Reklama

z 85kg ZHUBNOUT na 75 ???

Kleofina (Čt, 23. 4. 2009 - 23:04)

Marcelí: zkus si to jídlo zapisovat, na mě to taky zabírá. Nic navís si opravdu nedáš.
Moje včerejší měření a vážení: 78kg, pas -1cm, špek bez změny, boky, -1cm a největší úbytek mám -3 cm přes prsa. kdyb někoho zajímalo jak jsem na tom celkem od 31.12.2009: váha -12kg, pas-16cm, boky -11cm špek -15cm a prsa -5cm. A můžu vám říct, že je to opravdu znát. Je mi skvěle a ten, kdo delší dobu neviděl si toho hnedka všimne. Mějte se a držím všem palečky.

Viana (Čt, 23. 4. 2009 - 13:04)

Jájo,taky nám napiš kontakt na toho dietologa.)))Holky,ted jsem se vrátila z města a potkala jsem tam svou bývalou kolegini z práce a ona mi říká,,Jé ty dobře vypadáš,ty jsi zhubla,že?Teda to vám posílí sebevědomí.Jenomže jsem s ní zašla na oběd,kde jsem si dala smaž. hermelín a vše co k tomu patří,takže dnes už budu do večera asi jenom pít!!!

Michaela (Čt, 23. 4. 2009 - 10:04)

Jájo, kolik to, prosím, stojí u dietologa?

jana (Čt, 23. 4. 2009 - 09:04)

Holky,já jsem hubená,ale vám strašně moc držím palečky.Máte to trápení,ale vydržte,myslím na vás.Já jsem sice hubená,ale nemocná.Vy jste na tom lépe,to mi věřte

jája (Čt, 23. 4. 2009 - 09:04)

Marcelí, já to měla podobně, proto jsem si nechala, sestavit ten jídelníček. Nakupuju jen to co je v něm a přesně se ho držím. Taky jsem si myslela, že to fungovat nebude. Už se tak stravuji 5 týden, schodila jsem 5kg a 5 cm v pase. Díky vyvážené stravě se cítím psychicky a fyzicky perfektně, tudíž nemáš chmurné myšlenky, které pak zaháníš jídlem. A druhá věc je, že si jídlo musíš plánovat a vařit dopředu tudíž se neválíš u TV a nekonzumuješ čipsy atd. a Třetí věc musím si vést deník a zapsat vše co a kdy s ním a to je pěkná otrava, alespoň pro mě. Tak nic mimo nejím, abych to tam nemusela psát. Každý týden posílám dietologovi hlášení jak jsem na tom , jak se cítím atd. Pokud ti není líto peněz, tak běž do toho. Není to nejlevnější, ale když si spočítám kolik peněz jsem vyhodila za různé potravinové doplňky(které stejně nezabírají) a sladkosti, tak se to vyrovnává. Nepropadej panice a hurá do toho.

Marcelí (St, 22. 4. 2009 - 16:04)

Já tohle vůbec nezvládám, mám v mozku nějaký knoflík, který vždycky, když si řeknu že zhubnu, sepne a já s prominutím žeru i to co bych nikdy před tím nejedla. Příklad: připravím si zeleninu s bílým jogurtem, který místo soli ochutím bílým pepřem, jsem chvilku spokojená a pak něco ďobnu tady, něco tam a nokonec zjistím, že jsem jedla zase jako před tím jen navíc i ten jogurt se zeleninou :o)). Potřebovala bych si to srovnat v hlavě, jen nevím jak, jsem na sebe čím dál víc naštvaná a nějak se v tom motám stále dokola.Při výšce 174 cm, už jsme na 90 kg. Chjo.

