Reklama

PANICKÁ PORUCHA PP8

Jitka B. (Po, 5. 1. 2009 - 19:01)

Dneska nás tu moc není, ale já ještě musím napsat, že baby boom v mém okolí už začal. Kamarádka má kluka a doufám, že ho brzy uvidím. Škoda, že je zima. Chtěla bych vozit.

Návštěvník (Po, 5. 1. 2009 - 17:01)

http://fotoalba.cz/fotky/15675776 Toto je xicht Yossarian.Dejte pokročilé vyhledávání.

Romana (Po, 5. 1. 2009 - 16:01)

Tak vam celkem zavidim tu snehovou nadilku, u nas vcera nic a dneska trochu posnehava. Kluci uz dva roky nebobovali, tak doufam, ze i nam napadne a letos si zasankujeme

Jitka B. (Po, 5. 1. 2009 - 15:01)

Ahoj.
První den v práci v pohodě.

Hani - ještě jsem našla, že ho půjčuje porodnice Podolí (tam se Zuzanka narodila, ne?) za 150Kč na měsíc. Minimálně na půl roku. Je to tedy o něco levnější, než kupovat nový.

Nela (Po, 5. 1. 2009 - 15:01)

stejné zvíře:-))

Nela (Po, 5. 1. 2009 - 15:01)

Zuzi byla to krása a jsem fakt ráda,že mám takové romantické vzpomínky na dětství a je škoda,že naše děti a další generace to už nezažijou.Jsou zblblí z fialových krav a koza a ovce je pro ně stejné zvířata.Škoda:-((

Silva (Po, 5. 1. 2009 - 15:01)

Neli, krč.páteř má tak v pr..., že se divím, že nemám větší potíže.
Uhelné prázniny pamatuji taky, protože jsem jen o dva roky mladší, jak černé uhlí:-)
Zuzko,já jsem měla období elegance asi mezi 30až 38 roce. To jsem převážně nosila kostýmy se sukněmi a loďky, nevím, co mě to popadlo , asi se to nějak nosilo. Přitom v té době jsem měla dost dobrou kostru a mohla jsem nosit džíny.Dole toho bylo míň a nahoře víc:-)Teď chodím převážně sportovně, protože do práce chodím pěšky a převleču se , nikdo mě nevidí, odpoledne obleču a jdu domů, tak nač se nějak strojit. Kdybych dělala sekretářku, tak by to muselo být jinak.
Mám už taky ty velký písmena-zvláštní ale pro nás starší ročníky výhodnější:-)

zuzka (Po, 5. 1. 2009 - 15:01)

SILVO, co myslíš, ty gumové galoše na patent jsem samozřejmě měla, v nich bačkory - nosila jsem je ve školce. A taky jsme nosily pořád sukně a v zimě přes punčocháče kamaše!!! To byla,ale divná doba- vůbec nechápu, proč jsem nenosila kalhoty????
NELO, na saních s rolničkama - to musela být romantika jak noha))))fakt. A zabijačku jsem taky nikdy nezažila, to víš městské dítě ani babičky jsem neměla na vesnici....ale vždycky jsem po tom toužila.

Nela (Po, 5. 1. 2009 - 15:01)

Tak konečně doma!!Tady zase toho sněhu tak moc nenapadlo,ale sněží stále a vločky jsou malinké a pak zase takové dělové koule:-))
Dnes se mi potvrdilo,že mám krční páteř v pr...nebo jak mi vyšetřovali ty krkavice,měla jsem zakloněnou hlavu půl hodiny a pak i při pomalém vstávání mě val balanc jako blázen:-((.
Výsledky dopadly dobře a už jenom tu sondu a mag.resonanci a čekat na vyjádření lékaře.
Silvi dnes mi nedržel a ni beton na hlavě,nebo jsem se zase opotila jako dveře od chléva.
Evi,Zuzi,Darčo,Hani:-))
Jo a taky si pamatuji uhelné prázdniny ze základky,to bylo fajn.Všude plno sněhu a my jezdili na aktovkách z kopečka na nohách -důchodky-filcové boty a mokří jako žáby:-))Taky si pamatuji,jak jsem jezdila do práce autobusem a potom šla asi 1km mezi poli v závějích a -32stupnů.
Nejkrásněji bylo ale na chalupě,kde starousedlíci-sousedé-měli sáně a jejich vnučky zapřáhly koně-Bobina-a jezdili jsme po krajině a rolničky na saních zvonily.Týden před svátky byla zabijačka a ovárek,jitrničky,jelítka,všichni přežraní s mastnýma papulama,posíleni slivovicou.Sedělo se v černé kuchyni a my děcka lítali po venku a stavěli obřího sněhuláka.Pomalu to vypadalo jako na Ladových obrázcích:-))

