Reklama

z 85kg ZHUBNOUT na 75 ???

Kleofina (Út, 28. 4. 2009 - 23:04)

Zítra písnu míry a váhu, ale vypadá to dobře, odkládám další kalhoty ( už mi dost padaj ) Když se s někým bavím, kdo si všimne, že jsem zhubla, nemůže mi uvěřit, že nedržím žádnu drastickou dietu. Potvrzuji i pro "nováčky", že opravdu zabírá " zdravý a hl. pravidelný jídelníček" a hodně pít. A opravu se s tím dá žít ( já už 4. měsíc )

Mařenka (Út, 28. 4. 2009 - 19:04)

Nějakej příspěvek od Andulky Šafářojc by nebyl?

renča (Út, 28. 4. 2009 - 18:04)

Ahoj holky zdravím,
jak já vám rozumím ani nevíte jak. Taky jsem měla v březnu stavy, kdy se mi nechtělo vůbec nic. Naštěstí s oteplením a přibývajícím sluníčkem jsem se zmobilizovala.
Faktem je, že DVD se cvičením mám doma taky spoustu, ale teď spíše preferuju rotoped a pohyb venku: inlajny, běhám taky občas ( teda je to takový ten indiánský běh - chůze střídaná s během)a jezdím na kole. Dneska jsem měla v plánu kolo a inlajny, ale zradilo mě počasí - začalo lít, takže jsem osedlala aspoň rotoped a mám rekord 47 minut.
Teda to jsem se rozepsala!! Už jenom poslední poznámka. Pohyb mě začíná nabíjet energií.

Adriena (Út, 28. 4. 2009 - 17:04)

Dnes ráno taky 74,9 ... pořád mi to hubnutí nejde ...

Rozinka (Út, 28. 4. 2009 - 14:04)

Blondie, jak je všechno relativní. Já mít 74,9, tak jsem šťastnej člověk, i když to ještě není moje cílová váha.
Dnes to s tím cvičením zkusím a zítra písnu, jestli jsem se fakt donutila.

Blondie (Út, 28. 4. 2009 - 14:04)

Ahoj holky, dlouho jsem se neozvala, protože se stydím, s jásotem jsem avizovala půlkilo shozené přes velikonoce a dva týdny na to to mám zpět i s úrokem :-(. Tak začínám od začátku, dnes ráno 74,9.
Rozinko, taky bych ráda cvičila doma, nechce se mi do fitka mezi nabušence nebo na aerobik mezi mladé pružné krasavice, to bych měla krom ndváhy ještě i depku, ale doma se nikdy nepřinutím, i když mám kopu DVD se cvičením a rotoped.

Rozinka (Út, 28. 4. 2009 - 13:04)

Ahojky, ranní vážení: 90,5 kg.
Ráda bych se dnes donutila cvičit doma, ale nevím, jakou s tím máte vy zkušenost - já se nikdy nepřinutím. :-( A to už jsem si vyhledala i cviky na netu.
Také jsem se chtěla zeptat, jestli některá z Vás neběhá.

Viana (Út, 28. 4. 2009 - 08:04)

Přesně tak Renčo,Šafářovic Andulce přeskočilo.))Jinak vás všechny zdravím...

renča (Út, 28. 4. 2009 - 07:04)

Tady asi někomu pěkně hráblo!!!!!

Andulka Šafářoj (Út, 28. 4. 2009 - 00:04)

Opíkačka? Lipošku by to chtělo...:))) Jinak teda, nestojí mi to se zase rozčilovat, ale nevím, jak to udělat, když na liposukci nemám a od home creditu si pučovat nechci, a od providentu teprve ne, protože oni na mě buď pošlou vymahače, nebo mě přijdou zmlátit sami., ale mě nejde už o tu nesplacenou odsávačku, ta mi může být někde, ale jde o to že mě tu nikdo hned nemusí říkat různý věci o to mi nejvíc jde ale řešit to tu nemá cenu protože tu některý mají svý názory a že jejich jsou ty nej. ale jinak dík Děkujem Lilianě za za podrobné informace o Foldynovic nesplacené odsávačce. Jsem z toho špatná. A nevíte, jak dopadl pan Dvořák z Celetné? Měli mu trhat mandle liposukční kanylou. To nás všechny přece taky zajímá!!!
odpověz!Pavlo!

