Reklama

PANICKÁ PORUCHA PP8

Nela (Pá, 9. 1. 2009 - 13:01)

Holky hurááá,syn má řidičák!!!Ani raději nenapíšu na který pokus,ale má.
Dituško ten jeho advokát je nějaký divný ne??K tomu bych nešla ani za nic,bude flustrovaný ze svého rozvodu a zaujatý.Pomatení se začíná asi už projevovat:-((
Renčo,Evi taky nesem ve své kůži už asi 4dny a jistím to občas pilulkou navíc.Jaro nás spasí,musíme vydržet.Už jenom 3 měsíce:-)
Ëvi nbit baterku a vyfoť nám ty stromy,to bude krása,tady není nic ojíněného,jenom posolené cesty a chodníky.

M. (Pá, 9. 1. 2009 - 13:01)

Jitko, snad sis zas dobře nepokecala s malým klukem ;-) Z toho bys měla být už poučená. A pokud je to dospělých chlap, jen tak dál!

M. (Pá, 9. 1. 2009 - 12:01)

oprava - ... řada žen od manželů dostává ...

M. (Pá, 9. 1. 2009 - 12:01)

DITO, 5-6 tis. Kč, tak to bys mohla být ráda. Víš, že na dvě děti řada manželů dostává stěží 3 tis.Kč? Můj známý platil tak na tři děti 5-6 tis.Kč. ASI TI ZBYTEK BUDE MUSET DOPLATIT I SOCIÁLKA. Myslím, že Tvůj chlap je pořádně psychicky nemocný a ne Ty, i když máš PP. Musí být zmatený, prostě mimo realitu, že Tě po 12 letech začal tak nesnášet.

evakrk (Pá, 9. 1. 2009 - 12:01)

Alčo, promiň. Píšeš , že jsi začala brát léky a já se ptám na to samé.
napíšu, až zas budu normální.

evakrk (Pá, 9. 1. 2009 - 12:01)

Teda dnes mám den blbec. Co udělám, tak mám chyby, pořád po sobě všechno musím kontrolovat. Celý týden mě práce tak pěkně odsejpala a dnes, hrůza. Ještě, že nemusím dnes nikam daleko jezdit, jen po okolí. Jak se nevyspím, stojí pak ten den za prd.
Dito, já si myslím, že k mužově právnikovi ani nesmíš. zastupuje jeho a ty se budeš buď hájit sama a nebo musíš mít svého. Tohle by ti určitě všechno poradila Romana.
Alčo, ty nebereš žádné léky? Mě antidepresiva hodně pomohla, nejdřív coaxil a teď beru moclob. Já už s tou mrchou táhnu dvanáctej rok. Někdy v únoru mě čapla poprve. Ale devět let jsem brala samotnej neurol.
Jdu si udělat další kafe a to máme dnes jednání kvůli smlouvám. Bude to dost na mě, fakturace a podobně. Doufám, že ze sebe neudělám debila, protože jsem dnes fakt mimoza. No jo, jasně. Už se nedivím, úplněk a mám to dostat. Tak proto. Takže nejsem debil, ale pms úplňkovej. Jsem se uklidnila.
Přežijte poslední pracovní den v pohodě, vy co jste doma, nezmrzněte a já se ozvu až z domu.

Alča (Pá, 9. 1. 2009 - 11:01)

Dámy a pánové,panika 10 let.Teď momentále nejdu ani ven.To je hrůza.Začala jsem brát léky,ale nevím jestli to pomůže.Zavidím těm,kteří se seberou a jdou si do kina,cukrárny,kavárny a jen tak chodí po městě,taky bych ráda začala,ale nevím jestli se to dá vyléčit.Pá Alča

Dituša (Pá, 9. 1. 2009 - 11:01)