Silva (Po, 5. 1. 2009 - 14:01)

Čau všichni! Brno dnes také zapadané sněhem a naši mladí vyfasovali ATB, snacha natrefila na schopného doktora a prý už je měli všichni brát dávno. Je to nějaký bakteriální zánět, takže né virus. A blbá dětská doktorka dávala vnučce jen "kapičky" na prokapávání nosa, což prý na H.Snacha už to má na průduškách a prý už zbýval jen krůček k zápalu plic. Pane bože, když někdo měsíc a půl kašle, tak to přeci není normální, to trkne i vola!
Manžel to lapl taky a samozřejmě šel do práce, tak zítra ho poženu taky pro antibiotika.
S tou nemocenskou je to teď bezva udělané:-((
Kvůli třetině českého národa, která využívala nemocenskou na překlenutí různých nezaměstnaností, vycházela vstříc svým šéfům atd., tak teď pomalu nebude moct jít slušný pracant na neschopenku, protože na konci měsíce dostane kulové místo výplaty.
Evi, taky jsem se rozhodla řešit svých 70 kg ale dnes jsem šla dřív z práce a hnala mě v té vánici jen chuť na Studentskou pečeť, kterou mám doma. Hned jsem 2 žebra sežrala. Začíná mě ta pažravost děsit. A to jsem měla v práci oběd, byť hubený.
Zuzko, já pamatuji ještě víc než ty. Za mého dětství ani kozačky nebyly, nosily se kotníčkové gumové boty vevnitř s kožešinkou a nebo filcové "mrazovky" s bakelitovou špičkou nebo galoše a vevnitř papuče.:-))Jsem taky o pět let starší než ty:-(((
A žádné oteplovačky, když jsem šli sáňkovat, tak obyčejné tepláky.
Neli, já taky používám nejtvrdší lak, říkám tomu betón a je mi jasné , že na úplné stáří budu muset nosit na hlavě podobnou zabetovanou homoli, jak moje máti.:-(
Pozdrav i všem ostatním zapadlým vlastencům.
Ještě napíši jeden mail a jdu zase kramovat "vnitřky". Nějak mě to chytlo a vynáším tolik krámů, že popeláři to budou muset obrátit ještě jednou:-)
Ráno bylo vstávání přímo porod, to zase bude, než se aklimatizuji.

Darča (Po, 5. 1. 2009 - 13:01)

Ahoooooj všem :o)

u nás taky sněží - ale je to tak drobounlinký snížek, že ho skoro není vidět, takže myslím, že zavátí nehrozí :o), ale kluzko je, klouže to tedy pěkně, dneska jsem byla v bance, a skoro jsem sebou švihla 3x :) a taky jsme měli málem bouračku - fuj fuj (ťuk ťuk ťuk).
Taky jsem dneska babičce pomohla do knihovny, aby ten svůj "nákupní vozík" nemusela do těch našich kopců tahat sama, a ještě v takového kluzišti se spoustou knih.

No já vám všem taky přeju, ať máte pohodový den, páni, už jsou skoro dvě, to je skoro padla, no tak popřeju třeba až zítra. Já do práce nechodím, teď skoro ani do školy, když je to zkouškové, ale ničeho jsem se ještě pořádně nechytla. Asi taky budu muset začít...

