Reklama

PANICKÁ PORUCHA PP8

zuzka (So, 3. 1. 2009 - 18:01)

tatarák jsem jedla naposled jako dítě. Pak už jsem měla strach jíst syrové maso a i syrové vejce, takže nic i když jsem ho milovala...Tady též svítilo celý den slunce, ale mráz, na střechách sněhový poprašek....
HANI, tady ta naše dnešní diskuse je důkazem toho, že objektivní pravda neexistuje, vždy je jen subjektivní - moc ráda bych se někdy viděla očima partnerky mého ex manžela - jistě mě vidí podobně jako ty bývalou ženu tvého muže. Já zas mám pocit, že ona ho ždíme pro sebe a své syny a on díky tomu nedává našim dětem na co by měly nárok a morální právo... a on ten můj bejvalej si jistě přijde jako naprostej světec a mě přijde směšnej, že od té doby co jsme se rozešli, tak jen heká, že nemá peníze, abychom náhodou po něm nic nechtěli )))))))))

Pajka (So, 3. 1. 2009 - 17:01)

Jen rychlovka zdravím...zase jsem v poklusu, tentokrát domácně pracovním...A jak to tu čtu, dostala jsem chuť na tatarák :-) ale nebude...pěknou sobotu vespolek

Nela (So, 3. 1. 2009 - 17:01)

Hani,Zuzi tady je taky zima jako blázen,ale svítilo sluníčko a bylo tak nějak veseleji:-))

Hanka 1 (So, 3. 1. 2009 - 16:01)

Zuzko já souhlasím,mě se spíš nelíbilo,že ona opravdu tvrdě diktovala,co i jaké značky věcí a někdy jsem měla pocit,že ani pořádně doma nejedí.Nic proti ní,ale dusila nás dost a mě též.Když jsem čekala Naty po telefonu mě dořvala,že to dělám proto,abych okrádala její děti.Ona na tom byla a je velmi finančně dobře,má vysokou funkci,její přítel bezdětný též,takže ona by nepřišla o alimenty,ale měla by je mnohem nižší,kdyby se vzali v té době,protože já byla na MD a manžel měl na krku ještě mě.Spíš mě dostalo to,že mi řekla,že ona by další dítě finančně nezvládla,to už jsem ale nevydržela a řekla,že by si musela odpustit 3x za rok dovolenou a Alpy,ale to ona by neudělala.Ona totiž chtěla jen jedno dítě a ty dvě další,to jsem tu asi psala,chtěla nechat v porodnici,až jí vlastní máma propleskla a hlava chytrá jim to v 18 řekla,že je nechtěla vůbec.Ano souhlasím,že se má chlap po rozchodu o děti postarat,ale oni u nás byly 3x týdně,všechny víkendy,velkou část prázdnin.Dokonce se zvažovalo,že si holky vezmeme na trvalo,ale to ona nakonec nechtěla,jak by to vypadalo kvůli lidem.Takže ano at se každý táta stará o své děti,když si je pořídil,je to normální,ale u nás to fakt bylo trochu extremní.Manžel vždy platil co měl jí,ale její podmínky lyže budou té a té značky se mi nelíbily.Jinak moje sestra je také rozvedená,manžel jí nechal barák,auto,platí na dceru,3x týdně jí vozí do školy,ze školy,bere jí na chalupu,takže u nás v celé široké rodině neznám nikoho,kdo by se o své děti nestaral po rozvodu.Bohužel ,ale je dost chlapů o kterých vím,co neplatí ani zákl.výživné,to je pak smutné.Nejhorší je,ale že s nima nikdo nic nesvede.Takže budme obě rády,že jsme narazily právě na ty slušné.

Zuzko,,,,,,tady je zima,brrrrrrrrrrrrr

zuzka (So, 3. 1. 2009 - 16:01)