Ahoj ,děkuji kamošky moje,jsme ás prolítla.letím na bus...poslala jsme nekterým vše v mailu. neměla jsem pc...
On byl u advokáta,ten mu řekl,at poradny nechodí,prý zbytečné.Poslechl.A víte,co je k smíchu?Advoát je chudák na otm stejně jak já..pravil muj muž včera v telefonu.taky se rozvádížena na MD.
jak byste si,holky,připadaly?Já mam tak akorát prachy na sveho advokáta?,prd...budu trvat na tom,aby mě k němu brával s sebou.nepřijde mi to fér.
Chtěl po mně rodné listy holek a oddací list.Situace je silně napjatá,ač já se snažím být klidná a kamarádská,ale z něj vyzařuje pytel plný neklidu,nespokojenosti a něčeho divnýho,jsme po 12TI LETECH jak cizí lidi...děsivé.Co na mě ustne vythuje,jsou samé blbiny a nesmysly.
prý budu mít nárok na max.5-6 tis na obě holky.Zbytek mi bude prý dávat sám od sebe:-).Kéž by---ale mám obavy,že se zcela pomátl a bude z toho všeho buhvíco,nezdá se mi to celé normální.jemu asi jo.
zatím ahoojte

evakrk (Pá, 9. 1. 2009 - 10:01)

Dnes bych měla jet odpoledne do Špindlu. Jestli nemám vybitej foťák, udělám pár fotek a pošlu. Je tady nádherně jasno, ojinělé stromy, jak v pohádce. Tak se těšte na tu romantiku, teda jestli budu mít čím fotit.

evakrk (Pá, 9. 1. 2009 - 10:01)

Dnes nemám dobrej den.
Alčo, vítej. Jak dlouho tě trápí panika?
Holky, ozvala se někomu Dita?

evakrk (Pá, 9. 1. 2009 - 10:01)

Ježišmarjá, já se na to vys.... Buď se mluví o krizi, nebo o hubnutí. Jano, jdi někam.
Uf jsem se rozčílila. V noci jsem úplňkově nespala, kalhoty mě škrtěj, za dveřma jeden dealer za druhým a my nic nechcem.
Nelo, ta devítka se objeví asi až zítra. Ono to myslím trvá do druhého dne.
Renčo, člověk tam chodí rád, ale radši by, kdyby tam žádné děti nebyly, viď. Taky jim nosíme dárky. Ti naši spratci si ani nevážili, co doma měli.
Už zas někdo jde.

Jana (Pá, 9. 1. 2009 - 10:01)

Poradíme Vám jak zdravě, bezpečně a dlouhodobě zhubnout. Přizpůsobíme se Vašim potřebám i životnímu stylu. Garantujeme Vám dosažení cíle, veškeré informace, 7 denní kurz hubnutí zdarma, registrace na: www.snama.cz/dieta :-)

Renča (Pá, 9. 1. 2009 - 10:01)

Ahojte všichni. Hlásím se,neboť mi Silva udělala přes meil tyty. Ale nemám moc o čem psát.
U nás taky zima,-12,brrrr.
Mě není nějak moc dobře,bolí mě už 3 den strašně hlava, v noci nemůžu spát,ach jo.
Ale mám před sebou jedno velké potěšení...budeme mít ještě jedny vánoce. V neděli jdeme do našeho dětského domova za našimi sluníčky. Chodíme každý rok,ale letos to vyšlo až po svátcích,protože děti byly na svátky skoro všichni u rodin,tak jsme to nechali až na ted. Už se strašně moc těším. Máme nový přírustek,5-letou holčičku Vanesku,ještě jsem ji neviděla,prý je to zlatíčko. Tak to mě teď drží nějak nad vodou. A

Nela (Pá, 9. 1. 2009 - 09:01)

EVI už máš to kafíčko?Jsem nervozní,protože syn dělá závěrečné jízdy v autoškole.