Evikrk, já s tou krční páteří taky bojuju, začalo mi to v mém "depkovém období", kdy jsem se jen válela, a nechce mě to pustit. Taky jsem pořád stažená, a pořád ty záda cítím - když to ale nejde do hlavy, tak si pískám, pokud od toho chytne i ta hlava, je ouvej. Zkus si přiložit nějaké teplé obklady, pokud máš možnost, docela to pomáhá.

Nelinko, a co ty, už jsi z "pochůzek" doma? Ať všechno dobře dopadne, výsledky budeš vědět kdy? hnedka? :o)

novinky.cz, cituji:

"Citelné ochlazení přijde tento týden do České republiky. Zatímco o víkendu, který přinesl sněhovou nadílku i do nížin, se teploty přes den pohybovaly většinou slabě pod nulou, tento týden budou klesat ranní teploty i pod minus 20 stupňů. Příliv arktického vzduchu od severovýchodu zasáhne Českou republiku v noci na úterý, kdy se do střední Evropy rozšíří okraj tlakové výše."

uaaaaaaaaaaaaaaaaaa, to snad neee

posílám pozdravy všem :o)

Renča (Po, 5. 1. 2009 - 13:01)

Ahoj všem z Jeseníku-zasněženého až po uši. Ráno jsem nemohla najít auto:).
Jinak dnes šok,ráno brrrrrzo vstávat,skoro ještě tma,sněhu kopy,práce taky,ještě jsem se nezastavila....tak jdu pokračovat. Mějte se krásně. A nezmrzněte.

Hanka 1 (Po, 5. 1. 2009 - 13:01)

Hlásím,že za jsme skoro zapadlí broučci.
No všichni pěkně doma,ještě ,že to nemám do práce daleko,hihihihi,ale táta jančí,no snad to nebude 3 měsíce,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
jinak je to o usta a to uplně,tedy u nás,
takže všichni bacha na pády a zatím

zuzka (Po, 5. 1. 2009 - 12:01)

Tak pořád sněží, dobelhala jsem se pouze na roh do obchodu, zaplať pánbůh, že ty obchůdky jsou se smíšeným zbožím - od jogurtů, přes pečivo, uzeniny, mražené zboží až po toaleťák, vše jsem nakoupila tam, pan prodavač říkal své kolegyni, že teď bude sněžit 14dní - nevím, zda v kuse))) bavili se o tom, že by mohly být uhelné prázdniny, ta pí prodavačka říkala, že to zažila jako malé dítě - no já už tehdy byla v maturitním ročníku a chodila si o těch prázdninách přivydělávat uklízením po plesech v tom sjezdovém paláci, co vyhořel. Tehdy TV vysílala až od 20hodin, nesměly svítit neony, takže Praha večer vypadala jak za války....
Taky si pamatuju, že jednou - to jsem chodila do páté třídy jsme se probudili a přes noc napadlo tolik sněhu, že na chodníkách byly jen takové uličky, které vyhrabali ve sněhu domovníci, kolem haldy sněhu, že byli vyšší než lidi. Neměla jsem vůbec zimní boty, tak jsme s mámou šly koupit, ale všechny kozačky byly vyprodány, tak mi máma koupila takové šedé gumové - v podstatě holiny, byla v nich pěkná kosa. Ta zima byla pak dlouhá a mrazivá a my jezdily ze školního dvorku, kde jsme měli kluziště až domů po silnici na bruslích - a to prosím v Praze... No tak to byla jen taková zimní vzpomínka pro zpestření..

evakrk (Po, 5. 1. 2009 - 09:01)

Ahoj z hor.
Všechny zdravím dnes ještě z domu. My začínáme naplno až zítra. Tady je taky plno směhu, měla bych jít uklízet, ale bolí mě tak hrozně krční páteř, šponuje mě to až do pasu a rukou, třeští hlava. Jo tu si taky potřebuju omýt a trochu se zkulturnit. Musím si vzít ibalgin, nebo se nehnu. Že by z toho válení? Nevím, jak vy, ale já ode dneška končím s pohárkama, burákama, cukrovíčkem a jdu do sebe.
Jak jste se bavili o tom, jak to vypadá po rozvodu se vstřícností otců. Zažila jsem to samé jak Hanka a pak u svého ex, když si jednou za rok vzpoměl, že má děti a ty chtěli na výletě koupit zmrzku, tak jim řekl, že když jsem je pustila na celé odpolede ven, že jsem jim měla dát peníze já, aby si ji mohli koupit. Hajzl. Víckrát s ním nechtěli nikam jít a to platil celých sedmset korun na každého. Nikdy jsem nežádala o zvýšení a poslední rok už snad ani nedal těch podělanejch sedm stovek. Ale je fakt, že jsme si nežili špatně a než se s ním handrkovat o zvýšení o padesátku, kašlala jsem na to. Takže jsem zažila oboje a oboje stojí za prd.
Jdu si vzít ten prášek , nemůžu ani sedět. To ten novej rok zas začal.

