ním a na kámošku se vykašlat?Asi nenenene..že?:o)

Martina (Pá, 29. 8. 2003 - 13:08)

Miluno zůstat a pít!!!!!!!!! Ale já jsem v tomhle směru nenormální. Janičko, dost mi potěšil tvůj výraz

Jana (Pá, 29. 8. 2003 - 13:08)

RENATKO,je fakt, že někdy je to boj, taky bych ve vzteku nejradši hupla po oříškový čokoládě nebo sušence jako tomu bylo dřív, ale to je jenom ten chvilkový pocit. Chce to si něčím, čímkoliv vyplavit adrenalin a je hned líp. Když jsem doma, tak taky skočím nějaké domácí práci, úplně nejlepší je ale odejít na AE. To odcházím napumpovaná vzteky a vracím se úplně v jiný náladě. Nebo vlezu na rotoped a ten bych potom zavařila, jak se vybíjím, ale na chatičce jsem se už párkrát sebrala a vyběhala vztek v blízkém lese. Se zlobivýma dětma jsme na tom asi většinou všechny stejně, staršímu 17 1/2 - puberta s ním fláká jak se sbíječkou, mladšímu 12 1/2 - co ještě neumí, tak mu starší ukáže - je to fakt někdy na budku. Já se jen uklidňuju, že ten starší bude mít štěstí a narazí někde na rozum. Ale už jsem tak daleko, že se neuklidňuju jídlem, trvalo to sice dlouho, ale naštěstí to přišlo a dokážu ovládat svý chutě. Však vám se to taky povede, máte velký odhodlání a to vás požene.Na naší chatičce jsme celý prázdniny, je to kousek od Plzně a na MHD to mám mojí rychlou chůzí (můj drahej se mnou nechce chodit, protože prý ženu jako cvok) tak necelých 1/4 hoďky, takže můžu odtud jezdit i do práce. RENI, já se dívala na tvoje fotky, před tím jsem neměla tolik času, jseš fakt kočka a jestli píšeš, že máš 90 kilo (doufám, že jsem to nespletla s nějakou jinou bojovnicí), tak je máš taky hezky ukrytý jako já prve. Já bych tě tipovala tak na 75 a to tě fakt nechci lichotit.

Martina (Pá, 29. 8. 2003 - 13:08)

jano, já se tu řechtám jak kobyla. Neříkal mi to ani v největší zamilovanosti. No i můj případ. My vlastně máme ty panny nebo ne. Já to taky vidím, že mi má rád, ale někdy ukrutně s... Zrovna teď. Miláček můj. jdu číst. už jsem se vrátila, nechtějte číst co Martinka sežrala a co bumbala. Ale je mi kráááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááásně

Lis (Pá, 29. 8. 2003 - 13:08)

Zdravím všechny při pátku,kočky, vy mě demoralizujete, jak naříkáte, že se vám nechce pracovat! Co mám říkat já, budu tu do osmi večer a zítra zas a potom v pondělí...:-) Ale mě to baví, já jsem tak trošku workoholik.Ale píšete jak divoženky divé, pár dní jsem pryč a mám co dělat. Pí Vopičkovou nebudu komentovat.Alenko, mně kostice sedí, jak jsi psala, ale moje velikost 80B mě moc neuspokojuje. Nedávno jsem si kupovala sportovní podprsenku, kamarádka říká, jen ji vyzkoušej a musela jsem potupně prodavačku požádat o 80A a potom ještě o 80AA!! No já myslela, že se picnu, sebevědomí mi trochu spadlo (ale prý ty sportovní mají jiné číslování, tak to mě mělo jako uklidnit...). V pondělí je velký raport, tak buďte přes víkend umírněné, abyste září nezačínaly s depresí...to platí nejvíc pro mě.Mějte se krásně,LisPS: Miluno, pravý šampaňský miluju, dej vědět, co to bylo za značku!

Babča Helena (Pá, 29. 8. 2003 - 12:08)

Ahoj berušky,tak jsem koupila něco přes půl kila hroznů. Seprala jsem je na posezení a mám toho plný uši. K tomu celozrnnej rohlík, docela velkej. "Iděm puknúť".Ani dejchat nemůžu. No, Renatko Babča jsem, protože babča jsem. A píšu se tady jednak pro odlišení Helen, druhak že jsem na to svý babčovství náležitě pyšná, a jsem babča už skoro 1,5 roku. No holky, to je děs, když jsem tady byla ještě coby babča čekatelka,a pořád nic. Chvilku se dařilo, už se nedaří. Ale dařit se bude. A 40 mi bylo nedávno, za pár dnů mi bude 41.(let, ne kilo)Zatím pište, dneska asi řádí taky vírus lenóry, moc se mi taky nechce. (Ani málo)Babča Helena

IVANA (Pá, 29. 8. 2003 - 12:08)

nábodí se nevšímej a nádobí taky ne.

Miluna (Pá, 29. 8. 2003 - 12:08)

Tak čekám na to šampáňo....Jo, Alčo, blbě jsem se vyjádřila, mezi prsy opravdu ten střed s kosticemi leží na hrudníku. Prsa jsou krásně pevná i při cvičení a pohybu.

IVANA (Pá, 29. 8. 2003 - 12:08)

Miluno, dávám ti čestný slovo, že nábodí, prádlo i prach na tebe zaručeně doma počkají. Využij situace a běž se družit. Pa

kaja (Pá, 29. 8. 2003 - 12:08)

Miluno vydrž! Šampáňo s ředitelem určitě není každý den!

Renata (Pá, 29. 8. 2003 - 12:08)

Woooow MILUNO tak to si dej s ředitelem šampáááňo,doma budeš celý víkend:o)Proč já nemám žádného ředitele....:o((

Miluna (Pá, 29. 8. 2003 - 12:08)

Holky, byl tu ředitel a naznačoval něco v tom směru, že když je poslední den prázdnin, tak "buchneme šampáňo". Kdo vydrží, tak se dočká. Dilema - jít dříve, což máme povoleno nebo šampus s ředitelem? A ne ledajaký šampus, on je na takové věci přímo Fajnšmékr!!

Renata (Pá, 29. 8. 2003 - 12:08)

Jenže víš jak je sem tam strašně těžké si poručit, když Tě vytočí chlap a ještě hůř když tě vytočí dítko?Já si vždycky když mě David(syn) naštve říkám, že snad mám nejhorší dítě pod sluncem .On si tak vymýšlí,lže a zkouší co mu projde.Nedává si pozor na věci, věčně něco ztrácí...no nebudu si tu stěžovat na dítě,asi to všechny znáte. Já si ještě teď užívám klidu, v pondělí dojede z prázdnin a začne to.To si pak budu muset dávat častěji přes prsty.JANI obdivuju Tě že jsi dokázala, když se vztekneš, vzít tenisky a jít běhat. To já spíš že začnu uklízet ale běhat bych nešla. No a pak můžu pořád fňukat jak jsem vyžraná.Já chci taky potřebovat zmenšovací podprduuu.Já potřebuju tak akorát vycpávky:o(A do teď jsem pracovala, přes hodinu! To už by možná i pro dnešek stačilo,že?

Reklama

Přidat komentář