Nela (Pá, 9. 1. 2009 - 09:01)

Ahoj holky:-))
Evi hledám 9 a nikde není??
Alčo ahoj:-))
Oli hurá raníček:-))
Silvi srdce bušiti cítila i mamka hlavně po té operaci a nemohla spát.Ráno říká-já nevím co mi tam dali,ale tříská to jako kladívka:-))Tatíček nám ruky nepolíbí a řve jako tur,že co jsme si to vymyslely,že on slavit nechtěl.Celý tatík:-))
Leni pošli mi taky fotečku??
-8 a svítí sluníčko:-))
Ženy, poslala jsem vám oběžník,jak se zachovat v případě napadení muži-násilníky.
Zdravím ostatní účastníky těchto stránek!!!!

evakrk (Pá, 9. 1. 2009 - 08:01)

Ahoj z hor.
Mínus 18. Jdu si udělat kafčo a přijdu. Olí, splněno. Je založena devítka.

Alča (Pá, 9. 1. 2009 - 08:01)

Tak se k vám přidávám.Jsem jedna z vás co se bojí,panikaří nebo nevím co je to k naštvání,že se s tím nedá nic dělat zkouším co se dá,ale bezvýsledně.Panikáři všech zemí spojte se a třeste se snad to společně zaženeme.Čau

zuzka (Pá, 9. 1. 2009 - 08:01)

ahoj lidi, OLI tobě díky za raníček. 20.ledna nastoupí do úřadu nový americký president, můj muž bude mít narozeniny a ty se dozvíš výsledek měření. Normálně jim řekneš, jak to s tebou je....A srnka na zahradě??? Vy nemáte plot? Nebo ho přeskočila? Týna taky ven nechodí, už si zvykla, že jí nepouštíme tak se taky perou s Ančou, chytnou se tlapkama kolem krku a válej sudy až chlupy lítaj, ale já bych řekla, že se neperou, že zápasí)))
LENKO, on ten papoušek začíná mluvit??? Já jsem myslela, že tento druh nemluví, jen hodně křičí...A jak vůbec žiješ, chodíš sem málo, tak když jsi teď doma, tak napiš něco víc))))
Dnes jdu k psychoušce, manžel doma, tak za ruku dovede, jinak se nic zajímavého neděje. Tak ahoj.....

Silva (Pá, 9. 1. 2009 - 08:01)

Oli, musela jsem se smát. Není to s tou srnkou, jak s Lochnesskou nebo Marťany? Byli viděni ale snímky nevyšly?
Jinak se neboj, jsi naprosto zdravý člověk, jak říká má kolegyně, jen v té hlavě je to zašmodrchané, jak u nás všech. Je možné, že výsledek bude trochu vyšší ale budeš vědět z čeho, když jsi tlak měla po sundání dobrý.Rozhodně bych už nezvyšovala prášky na tlak.
Klidně ti to ta rozumbrada moravská poradí a případní sráči mi mohou...
Pajko, s tím srdcem je to fakt. Ale já jsem to slyšela jen když jsem zalehla na bok.Opravdu, jak když někdo buší kladivem. Myslela jsem , že na ulici nebo na chodbě, pořád jsem zkoumala, okno otevřela, no prostě magor:-)
Neli, dík za fotky, to by bylo něco na mě, taková šušňačka. Tatíček by vám měl ruku políbit.
Štramberské uši vozila matka a potom jedna pacientka, ze Štramberka, co bydlela pod Trůbou:-)Dobrá pověst.
Lenko, až vyzdravíš, tak vyfoť a pošli toho papoucha.Manžel bude závidět, on to ptactvo miluje. Kdyby měl podmínky, dělal by sokolnictví.
A papouchy má taky rád, možná na důchod nějakého zase povolím. Ale bude si sbírat hovínka:-)Manžel , né papouch.
Dituš, co je s tebou? Pořád stejné?
Hani, ty to máš s tím vařením taky veselé. Ještě, že tě to baví.
Jdu makat, ach jó!!S.

olga (Pá, 9. 1. 2009 - 07:01)

To jsem ještě já. Holky, neměla by už založit Panická porucha 9? Máme strašně příspěvků, ale já to neumím. Loni to udělala Evakrk, Evi, nechceš to zkusit zas??

Reklama

Přidat komentář