Viana (Po, 27. 4. 2009 - 19:04)

Ahojte holky,,,tak já taky pěkně papkám.Víkend hrůza a děs,v sobotu opíkačka se vším co k tomu patří,neděle den mlsání. Měla jsem chut snad úplně na všechno.V jedné ruce uzené a v druhé sladký čaj s medem. Ale dnes jsem to zase vzala pěkně do ruk. Sice jsem měla po obědě kousek dortu,ale jinak dobrý. Od zítřka zase teror!!!Jo a na váhu radši ještě nelezu...

Rozinka (Po, 27. 4. 2009 - 15:04)

omlouvam se, nedopatrenim jsem klikla dvakrat

Rozinka (Po, 27. 4. 2009 - 15:04)

Renčo, inspiruješ mě. Minulý týden jsem měla děsný, zase jsem dietu porušovala. Takže ode dneška pokračuju v boji. Zvážím se zítra ráno, dnes jsem na tu váhu radši ani nelezla.
Dnes jdu na spinning.

Rozinka (Po, 27. 4. 2009 - 15:04)

Renčo, inspiruješ mě. Minulý týden jsem měla děsný, zase jsem dietu porušovala. Takže ode dneška pokračuju v boji. Zvážím se zítra ráno, dnes jsem na tu váhu radši ani nelezla.
Dnes jdu na spinning.

renča (Po, 27. 4. 2009 - 14:04)

Ahoj holky,
tak jsem se na sebe zdravě naštvala (nevím pokolikáté už ) a naordinovala jsem si pohyb, pohyb a zase pohyb. Dneska ráno jsem šlapala na rotopedu a přidala pilates. Zatím se snažím dodržovat jídlo cca po 3 hodinách a nutím se i více pít. Tak doufám, že se mi moje tělo přestane mstít a váha se začne posunovat směrem dolů. Ranní byla 87,7 kg.

Petr (Pá, 24. 4. 2009 - 21:04)

Viano, díky a tobě taky

jája (Pá, 24. 4. 2009 - 20:04)

Dietologů je dost. Stačí zapátrat na internetu. Nebo se zeptat svého obvodního lékaře. Můžete zkusit STOB. Já jsem si našla internetový kurz na stránkách www.bmsa.cz podstránky změna životního stylu. Jedná se o paní Janu Altnerovou a Václava Krejčíka. Pražáci to mají jednodušší ty maj víc možností. Takových stránek je na internetu víc. Našla jsem i levnější, ale z opatrnosti abych nenarazila na šarlatána jsem zvolila tyto dva, protože jsou docela známí a cena se mi zdála přiměřená. A u pana Havlíčka ( znáte z TV jste to co jíte) je to prý hodně drahé. Tak koukněte na stránky a nechte se inspirovat.

Viana (Pá, 24. 4. 2009 - 14:04)

Zdravím tě Péťo,jsem ráda,že ses taky ozval a dobře se ti daří. Je pravda jak píšeš,že pokud přejdeš na jednodušší stravu,tak ani nemusíš chtít a stejně jdou tuky dolů. Měj se dobře,,,,ahoj V.

Petr (Pá, 24. 4. 2009 - 09:04)

Tak po čase se hlásím. Mám nyní 71 kilo. Tedy od října, kdy jsem s tím začal, mám dole 14 kilo. POslední kila ale šla dolů pozvolna a sama, tím ja jsem si navykl na jinou stravu. Předtím v době tučné, jsem jedl často rohlíky a salámy. To jsem úplně zrušil. Teď je základem mé stravy zelenina, ryby a ořechy. Čili středomořská strava. A hladem netrpím a pochutnám si taky. Bohužel naše česká kuchyně s bůčky, knedlíky, omáčkami, zákusky atd... je skutečně jenom na kynutí. Cítím se mohem líp a nechápu, jak jsm mohl s sebou, na sobě tahat 14 krabic mléka. Jak se mi to teď fičí na procházce s pejsky.

Viana (Pá, 24. 4. 2009 - 07:04)

Kleofíno,gratuluji,to je fakt úspěch. Věřím ti,že je ti skvěle. Já ted trošku povolila,ke všemu mám zítra na zahradě oslavu,takže něco zhřeším. Já mám tu nevýhodu,že vůbec nepiji alkohol,takže zatím co jiní popíjí,tak já zobu různé oříšky atd. Ale alkohol má taky hodně kalorií,takže se to asi vyrovná. Dám si před sebe velkou mísu zeleniny a pokusím se moc nehřešit.Jinak mě váha stojí,ale věřím,že se zase pohne. Už to že mám 7kg dole je pro mě velký úspěch.

Reklama

Přidat komentář