Víš Hanko ono je to hrozně těžké. U nás se stalo jakýmsi zvykem a pomalu normou, že muž po rozvodu, platí dost hubené alimenty a to ještě ne všichni, mám pár kamarádek, které se stále musí o alimenty dohadovat, aby jim je ex vůbec zaplatil...A muž, který se i po rozvodu o děti nepřestane starat je vynášen do nebe, jako něco extra. Vždyť kdyby spolu žili dál, tak jim taky koupí kola a spacáky atd. zaplatí školu, těžko řekne já nemám a hotovo...Můj ex se taky o děti v tomto směru staral, kupoval jim dražší dárky, zaplatil dovolenou, jazykové kurzy, synovi školné na soukromém gymplu, ale to by snad měla být naprostá samozřejmost, když jsou to jeho děti a on má financí nesrovnatelně víc než já... Takže rozhodně nemám pocit, že bych mu měla být bůhvíjak vděčná, to co dělá, dělá pro své děti, já se o ně zase ta leta vzorně starám.... Ale jak říkám, u nás se to bere jako vzácnost, že se otec na děti nevykašle... a ta bývalá manželka tvého muže by rozhodně o alimenty nepřišla, protože ty jsou pro děti - já o ně taky nepřišla tím, že jsem se znovu vdala...Takže buď hrdá, že žiješ se slušným chlapem, který se i po rozvodu o své děti staral, je to naprosto v pořádku, takto by se měli chovat chlapi všichni. To je můj názor.

Hanka 1 (So, 3. 1. 2009 - 14:01)

Ahoj všem,zima a pořádná,ted mi psala naše Luca od Rokycan,že ráno -16C.Ojojoj...............
Zuzko ,,,,,to jen toho mého chlapa jeho žena vypakovala,našla si jiného,holkám byly 4,klukovi 7,nechal jí byt,auto,vzal si kufr a odešel bydlet k bráchovi,celý život jim dával vše,bral si je ,kdy to šlo a když začal být se mnou ,tak fakt žádné rozdíly mezi dětma,vždy měly Vánoce u mamky a u nás,jezdily s náma na hory,ona vždy napsala co jim má koupit,viz 3 kola,3 spací pytle,3x výbavu na lyže,zažila jsem i jednou ,že se jelo na hory a na mě už nezbyly korunky,tak jsem nejela,takže to je zase opačný extrém,svatby jsme obě zařizovali i platili.Já jsem několikrát platila dovolené holkám všemZatímco mamka každý rok tak 2x moře,Alpy,,,,,,,,,tak to je zase opačný extrém.A co se mého prvního muže týká,vždy jsme se dohodli,nikdy nebyl problém,nebo nějaké soudní řešení,požádala jsem ho,zda-li bude moct přidat Tereze na studium,když ne,že to nějak zvládneme,řekl,že momentálně nemá,ale ,že jí přidá.A přidal,takže jsme 4 roky platil on půl a já půl školy.No takže u nás v tomhle směru problém nebyl.Spíše maminka nás dost dusila finančně a přitom děti byly víc u nás ,než doma.Dodnes nepochopím,když v pátek zazvonily po škole u nás a to bylo holkám tak 8,že máma jela na hory a že u nás mají být do neděle večer.Chápeš to Zuzko,že bys takhle vyslala Fandu,já tedy ne,ale přesto,že VŠ,S VYSOKÝM PŘÍJMEM,ODMÍTLA SI VZÍT SVÉHO PŘÍTELE,PROTOŽE BY PŘIŠLA O ALIMENTY,chtěla až Lucka dodělá VŠ,docela jsme škudlili,Náta malá,a ejhle Lucka vystudovala a přítel už si jí vzít nechtěl.
Zuzko takže u nás je to zase jiný extrém.

Ale něco veselejšího Zuzanka už pěkně začala papat,maminka prý dnes trošku lépe

Naty má do pondělí antibiotika,takže se těšila,že za ní půjde do porodnice a nemůže.A ten náš kluk nám ty fotky ještě neposlal zatraceně.

Nelinko ahoooooooooooooj,Oli mi psala,že zima,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Nela (So, 3. 1. 2009 - 13:01)

Zuzi to víš,že bu psát stejně a jsem taková jaká jsem,ale bránit se budu taky,mám svoji hrdost:-))

zuzka (So, 3. 1. 2009 - 13:01)

K chlapům chci jen říct, že většinou, když už se rozhodnou odejít od ženy a dětí, nedokáží odejít jako frajeři, nedokáží říct na férovku o co jde a proč se tak děje, svalují vinu na protějšek a pak se ve většině případů hrdlí o společný majetek, jelikož mají pocit, že je vlastně jejich,protože oni chodili do práce, zatímco žena se jen flákala doma s dětmi....Takže nejen, že ženu opustí, nechají jí samotnou s dětmi, ale ještě ji uvedou do strachu, jak uživí sebe a děti - to je odporný psychický teror.

