Reklama

Herbalife je svinstvo

chichi (Út, 28. 4. 2015 - 17:04)

po přečtení článku se...Jé, já taky žiju a taky jsem zdravá (díky Bohu) a herbáč k tomu vůbec nepotřebuji.

Radek (Út, 28. 4. 2015 - 17:04)

Dobrá pokud je to tak zlá...Nemám zkušenosti s jejich výrobky, ale v roce 1991 mě moje přítelkyně vzala na besedu s dealery této firmy. No jde o to že to vychvalovali do nebe, a když řekli že to je účinnější než přírodní bylinky, už jsem to nevydržel, a něco jim řekl o zpracovávání atd. Moc se to nelíbilo těm lidem od firmy. Kdyby ta firma byla z Ruska, už by měla problémů víc.

Herbík (Út, 28. 4. 2015 - 16:04)

po přečtení článku se spoustou negativních informací o produktech HB, musím říci, že plně souhlasím s paní Marcelkou. Nejsem distributorem, či členem HB, ale jsem jeho uživatelem cca 3 roky, je to pro spousty vás nevěřících a pomlouvačných s překvapením, že díky HB žiju velmi zdravý a aktivní životní styl. To, že lidi v ČR se snaží vyhledávat všechno, nejlépe v akci, nebo v Herbaproduktu, kde není garance záruka kvality, či záruka originality. Dále vy, kteří si zakoupí tyto produkty od nějakých překupníků a myslíte si, že vše zvládnete sami a čas od času si tyto produkty budete užívat, jste kaskadéři se svým životem. Nikomu nic tady nenutím, je to jen názor jednoho občana na celém světě. Uvědomte si, že společnost HB tady byl, je a stále bude řadu dalších let a to s vámi, nebo bez vás. Proto si věřte čemu chcete. Vezměte si rozum do hrsti a zkuste popřemýšlet, zdali by nebylo lepší poslechnout nezávislého člena HB a poslouchat jeho rady při užívání HB. S jistotou vím, že vám chce pomoci a ne ublížit, nebo vytáhnout peníze z kapes. Dělají si svojí práci, jako každý jiný ve své práci, jen v tom rozdílů, že je to MLM.

taky podvedená (Čt, 16. 4. 2015 - 08:04)

Jenže mně ty důvody...Omezené a zaujaté? Tak to jako když někdo napíše svou zkušenost a je ta zkušenost negativní, tak je ten člověk omezený a zaujatý? Tak to je vtip dne. Omezenci jsou spíš herbáčisti.

Elis (Čt, 16. 4. 2015 - 07:04)

Jenže mně ty důvody přijdou hrozně omezené a zaujaté. Fakt by mě zajímalo, v čem je to horší, než jiné doplňky podle Vás.
Když to srovnám, tak HL přeci jen nějaké výsledky má, když se užívá rozumně a hlavně je rozdíl mezi pestrou stravou a doplňkem stravy.
Takže v čem jsou ty produkty tak hrozné, krom své značky, která je bohužel spojená s dost lidma, kteří s tím neporadili?

kravko dealersk (St, 15. 4. 2015 - 17:04)

Opravdu inteligentní...Tohle je diskuse o sračce Herbáči, tak co sem spát jiné šmejdy, ti mají diskusi svou.Negativních zkušeností tu bylo popsáno habaděj, tak neplácej, že chceš důvody, nač se opakovat, zalistuj.

je to sráč (St, 15. 4. 2015 - 12:04)

a kdo za to utrácí velký prachy tak je blb.

Elis (St, 15. 4. 2015 - 11:04)

Pravda je ta, že je to...Opravdu inteligentní odpověď. Sráčů je na trhu nespočet a nikdo neřekne ani popel, takže bych prosila důvody a srovnání. Díky

, (St, 15. 4. 2015 - 10:04)

Hledám si toho o HL teď...Pravda je ta, že je to sráč.

Elis (St, 15. 4. 2015 - 10:04)

Vymytej mozku, čti např....Hledám si toho o HL teď dost a všude vidím jen extrémní vychvalování nebo extrémní hanění, nic mezi.
Četla jsem i o těch aférách a musím říct, že s praktikami spousty prodejců nesouhlasím a netýká se to jen HL. Avon, Oriflame, AmWay, všechno je to postavené na stejném principu a nelegální podnikání se mi vážně nelíbí.
Co se týká potíží po užívání HL produktů, je tu otázka, jestli jsou příčinou opravdu produkty nebo lidská demence. HL by měl být doplněk stravy a je to tam i napsáno a každý distributor by na to měl upozornit.
Nechápu, že se pořád hází špína na HL, ale ostatní výživové doplňky nechávají většinu lidí v klidu, i když si s nimi můžou ublížit mnohem víc.
Denně onemocní nebo zemře x lidí, protože se sebou nic nedělají nebo do sebe cpou neuváženě volně prodejné doplňky stravy různé hodnoty a nikdo neřekne ani popel. Proč tedy HL by měl být tak špatný?

