Reklama

PANICKÁ PORUCHA PP8

Pajka (Čt, 1. 1. 2009 - 00:01)

tož na zdraví všem !!!!!!!!

Alča (Pá, 9. 1. 2009 - 15:01)

Dámy,mě taky doktor řekl,že to bude trvat ta léčba jeden rok,kdyby to byla pravda ,tak jak mě je dneska strachově,tak se seberu a utíkám ven ať tam třeba padnu.Zdar

Petronelka (St, 7. 11. 2012 - 17:11)

Pokud máte pocit, že si sem...Dobrý den Jirko, zajímala by mne tvá cesta a co ti pomohlo, moc díky. Piš prosím na [email protected]

Dan (So, 7. 7. 2012 - 07:07)

Dituš,
předem něco...Ano,zkušenosti mám,služby a neochota perzonálu je velmi špatná,něco jiné jsem si objednal a došlo taky něco jiného,vystavují zboží které s tím produktem nemá nic společného,když jsem to reklamoval chovali se ke mě tak, že mi vynadali co jich s tím vůbec otravuji,Mají velmi špatné služby personálu.

Lucka24 (St, 13. 6. 2012 - 13:06)

Všechny vás moc zdravím,potřebovala bych pomoc :-( Už dva roky trpím prý panickou poruchou projevuje se to hrozně Pocity na omdlení,slabost nohou nemůžu dýchat,íst atd....Mám dvouletého syna a je to pro mě nesnesitelné nemůžu kolikrát vstát i z postele,nejsem schopná dělat nic jen ležet v postely a ptát se proč já? brečet přemýšlet o tom že by bylo lepšís tím zkoncovat...psychiatr mi napsal léky apoparox a lexaurin který jím jak bonbony a jsem na něm závislá apoparox mi napsal nedávno jenže sem četla než.účinky a strašně se bojí ho brát kvůli malému sem sama a o když se mi něco stane a já nebudu schopná k němu vstát nebo mu pomoc...nevím jak dál chci si užívat malého.chodit zase ven prostě žít....proto píšu lidem který s těmito léky mají zkušenosti poraďte prosím

Šárí (Čt, 23. 2. 2012 - 06:02)

Propánakrále, v devíti letech...
Peetro, já bych doporučila okamžitě jinou školu a k této učitelce už bych dceru nepustila, alespoň bych zařídila dočasné přeřazení do jiné třídy, než se podaří změna školy. Šla bych za tím ostře a trvala si na svém. Dcera musí vidět, že vy rodiče stojíte za ní, že ji uchráníte a obhájíte.
Změnu lékařky bych taky víc než doporučila. Také nějakou dobrou dětskou psychoterapeutku.

Víte, já jako dítě zažila něco podobného, jenže já to tenkrát držela v sobě a kromě jediného hrozivého nočního záchvatu dušení se mi zdánlivě "nic nedělo". Ovšem následky přišly v dospělosti a byly dlouholeté a vážné... Radím vám, řešte to včas, zmobilizujte veškerou rozhodnost, zachráníte tím dceři duševní zdraví do budoucna. A i sobě tím zajistíte mnohem lepší budoucnost-neurotická dospělá dcera s životními problémy není ani pro matku žádná výhra, jak sama vím.

mela (St, 22. 2. 2012 - 22:02)

ahojky. Je mi líto, co tak malá holčička musí prožívat. Mám taky PP , ale válčím bez léků. Nedokážu říct, za jak dlouho se uzdraví, ale podle toho co jsem četla, by to snad nemuselo trvat dlouho. Ale chci ti poradit jednu věc. Okamžitě s malou k jiné doktorce, protože mám pocit, že tahle asi nebude úplně to nejlepší pro dceru. Myslím že jiná škola by ji prospěla. Vždyť se musí potýkat s atakami jen při pomyšlení, že tam musí zase jít. Aspoň já bych to tak cítila. A učitelku bych si podala a seřvala na dvě doby. Hlavně určitě změn doktorku. Hodně štěstí a všem hodně síly. A určitě dej vědět.

peetra (St, 22. 2. 2012 - 22:02)

Ahoj, nevím,jestli někdo zareaguje, ale mám dcerušku - 9 let, u níž po 3 týdnech hyperventilace a záchvatů dušení atd., vyšetření na EKG, EEG, RTG atd. diagnostikovali panickou poruchu. Teď je na xanaxu ( neurol ) a adjuvinu ( antidepresivum). Prosím o zkušenosti s léčbou u takto malinké pacientky. Je možné to vyléčit? Je hrozné vysvětlovat malé holčičce, že pocit smrti nebo zešílení je jen obraz jejího mozku, že to má vydýchat a normálně ve škole pokračovat v učivu. Ve škole si ji zaškatulkovali jako tu, co se léčí s "nervama", ačkoliv předtím byla nejlepší ve třídě. Já vůbec nevím, jestli se někdy vyléčí, moc prosím o radu, jaký bude její další život, 3x denně xanax a věčná únava, neustálé stížností na bolesti, já ji nemůžu pořád držet v náruči. Psychiatrička řekla, že té učitelce, co to rozjela ( dcerka z ní měla hrůzu kvůi jejímu urážlivému chování ), bych to neměla říct a neměla bych to rozmazávat. Stejně na mě všichni útočí, co jí je, já už nevím, co říkat. Ve škole pláče. Doma byla měsíc. Na jinou školu mi lékařka nedoporučila.

