Reklama

z 85kg ZHUBNOUT na 75 ???

Viana (Út, 2. 6. 2009 - 07:06)

Ahojte a Honzo děkujeme,že se ti i takové baculky líbíme...))blondie,nic si z toho nedělej,já se v tom taky tak plácám. Hubnu tak pomalu,že jsem z toho celá zničená jako ty. Taky se to nechce pořádně hnout. Sice jsem zhubla 8kg od 14 února(na Valentýna jsem začala),ale jde to strašně pomalu. Asi je to tím,že mám nemocnou tu štítnou žlázu,nebo co. Ale nevzdávám to. Prostě těch 70 bude a hotovo. Však to děláme pro sebe,ne? Cvičím si tak pevnou vůli.))Nejhorší je,že si můj manžel ani ničeho nevšiml,nebo dělá,že to nevidí a přitom by stačilo říct,no mamino,ty se nám nějak ztrácíš,nebo aspoň náznak podpory,ale to si musí všimnout až cizí.))Ach jo,jsou to trostě chlapi...

Blondie (Po, 1. 6. 2009 - 21:06)

Ahoj holky, blahopřeju k úbytkům, jste fakt dobré! Se mnou nic moc, pořád mezi 75 - 76, pořád se v tom plácám, nemůžu naladit hlavu na hubnoucí vlnu. Štve mě to, přijdu si neschopná a bez vůle, z toho depka a z depky jídlo... Začarovaný kruh.
Jak přivolat to mnohokrát vzpomínané secvaknutí v bedně :-)?

kleofina (Po, 1. 6. 2009 - 18:06)

Ahoj holky,tak se opět dostávám do formy. Dnes 78kg. Vím, že ještě musím minámálně 3kg jít dolů, ale zase je přede mnou další překážka! 6 týdnů lázeňský pobyt v Krkonoších!!!! Dokážete si představit, jak tam budu oddolávat různým pochutinkám. Loni jsem to řešila již výše zmiňovaným jablečným octem. Pila jsem ho ředěný vodou vždy před každým hlavním jídlem. A přivezla jsem si cca 2 kg navíc, což při vzpomínce, kolik jsem toho tam zbouchala, docela šlo. někde jsem si přečetla, že zabraňuje ukládání tuků do těla. Ale nevím jestli je to pravda, ale věřila jsem tomu. Takže asi si ho taky s sebou přibalím.
Dotaz na Petra a ostatní, kteří se dlouhodobě udržují - jak zvládáte takovéto nástrahy (dovolená, rodinné oslavy, apod. )? Já jsem se, pokud to šlo, takovým nástrahám jenom vyhýbala. Ale teď budu muset vymyslet něco jinýho. Díky za radu.

kleofina (Po, 1. 6. 2009 - 18:06)

Ahoj holky,tak se opět dostávám do formy. Dnes 78kg. Vím, že ještě musím minámálně 3kg jít dolů, ale zase je přede mnou další překážka! 6 týdnů lázeňský pobyt v Krkonoších!!!! Dokážete si představit, jak tam budu oddolávat různým pochutinkám. Loni jsem to řešila již výše zmiňovaným jablečným octem. Pila jsem ho ředěný vodou vždy před každým hlavním jídlem. A přivezla jsem si cca 2 kg navíc, což při vzpomínce, kolik jsem toho tam zbouchala, docela šlo. někde jsem si přečetla, že zabraňuje ukládání tuků do těla. Ale nevím jestli je to pravda, ale věřila jsem tomu. Takže asi si ho taky s sebou přibalím.
Dotaz na Petra a ostatní, kteří se dlouhodobě udržují - jak zvládáte takovéto nástrahy (dovolená, rodinné oslavy, apod. )? Já jsem se, pokud to šlo, takovým nástrahám jenom vyhýbala. Ale teď budu muset vymyslet něco jinýho. Díky za radu.