zuzka (So, 3. 1. 2009 - 13:01)

ahoj všem, tak jsem ráno napsala sáhodlouhé psaní určené Alešovi, ale najednou blik zhasl mi notebook a konec - celej se podělal, restartovat nejde. Manžel zešílí až přijde domů - je to jeho miláček.
Takže Alešovi nenapíšu už nic.Jen jsem jaksi nepochopila, co bylo sympatického na příspěvku Pavly, která se dost nevybíravě otírala o Silvu...Názor může říct každý, ale k čemu ty hrubé dovětky?No nic, tady svítí krásně slunce, zima obrovská...
EVI, nestalo se něco s Ajdou?!
NELO, kašli na ty řeči, nejlepší je ignorovat je. Každý má svůj styl psaní, přece ho nebudeš měnit kvůli nějakým rejpalům, no ne?

Nela (So, 3. 1. 2009 - 12:01)

Ještě chci dodat,že jsem ráda jakého mám manžela,rodinu a teplo rodinného krbu i menší hádky a usmiřování:-))

Ruku na srdce-kolikrát jsi ty ,nebo tví kamarádi nadávali na ženy???Neříkej že nikdy!

Kolikrát s přáteli posedíme a chlapi si začnou stěžovat a někdy docela vážně řešit ženské a život s nimi,takže jsme stejní a nemáme si co vyčítat:-))

Nela (So, 3. 1. 2009 - 12:01)

Ahoj všichni!!
Aleši,já vím,že i ženy nejsou svaté,ale prožila jsem odchod svého otce od mamky před svátky a mamka se zhroutila,sestra začala dělat neplechu a ho vůbec nezajímalo,že ho Zuzana ve 14 letech,když byla -tatínkova-tak moc potřebuje.Proto se dovedu hodně vžít do situace Dity a jejích dětí a mé výrazy-nezodpovědný sobec,zakomplexovaný mamlas,hajzl...jsou dost slušné na situaci ve které se nachází .A jak tady někdo poznamenal,myslím že jsme kamarádky a budeme se podporovat v takovýchto chvílích.Pro někoho bohužel,ale pro nás bohudík.
Nikdy jsem proti tobě nezbrojila a klidně si tě nebudu všímat jestli ti to vadí.
Tuším,že některé příspěvky tady občas někdo vloží,aby nás rozhádal,ale má smůlu:-))
Podívej se na příspěvky 26.12.,27.12.-13.51,29.12.-17.43,29.12.-17.55.
a posud sám ,cose tady stalo.

Jinak holky ahoj a jdu vařit nebo rodina nadává,že mají hlad.
Pak se ozvu:-))

Romana (So, 3. 1. 2009 - 10:01)

Dito, ES mam, nekdy i vnimam, ale nevenuju jim pozornost a uzkostne myslenky nemam. Tedy, mohla bych je snadno a hned mit, ale naucila jsem se je potlacit hned, jak na me jdou a to je malokdy.

Alesi, chapu a nejsou vsichni stejni. Ale Dita ma problem a my tady nezkoumame, kdo ma vetsi vinu, nejsme odbornici ani nevime a nemuzeme vedet vse, ale jsme kamaradky Dity a te se snazime pomoct Dite. A to, jak se chova Dity manzel bez ohledu na to, co se tam delo predtim, to je hnusny.

Renča (So, 3. 1. 2009 - 01:01)

Co se tu děje?

Aleš- original (Pá, 2. 1. 2009 - 23:01)

Jo, Hanko, máš pravdu, konflikty vždycky odnesou ti nevinní a nejvíc zranitelní. Já jsem z vyrůstal v rozvrácené rodině. S otcem jsem prakticky nemluvil a s mámou jsem se málem pral. Dávám jim za vinu, že ze mě vyrostl neurotik s odporem k partnerskému vztahu.

Hanka 1 (Pá, 2. 1. 2009 - 23:01)