Nechci HL obhajovat ani nijak shazovat. Momentálně zkouším jejich koktejl a z výživového hlediska vypadá mnohem kvalitněji než konkurenční produkty na trhu a distributor se mi snaží dávat i rady, kde najdu jednotlivé živiny v klasickém jídle.
Zatím jsem zhubla 3 kg za dvva týdny jen tím, že si dám k snídani poloviční dávku toho jejich koktejlu, a i když jsem tomu moc nevěřila, opravdu mě nehoní takové chutě jako dřív. Takže kde je pravda?

hm (Po, 13. 4. 2015 - 08:04)

Herbalife jsou úplně...Kdyby alespoň vitamíny.

anti šmejd (So, 11. 4. 2015 - 09:04)

Je jen předražený a...Je to svinstvo, tyhle sarakvajdy mnoha lidem poškodily zdraví.
http://en.wikipedia.org/wiki/Herbalife

Herbalife svins (So, 11. 4. 2015 - 08:04)

Je to mor, zaplevelující...Je jen předražený a svinstvo jsou dealeři, kteří to prodávají a říkají si "nezávislí distributoři"

Petr (Pá, 10. 4. 2015 - 14:04)

No, nevím jestli se dá mluvit o tom že produkt je přírodní, tedy zcela. Je to koncentrát, do této podoby se nějakým způsobem musí vyrobit, tudíž je tam logicky zastoupen jakýsi chemický proces, třeba jako při výrobě rozpustného kafe, musí se zajistit nějaká trvanlivost.
Další věcí je zastoupení minerálů, vitamínů atd. Všeobecně se ví, že v přírodních produktech plno těchto látek valem ubývá vlivem zhoršujícího se stavu zemědělské půdy.
Ve firemních materiálech se hovoří o tom, že tyto cílové produkty se pěstují na vlastních farmách. To je hezké, ale při mamutí produkci výrobků do devadesáti zemí světa, to by tedy musela být rozloha těchto pozemků, to mi tedy matematicky hlava nějak nebere.
Jinak samozřejmě nikomu neberu, pokud tomu věří, já sám jsem to vyzkoušel a nijaké extra účinky jsem nezpozoroval.

Aneta (Čt, 2. 4. 2015 - 15:04)

Ahoj lidicky,me to funguje,je mi 22let a mohu rict ze herbalife tea pomoha

K. (So, 28. 3. 2015 - 15:03)

Koktejly jsou fajn ale ne místo jídla. Mám vanilkový, ten mi chutná, v práci a když nemám čas na oběd tak si ho dám. Jinak jsou také dobré tyčinky jako svačinka.

! (So, 28. 3. 2015 - 12:03)

Dobrá pokud je to tak zlá...Vymytej mozku, čti např. tady:
http://en.wikipedia.org/wiki/Herbalife
Pěkné aféry, podvody, zničené zdraví těch, kteří naletěli.

Marek (So, 28. 3. 2015 - 08:03)

Dobrá pokud je to tak zlá společnost. Tak je s podivem že funguje v 90 zemích na světe a nikdo ji nezakázal. Jejich výrobky plní normy každé této země. A co více mají na obalu Zdravé jídlo. Jak to mohla EU dovolit takový název Zdravé jídlo? Ani pomazánkové máslo nesmí být máslo a HB má zdravé jídlo. A 35 let všechny lidi podvádí. A ty koktejly ve všech těch zemích jsou hnus a svinstvo. A žádný kontrolní orgán na to nepřišel a nezadřel je. A nebo je možné že je to jen doplněk stravy ,který nahrazuje to co už v jídle díky průmyslu a chemii není. A pomáhá lidem tyto jednotlivé složky dodávat.

Katka (Út, 3. 3. 2015 - 14:03)

Taky Vám příjde, že se chovají jako sekta? :) Vymazávají mozky :D a když to tak sleduju, tak těmi dirtibutory jsou vetšinou ženské, které mají do vysněné postavy strááášně daleko. Všichni používají stejné termíny: sluníčkový den, lidičkové, parádní školení, suprová akcička atd :D A jakmile na web někdo dá takovýto podobný názor, tak se do něj pustí několik sekťáků z herbalifu a vytahují naučené fráze ze školení. Pripomíná mi to Partners, kdy Vám taky s Vašima financema radí lidi, co mají svých finančních problémů dost,a tohle je jediné zaměstnaní do kterých je vzali :D Utrácet takové peníze za nějaké hubnouci prostředky? Stejně Vám k tomu řeknou ať cvičíte a jíte zdravě...no takhle zhubnete i bez těch doplňků stravy...:D Tak hlavně že jim to vydělává....

D. (Po, 2. 3. 2015 - 15:03)

Je s podivem že tato americká firma si nepohlídá extrémní množství tlouštíků
u nic doma.

Reklama

Přidat komentář