Rozinka (Po, 1. 6. 2009 - 09:06)

Ahoj holčičky.
Já jsem dnes opět prováděla vážení a měření. Hubnu od 1.4. 2009 (počáteční váha 94 kg).
Mám 87 kg (za chvilku třeba už konečně budu patřit do kategorie hubneme z 85 na 75 :-)
Moje míry jsou: pas stažený 91 cm, pas volný 99 cm, břicho 104 cm, boky 108 cm, stehno 62 cm, zápěstí 16 cm, horní objem 108 cm.
Mám stejné pocity jako Renča. Byla jsem na srazu od základky a vyslechla jsem tam několik komplimentů. Přitom mám nadváhu a nejsem tip ťop. Ale hodně asi taky dělá celkový dojem, úsměv, atd. Ale mému sebevědomí to moc pomohlo, takže bojuju dál. Dnes jdu na spinning. Držím Vám všem palce, věřím, že to dokážeme.
Chtěla jsem se zeptat - jak měříte ten tuk? Na to je nějaký speciální přístroj?

Adriena (Po, 1. 6. 2009 - 08:06)

Tak dnes váha skočila na 70,9. Je jasné že je to nějaká náhoda a zítra to bude zase víc. Jinak tuku já mám cca 32 procent a vody tak 42-44 procent ráno (večer 47 procent). Té vody mi ale připadá málo. Ale kdo ví jak to ta váha měří. Taky bych si měla přidat rotoped, třeba k sledování Ulice by to asi nebylo marné.

anna (Ne, 31. 5. 2009 - 23:05)

ja odporucam toto
vyskusane a som spokojna a nemusim sa cpat liekmi na chudnutie

http://www.freshfood.sk/index.php?ref=clanky&act=detail&id_skupina=21&id=62

honza (Po, 1. 6. 2009 - 09:06)

Holky,jste krásné baculky.Mě se to líbí.

hani (Ne, 31. 5. 2009 - 20:05)

ocet dostaneš v potravinach , u nas je v koruně.tablety neznam ,tak nevim, nevzdavej ale take nepřehaněj.ahoj Adrieno.utikam do vany.

Viana (Ne, 31. 5. 2009 - 20:05)

Všechny vás zdravím včetně našeho Péti,jsem ráda,že sem ještě občas nahlídneš,ale napiš aspoň jak se ti daří.)) Jinak já teď sloužím od nevidím do nevidim,takže vás teď budu trošku zanedbávat.)))Jinak já se držím na 74,což mě těší,,pa V.

renča (Ne, 31. 5. 2009 - 19:05)

Ahojky,
tak se zase hlásím po delší odmlce dneska tak trochu bilancuju: Pořádně jsem se do hubnutí obula 12.4.2009, kdy jsem vážila 88,6 kg, tuku jsem měla 40,1%
pas: 92 cm, břicho: 109 cm, boky 118cm a stehno: 70 cm.
Dnes : váha: 85,7 kg, tuk : 39%,
pas: 91 cm, břicho:106 cm, boky: 117cm a stehno: 69cm .
Vím, že to není zase tak moc, ale včera jsem obdržela kompliment od spolužáka za základní školy, kterého jsem neviděla 26 let a ten mi sdělil, že vypadám velmi dobře. Faktem je, že mě neviděla v mých 20 letech, kdy jsem vážila o 20 kg méně, ale i tak mě jeho komplimen hodně nakopl do dalšího sundávání kil. Mějte se, přeji hodně zdaru do hubnutí a držím pěsti!!!!!

Adriena (Ne, 31. 5. 2009 - 09:05)

Chtěla jsem se zeptat na ten jablečný ocet. Mám ho v tabletách doma ale neberu ho, nějak to neúčikovalo. A ten tekutý normální jablečný ocet, se dá koupit v normálních potravinách, nebo jen v lékárně? Psylium mám taky někde, dobrý nápad, vytáhnu to a zkusím zařadit ... Dnes 71,7, nějak to stagnuje ale i tak jsem spokojená, nevzdám to a počkám až váha padne jako měna :-)

hani (So, 30. 5. 2009 - 21:05)

nefnukam ale se snažim jist menši porce, 5 krat za den je idealni.na večer psylium 2 lžičky ,čaj .nepijte mineralky nejsou dobre na klouby, rano si dejte 2 l čiste vody do ledničky, pijte ji z jablečnym octem, tak deci na 1 l. když dělate ryby ,,mražene" zapojte trochu fantazie, na masle z kminem, nebo na paře z brokolici, dobra je take pohanka z rybimi kousky , na masle jako rizoto ,zeleninu k tomu ,salat, nebojte se experimentovat, použivejte vždy par kapek ol. oleje i do salatu lip se vstřebavaji vitaminy,hubnu- 106 a mam 84 za 14 měsicu.