Aleš tak to uplně není,dost holek se tu už zná z realu,a ne jen písemně.
A jinak můj názor ,asi jsem stará,ale jsem ráda za chlapa co mám i když taky někdy to zaskřípe,a i za toho prvního,který mě vymněnil za několik jiných,ted je ženatý a říká mi,jak jsi to mohla se mnou vydržet,já byl .....
A dnes báječní přátelé,pomůžeme si ve všem co je možné.
Aleši,vůbec nejsi zlý,Pavla určitě také ne,ale někdy je jednodušší ublížit,než povzbudit.Já osobně si nemyslím ,že vina je vždy jen na jedné straně,vyjímečně ano,alkohol atd.,ale jinak prostě ne,i za krach mého manželství jsem svým způsobem mohla i já,přílš velký servis,moc jsem pracovala,manžel měl své sporty atd.Ale ničeho nelituju,asi to tak mělo být,má sice ted hodně přísnou manželku,chodí za ním i když jde s dcerou na večeři,ale co si vybral to má.A nemyslím,že nám jde jenom o udržení ohně ,jak píšeš,i když momentálně jo v krbu,alespon u nás,ale zrovna můj chlap se rád vrací k tomu ohni a k dceři.Tak nevím,nejsou všichni stejní ani vy ani ženy,nemyslíš.Já osobně nevěru neberu,ani můj muž v tom máme jasno,možná i proto,že oba jsme to už jednou zažili.Takže to je jen můj názor nic víc,......................Ale také uznej ,že když se dva lidi rozejdou,budiž stanese,ale nemají to odnášet děti ,nijak ,citově,atd.Vím o čem mluvím,mám tři nevl.a mám je ráda jako svoje a vždy budu.Tohle mi třeba vadí nezodpovědnost vůči dětem po rozpadu rodin,at je to matka či otec.

Dituša (Pá, 2. 1. 2009 - 23:01)

Duchmerčo ahooj, díky za vzpomínku na mě a přeji i tobě pevné nervy a zdravíčko v tomto roce!

Dituša (Pá, 2. 1. 2009 - 23:01)

ROmčo,s humorm jen sem tam,jak to zrovínka cítím.Ano,kamarádky atd pomáhají,nicmeně nvyřeší,vid.Jsi hodná a šikula,já dva kluky si neumím představit.A co ES???A uzkostné myšlenky?

Aleš- original (Pá, 2. 1. 2009 - 23:01)

A teď koukám, že Pavla byla taky zfalšována:-) Hm...

Aleš- original (Pá, 2. 1. 2009 - 23:01)

Abych to uvedl na pravou míru, tak já jsem smajlíkoval jenom jednou a to poprvé. Já se většinou neopakuju. Jenom aby bylo mezi náma jasno.
Nelo, představ si situaci, že píšeš na chat se samými muži. Celkem si rozumíte a vypadá to na docela pohodovou diskusi a najednou, zničeho nic, kvůli jedné nevěře všichni začnou hloupě napadat celé ženské pokolení.
"ženský jsou sračky, ženský jsou srabi, ženský jsou na hovno" atd. Řekni, jak by ti bylo? Mně to docela hnulo žlučí, to ti řeknu. Mám pocit, že někteří z vás vůbec neví co píše a jde vám(některým) jenom o udržení ohně, ale méně znamená někdy více....
Já jsem takový i v reálu, tak proč bych si měl hrát na nějakého splachovacího blbečka. Navíc- jsem tady omylem a ...pokud vím nikoho jsem nenapadal, naopak někreré z vás napadaly dost primitivním způsobem muže o kterém ví jenom zprostředkovaně. Kolik z vás se vlastně vidělo v reálu...jste závislí jenom na informacích z této diskuse a podle toho se hodnotíte..."My jsme ti hodní a Aleš, Pavla zlí...tak radši budu zlej. Čau

Romana (Pá, 2. 1. 2009 - 23:01)

Ditus,
to znam :-) Ja te stejne obdivuju, jak pises s humorem :-) Mne pomahalo mluvit o tom s kamaradkama, ktere byly 100pro na me strane a spolecne jsme na neho nadavaly.
A kdyz se kluci hadali a prali, kolikrat jsem je hrozne servala a pak mi to zase bylo lito...to jsou nervy.
Takze ten tvuj to je vul na ntou a to myslim vazne. Zkazil cele rodine vanoce, aspon na ty deti mohl myslet pri tom vsem. Ono je to pro neho asi taky tezky, chce odejit a vi, ze to nebude jednoduche, ale ja ho nelituju a ty ho taky nelituj, on si vybral. Mohl mit rodinu a nici to. Ted ty deti uz mate a on by za ne mel nest odpovednost i za cenu, ze uz neciti lasku jako driv, tak to byva a on je slaboch a srab a blb. Pokud se na rodinu najednou prestal citit, tak je uz pozde, deti uz ma a ma se tedy chovat jako otec a manzel a ne jako blbec :-((((((

Reklama

Přidat komentář