Nela (Po, 5. 1. 2009 - 08:01)

Ahoj holky.
Pajko všat ty víš jak to myslím:-))Jinak tatarák nemám odvahu pozřít,od té doby,co jsme měli salmonelozu z nedopečených šunkofleků.Už si nepochutnám ani na vaječince.Bojím se,že se zase několit týdnů nezastavím:-))
Darinko,taky ti nebylo dobře??Snad nám tento rok donese lepší časy.Aspon trošku více zdraví a méně PP,depky ...:-))
Hani,ani nevím,že něco takového je??To jsou novoty.
Zuzko tady padají megavločky,ale je to pěknější,než bez sněhu.
Za chvíli půjdu poletovat mezi vločkama-nemocnice,mamka,nákup-a pak zase nakuknu.

zuzka (Po, 5. 1. 2009 - 07:01)

ahoj děcka,
tady stále drobně sněží, vypravila jsem synka do školy a začnu být pilná))) to je předsevzetí, co?
OLI, kde je tvé ranní hlášení? Myslela jsem, že, když nastal všední den, najedeme na staré zvyky???
LUCKO, jsi už zpátky???
PAJKO, co se týče tataráku, vidělas mistra Beana, jak si ho objednal v restauraci, nechutnal mu, tak ho cpal do váz, házel ho, no prostě se ho snažil zbavit a když se mu to podařilo, tak číšník něco vyvedl a jako omluvu mu přinesl celý nový)))))
Tak holky, co jdete dnes do práce, tak hezky makejte, co jste doma, tak taky hezky makejte - já kam se podívám, tak vidím práci a někdy během dne, v rámci odpočinku přijdu. Ahoj.

Pajka (Po, 5. 1. 2009 - 07:01)

Hani, jak se dívám na Jitčin odkaz, dobře se dečka jmenuje :-) a prodává se kousek od vás - v Mladé Boleslavi. U vás v rodině ji uživíte i novou, budete se jistě rozrůstat :)

Jitka B. (Po, 5. 1. 2009 - 06:01)

Dobré ráno.
Hani - pokud vím, tak dečka se půjčuje z porodnice domů jen nedonošeným dětem. I když si tím nejsem jistá. Jinak podle kamarádek je nejlepší tahle
http://www.kocarky-shop.eu/monitor-dechu-nanny-cela-sada-130164.html
Sestra ji odmítla. Prý že by zbytečně vyšilovala, kdyby to mělo nějakou poruchu a začalo to pípat.

Pajka (Ne, 4. 1. 2009 - 23:01)

U nás se rozesněžilo až kolem osmé večer a hned povolil mráz. A venku je posvátně bílo...

Nelo, usmažený tatarák už není tatarák :)

Zuzko, taky jsem ho jedla naposled kdysi za studií, pak cca 30 let pauza a najenou na nějaké oslavě byl servírován jako překvápko. Tak jsem na něj nevěřícně zírala, chvíli zvažovala riziko, že budu šílená kráva a ještě po... ze salmonely a nakonec jsem to riskla. Od té doby ho máme na každém vánočním večírku jako součást švédského stolu a většina lidí se na něj nadšeně vrhá. To jídlo má zvláštní přitažlivost, není to jídlo, je to kult, zážitek plný rozkoše :-)

Tak dobrou noc i dobrou chuť a všem pěkný start do prvního pracovního týdne nového roku

Reklama

Přidat komentář