Petr (Pá, 29. 5. 2009 - 19:05)

Viano, to je super! Z 82 na 74. To je 8 kilo dolů.

Viana (Pá, 29. 5. 2009 - 08:05)

Jájo promiŇ,asi jsem se trošku drsněji vyjádřila,není to u mě zvykem,tak se nezlob. Děkujeme za rady,každá se hodí.Víš ono s tou zmrzkou,to máš pravdu,že denně ne,ale když to člověka popadne,však to znáš.Jinak tak já mám vytouženě pod 75 tj. 74kg a jsem nesmírně šťastná.Taky gratuluji Adrieně jsi dobrá,ale já se tam taky dostanu!!!Chtěla bych ještě zhubnout do 70kg a pak si tu váhu jen udržovat. Když si holky vzpomenu že jsem začínala na 82kg,tak je to hrůza. )))

Kleofina (Čt, 28. 5. 2009 - 17:05)

pro Jáju: když jsem začínala letos se sebou něco dělat, pročetla jsem toho na netu spoustu a vybrala jsem si pro sebe, to co jsem považovala za rozumnou cestu ke snížení váhy. A jedním z opěrných bodů byla i tato diskuse. Která mi moc pomáhala, hlavně v době, kdy se váha zastavila. Zjistila jsem od ostatních, že je to normální a že se to zase pohne. Přestala jsem se tím "trápit" a kila šla zase dolů. To hubnutí je hlavně "v hlavě", když se člověk cítí v pohodě - tak mu to jde lépe. A k tomu mému poslednímu naříkání - to byla informace hlavně pro ty, co sledují, jak se komu daří.

jája (Čt, 28. 5. 2009 - 08:05)

Našla jsem perfektní stránky tak na ně jukněte, můžete si na nich sami sestavit jídelníček. WWW.merrylinka.cz

Adriena (Čt, 28. 5. 2009 - 07:05)

Dnes mám 71,9. Omezila jsem jídlo, tedy samozřejmě i tuky, nic smaženého zatím nejím a nepřjídám se. Je to jediná cesta. Hrozně bych se chtěla dostat pod 70, to je taková první meta. Léto je za dveřmi a teď je šance ještě s tím něco udělat. Cvičím na břicho, to je moje problémová partie, tak aspoň pro ten pocit ... Nejím ale nic speciálního, pouze se nenaložím plný talíř. Piju neslazené čaje a minerálku a neodepřu si tedy ani nějaké to pivko na zahrádce, prostě v klidu a pohodě. Po pivu je důležité nevyjíst ledničku. Snad se mi to povede.

jája (Čt, 28. 5. 2009 - 06:05)

Tý jo ste se do mně pustily - teda jen Viana.
No mně teda přišlo, že ty jediná nevzdycháš a něco fakt děláš, ale ostatní vzdychaj. Bojovat s kily, ale není o vzdychání ani o podpoře jako,, chudáčku no zase jsi přibrala to nevadí...,, , ale o dobře míněných radách a hledání problému proč k tomu došlo. Tak takovou podporu bych si představovala a k tomu patří i ty recepty. A to, že občas ujedete, to je v pořádku, ale Viano zmrzlinu každý den to není správné ( pokud to s hubnutím myslíš vážně, pokud už jsi zhubla a jen udržuješ váhu čas od času si dát sladké je fajn, ale pozor v jaké podobě, rozhodně by v tom nemněl být bílý cukr). Mám radu když máte chuť na sladké dejte si nejlépe knäckebrot s tvarohem a nejlépe s domácím džemem, nebo kupovaným v bioprodejně hlavně bez cukru např. s fruktózou. Nebo si zamražte bio ochucené tvarohy mají nízký obsah tuku a neobsahují cukr, ale fruktózu.

Viana (St, 27. 5. 2009 - 15:05)

Adri,to víš,že jo. Já taky zmrzce neodolám a klidně a bez výčitek si dám. Zrovna včera jsem zdlábla ruskou zmrzku a dnes si asi dám taky. Hubnout se musí z rozumem a né se cítit omezována. Jak se říká,,všeho s mírou.

Reklama

Přidat komentář