Profík (Út, 10. 1. 2012 - 15:01)

Katko já mám pihatou a...Takoví jako Vy by se měli léčit nebo aspoň zavřít do ústavu. Zničit takhle život dítěti, že se nestydíte!!!

Lama (So, 20. 8. 2011 - 21:08)

Ahoj panikari a panikarky,
nevim, jestli se na me jeste nekdo pamatuje. Pred asi 3 lety jsem mela desne problemy s panickou poruchou, ale dostala jsem Apoparox, lecba zabrala a ja zase muzu letat, chodit do jeskyni a tri roky jsem nemela jediny problem, tedy az na hmotnost. Apoparox mi dal klid, ale taky zbytecnych 20 kilo, ktere s sebou vlecu. Vim, ze kdyz nemam pohodu, kila jdou dolu, ale nechci se vratit do stavu, kdy jsem byla uzlicek nervu a trvale vyhlizela dalsi zachvat. Opravdu se bojim vysadit nebo zmenit lecbu. Ale uz nechci vypadat jako kulaty roztomily Buddha, laskave shlizejici na sve stihle studenty.
Pekne prosim, je tady nekdo uspesne shazujici tuky navzdory medikaci? Pokud ano, muzete mi poradit? Diky.

Dituša (Út, 30. 12. 2008 - 23:12)

Mohla bych být,ale nechci, přeci jen radši když si maj oči pobrečet co chvíle,nemusí mít obecenstvo,a že si pobrečí,to je jasný.
K dědovi zajdem s holkama asi navečer na bezva chlebíííííčky:-)
jdu na hygošku a čučnu ještě-na čt 1 je asi dobrej film,aktuálná téma

Hanka 1 (Út, 30. 12. 2008 - 23:12)

Dituš to jako už opravdu,už je v Podolí a zítra dopoledne na císař
Dituš a ty bud ráda,že máš ty svý kočky malý,prostě dámská jízda,nemáš nějakou kamošku co by dorazila,nebo třeba být u vašich?

Dituša (Út, 30. 12. 2008 - 23:12)

Hani to jako už včil???jsem četla nepozorně asi...

Evi , jak? Jak na houpačce,ale držím se,s podivem.Jen ty vtíravý myšlenky a ryzí představy,jak...

Dituša (Út, 30. 12. 2008 - 23:12)

Zuzko,nene, budu doma jak kdy jindy a doufám,že i tady sem tam s vámi...prdnu neco na chlebíčky por osamělý holčičky:-) naliju si čistého moku a bude.
hanka rodí????:-) jéje

Hanka 1 (Út, 30. 12. 2008 - 22:12)

To si piš,že budu pěkně pofrncaná a budu se tetelit,a kupovat oblečeníčko,no střelená,
Toník s Chany to se mnou oba koulí precizně těm je 2roky oboum,ale vše jsou to nevl.vlastní.
Chany mi dnes říkala babiško moje zase pšijedu jo a pusu a dvě a pět,,,,,,,,,,
myslím,že jsem ti je dárečky také posílala,vid?

Nela (Út, 30. 12. 2008 - 22:12)

Holky jdu na kutě,tak zdarec zítra:-))

Nela (Út, 30. 12. 2008 - 22:12)

To je smutné:-((
Neboj zítra budeš babička pěkné vnučky:-))Držím moooooooooc palce!!!!!!!

Hanka 1 (Út, 30. 12. 2008 - 22:12)

Holčička a jak se bude jmenovat asi zatím neví ani maminka,je asi 5 jmen,prý to rozhodne Jirka na sále,takže to bude překvapení i pro nás

ale upřímně nám je to jedno,hlavně at je zdravá-obě,ta první měla být Anežka ,už by jí byly 4 roky

Nela (Út, 30. 12. 2008 - 22:12)

Hani a u vás to bude co? a jak se bude jmenovat?

Hanka 1 (Út, 30. 12. 2008 - 22:12)

Také bohužel souhlasím,jediné pozitivum by mohlo přijít zítra
Jitko B............Helenka,Hanička?

Reklama

Přidat komentář