Viana (Po, 20. 4. 2009 - 19:04)

Jájo,takhle já to právě dělám. Snídám vydatně,potom jen nějaké ovoce,obědu málo,chodím do jídelny,sváča taky ovoce nebo zeleninu a večer už nic moc,syrovátku,nebo vejce natvrdo a černý rohlík atd. Omezuji tuky a sladké si občas taky dopřeju. Vůbec se necítím jakkoli šizená a hubnu třeba jen půl kg, za týden,ale to mi stačí.Toto je bezva,klidně i zhřeším,hlavně jíst často a malé porce. Hodně pít nesl. čaje nebo jenom čistou vodu s citronem.A to vůbec necvičím,,,

jája (Po, 20. 4. 2009 - 12:04)

Ahoj holky,

Taky jsem spoustu let hubla a příbírla. Vždy když dojdu na váhu 68kg. Donutí mě tělo s tím něco dělat. Mám totiž už takovou pneumatiku, že se přes ní nemůžu vohnout. Zkoušela jsem to všemi možnými postupy vždy jsem schodila během 3 měsíců 10 kg. Byla jsem ráda ale většinou jsem je během 2-3let nabrala na zpět. Teď jsem se donutila zhubnout pomocí dietologa. Moc jsem tomu nedůvěřovala, ale výsledky jsou víc než perfektní a díky sestavenému jídelníčku nemám chutě mezi jídly a hlavně ani na sladký a to jsem od mala pěknej závislák. Podstata hubnutí je jíst každ 2-3 hod. a nejíst 4 hodiny před spaním. To co tady některé píšete, že jíte je zásadní chyba v tom aby jste hubly tuky a ne svalovou hmotu. Ráno se pořádně nasnídejte klidně jeden krajíček chleba s ( lučinou, cottegem, tvarohem atd. a k tomu zeleninu ( rajče, okurku, papriku) pak se nasvačte (nejlépe nějaké ovoce), k obědu vždy zeleninový salát a něco menšího jako kuřecí kousky s těstovinama nebo kopečkem rýže, zeleninové rizoto atd. ( na internetu najdete spoustu takových receptů) pak zase svačina (např.bílý jogurt, banán, nebo nějaké celozrnné sušenky 2-3 ks z bio prodejen, kefír, zeleninové šťávy). K večeři zase zeleninový salát s kuřetem, rybu ( klidně 3x týdně)zeleninovou polívku, houby...atd. Po takto sestaveném jídelníčku rozhodně nemáte hlad, máte všeho dostatek tak tělo nic jiného neschání. Jedinou nevýhodou je příprava jídla, hlavně pro pracující, musí si vždy připravit jídlo na druhý den do práce. snad jsem vám dala alespoň malou inspiraci. Hodně zdaru v hubnutí.

Nikola (Po, 20. 4. 2009 - 10:04)

Míšo, pražský fitka jsou předražený a neosobní...

Rozinka (Po, 20. 4. 2009 - 08:04)

Viano, gratuluju k 75 kg. Jeste pet kilo - drzim palce, aby to slo dolu samo. R.

Rozinka (Po, 20. 4. 2009 - 08:04)

Ahoj holky. Tak mam za sebou prodlouzeny vikend u pribuznych (mela jsem v patek volno). Nejradsi bych se zahrabala. V patek jsem se jeste drzela, ale pak uz vecne neco odmitat neslo. Takze jsem na 91kg. Mam vztek. Ale zacinam bojovat dal. Muj prvni cil je zhubnout na 84 kg.

Michaelo, zadnou zkusenost s fitkem nemam. Jednou jsem sla po Andelu a dostala jsem tam do ruky letak do nedalekeho fitka, kam chodi jen zeny. Je to tam pry i s trenerkou. Ale taky to tam neni nejlevnejsi. Nechci tady nikoho propagovat, tak mi kdyztak napis na rozinka236"centrum.cz a ja Ti poslu odkaz.

Viana (Ne, 19. 4. 2009 - 18:04)

Nazdárek,,,tak já jsem ráno měla konečně těch 75kg. Ještě mi tedy zbývá5kg dolů a jsem spokojená. Ke všemu jsem je dnes dostala,takže špatné období zažehnáno. Zítra jdeme s holkama do lesa,tak to se nacpu kabošem,ale zase něco spálím tůrou. Dnes se budu měřit,tak doufám,že něco ubylo. Pak napíšu. Jinak já jsem si zvykla na to málo jíst,jako jím vše.ale málo. Tak bych do sebe ani větší porci nedostala. )))Míšo,já jsem z Moravy,takže neporadím.Holky zatím pa,pa

Michaela (Ne, 19. 4. 2009 - 14:04)

Holky, chodíte někdo do nějakýho dobrýho pražskýho fitka, kde Vám uměli poradit ?

Irena (Ne, 19. 4. 2009 - 14:04)

Kleo, mám podobný zkušenosti. V pátek jsem si dala řízek (sice miniporci, ale po dlouhý době) a jak jsem si na to odvykla, prohnalo mě to tak (žlučník?), že celej víkend ležím... myslím, že to byla dobrá lekce, po který si to budu pamatovat, co jíst, a co ne!

Kleofina (Ne, 19. 4. 2009 - 13:04)

ahojky ve spolek. Ráda bych se s Vámi podělila o včerejší zážitek. Jelikož už 4. měsíc dodržuju "zdravý jídelníček", tělo si zvyklo na pravidelnou stravu. Ale včera jsem v rychlosti posnídala 3ks TVAROHOVÉ BUCHTY v cca 8 hod. a vydali jsme se na cestu. A protože nebyla možnost se najíst po 2,5 - 3 hodinách, začalo mi v cca 12.30 být dost blbě. Spravil to až celozrný rohlík s jogurtovým mlékem. Nemám cukrovku, ale myslím, že jsou to příznaky cukrovkářů, když jim klesne cukr. Teplý jídlo jsem měla až večer kolem 18.hod. brambory a zapečené file se sýrem a brokolicí. Z toho jsem se poučila: Ráno snídat kvalitně - v žádném případě sladkosti!!! a opravdu dodržovat jídlo v pravidelných intervalech. Jinak váha kolísá ze 78 na 79 a zpět. Teď se jako magor vážím i několikrát denně. Ve středu Vám zase písnu váhu a míry. Mějte se.

Viana (Pá, 17. 4. 2009 - 19:04)

Suki,to nevadí,nic se neděje,však ty polevíš až budeš mít aspon něco dole. Já když jsem začala hubnout,tak jsem taky tak pěkně baštila,ale jak se mi podařilo něco zhodit,tak jsem dostala tu správnou sílu k dalšímu a tvrdšímu boji. Ono Petra má pravdu,jíš tak nějak prázdně,nic ti tyto potraviny nedají. Zelenina a ryby,nebo kuřecí maso jsou v dietě fakt super. Taky brambory jsou dobré. Ale ty se chytneš,,,,

suki (Pá, 17. 4. 2009 - 17:04)

no ty piskoty jsou takova moje droga :) normalne maso jim i zeleninu, tvaroh apod.

Petra (Pá, 17. 4. 2009 - 17:04)

Suki, vykašli se na ty piškoty, je to samej sacharid a prázdný kilojouly. Nemáš tam žádný bílkoviny a zeleninu. Zařaď kuřecí maso, vaješný bílky a nízkotučnej tvaroh a aspoň 3 kousky zeleniny denně.

suki (Pá, 17. 4. 2009 - 13:04)

tak teda nic moc :/ muj vcerejsi jidelnicek: Snídaně: celozrnný rohlík med, marmeláda
Svačina: piškoty
Oběd: chleba celozrnný se šunkou a sýrem
Svačina: 3 racio jazýčky, pár piškotů
Večeře: kousek pizzy, kousek čokolády, 6 piškotů :(

dneska uz jsem mela housku k snidani, pak par piskotu a jednu malou buchtu (neovladla jsem se) a ted jsem dojedla kure na paprice a halusky. a to budu jeste delat narozeninovy dort, ktery budu muset samozrejme ochutnat..:(

Viana (Čt, 16. 4. 2009 - 20:04)

Čau holky,,,Rozinko važ se tak jednou nebo dvakrát za týden.Taky se ted poměř metrem,prsa,pas,stehna a zadek. Kdyby váha náhodou nešla dolů,tak se přeměř a někdy je úbytek v centimetrech,což je ten nejlepší způsob hubnutí. Uvidíš,jak tě to bude den ode dne více bavit. Renčo,paráda,holky mám z nás radost,,,Čau

Reklama

Přidat komentář