Reklama

PANICKÁ PORUCHA PP8

Jitka B. (Čt, 1. 1. 2009 - 18:01)

Tak ten tlak je opravdu nízký. Ještě že nemám tlakoměr doma. To bych vyšilovala ještě víc.
Bohatě mi stačí, když zjistím, že mám moc pomalý (pod 60) nebo moc rychlý (přes 100) puls.
Panikář se prostě nezapře a asi s tím už nic nenaděláme.

Hanka 1 (Čt, 1. 1. 2009 - 18:01)

Jituš také jsem dřív pila colu a dost,ted dost dlouho ne,ale asi mě to čeká.protože tlak 100 na 55,hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm?Jenže já se hned vytrojčím,ze Zuzanky jsem bulela už včera,no asi vše dohromady,dám si něco sladkého

Jitka B. (Čt, 1. 1. 2009 - 18:01)

Hani - tak to na nic, že hned první den v roce je ti špatně. Může to být ale také klidně z rozrušení ze Zuzanky.
Já tlak nepociťuju, protože celý den piju Colu. Poslední dobou ji piju častěji a zjistila jsem, že se moc nemotám a nejsem ospalá.

Hanka 1 (Čt, 1. 1. 2009 - 17:01)

Holky moje zlaté mám dotaz,ha první v novém roce?
Odpoledne po 15h. sedím na bobku,loupu brambory a zeleninu,že si udělám do mrazáku sáčky,abych měla zase na pár dní na polévky.Najednou dvojité vidění,motání,pomalu jsem se doplazila do pokoje na postel,lehla,pak sedla hlavu mezi nohy děsivý stav,ledové ruce,nohy,srdce v krku,lupla jsem do sebe prášek,tlak děsivý,nebyla jsem schopna si ho změřit,musela Tereza následovalo vyjančení,dýchala jsem do břicha no užasný,srdce v krku,a ted jsem vylezla z postele po 3 čajích.Do toho mi volala moje kamoška doktorka,že jde Fimfárum,dělal na něm její syn,tak jí to říkám,ona praví šílený změny tlaku,a ted hlava na prasknutí,no do paroma ,,,,,,,,,,,,,,,,,,
a mám si prý koupit kofi bonbonky a mít je u sebe,tak jsem chtěla jen jestli někdo neměl stejné pocity,nebo jen jsem vadná já.

Jitka B. (Čt, 1. 1. 2009 - 17:01)

Ahoj v roce 2009.
Přeju všem, aby letošní rok byl lepší, než ten minulý, protože vždycky může být líp.

Už se nemůžu dočkat fotek od Hanky:-)

Pajka (Čt, 1. 1. 2009 - 16:01)

Zase zdravím narychlo a z práce, ale už půjdeme.
Krásný nový rok všem...

Nela (Čt, 1. 1. 2009 - 15:01)

3000,- za čumendu??Hani to je teda síla!!!Zuzanka je ale pěkný cvalík a ani se nedivím,že se jí nechtělo ven.Můj Tom měl 4.10 a doktor mi hopsal po břichu,až mi popraskaly žilky v očích .Těším se na fotky:-))

Hanka 1 (Čt, 1. 1. 2009 - 14:01)

Holky tak hlásím,že volala mladá,
návštěvy dnes nechce,,,,,,,,,,,,
je ráda,že je
Zuzanka měla 3,40kg,a 49cm,ale císař byl dlouhý ,protože jak vypustili vodu,měla blbou polohu a nešla dobře vyndat,takže prý primář funěl,je ráda,že to má za sebou a spěchat prý nebude v žádném případě.Mladý zaplatil 3000.kč za to,aby mohl na sál a fotit,takže až to dá do počítače pošlu,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Duchmery (Čt, 1. 1. 2009 - 14:01)

Tak nejmilejší panikářky! Ze srdce vám všem přeji hlavně zdraví! Protože u nás se to rovná i štěstí, i když jak vidno - i to partnerské souznění je třeba, neboť jak se říká, noc a den, černá a bílá, muž a žena, bez toho to nejde. Moc vás všechny zdravím, přeji pevné nervy těm co řeší problémy, hodně lásky těm co mají nové členy rodiny a přírůstky - to vám skoro závidím(v dobrém!) a prostě co nejméně trablů především těch zdravotních! Vaše chmury o věku mě rozesmály, my už s mužem skoro smutnili, neb již táhne na 62 a co mě i manžela čeká tento rok.... On nastupuje 18tého na tu kýlu, ale on je v pohodě ale mě čekají nepříjemné věci kolem zubů, cyst a nevyrostlých osmiček, nevím, nevím,jak to zvládnu a moc mě bere zažívání, tak to bohužel už musím také začít řešit a tak to bude asi naprd! Spíše se nastávajícího období bojím!No tak jsem si vylila srdce ze smutku, stesku a strachu, ale nicméně doufám, doufám, že vše přežiji. Moc a moc jsem ráda, že jste, dáváte mi sílu do překonávání pepiny a depky a paradoxně mě dává pepina dost pokoj, jen takové lehké náznaky a o to víc bojím až budu řešit ty zdr.problémy, co to udělá. No nic, jak vidím (Jiři) nejsem sama kdo má problémy. Moc a moc vás zdravím a bude-li chvilka mezi prací pracovní a domácí zase napíši. Moc zdravím Pajku, Oli, Hani, Zuzi, LUcku, Jitku, Evikrk, Dášendu(mimochodem tu štolu jsem teď dopekla, dělám jí už tři roky a je úžasná)Dituš,Lenku, Renču, Nelu, Silvi,Miss, Verču a všechny další,pokud jsem zapoměla tak nerada, ale hlavinka je již stará! Papa všem a hezký vstup do r.2009 přeje eM!

Hanka 1 (Čt, 1. 1. 2009 - 14:01)

Romanko jsi skvělá máma,co do nich vložíš ted ,je nejdůležitější ,tak at se vám všem vede i v tom novém roce

Romana (Čt, 1. 1. 2009 - 13:01)

Ahoj Miss,
kluci se maji celkem dobre. Hlavne od doby co nechodi do skolky nejsou nemocni. Ve skole nemaji temer zadnou absenci. Tomik nemarodil asi 2 roky A Romanek mel nedavno boreliozu jinak taky dva roky nic. Kdyz si vzpomenu, jak jsem sem chodila v obdobi me PP a kluci byli porad nemocni a ja denne panikarila :-)) To byla jeste PP1 a 2, to je uz par let asi 4 nebo 5?
Jsem rada, ze se ti povedlo odstehovat se od tchyne a je ti mnohem lip.

Hanka 1 (Čt, 1. 1. 2009 - 13:01)

Ještě dodávám Oli lepší,ale nechtělo se jí ještě komunikovat,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Hanka 1 (Čt, 1. 1. 2009 - 13:01)

Ahoj všem v novém roce ,ráno jsem se vzbudila brzy ,šla dát dítěti ATB,ale pak usnula a vzbudila se ve 12,15hod.
Evikrk .........za miminkem zatím nepojedeme,mladá je na pooperáku,takže později.........chlapec se vůbec neozval,tak asi slavil řádně,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
velká dcera vyrazila o půlnoci a přišla ráno,měla jí jak z praku a ted šla bruslit
Jinak uvaříno,ale nikomu se nechce jíst,zatím
Zuzko tobě bude teprve padesát?ŽÁDNÝ VĚK,,,,,,,,,JAK ŘÍKAL MŮJ TCHÁN V 90,MÉMU TÁTOVI,Josef ty jsi hrozný zajíc,táta měl v té době 77let,pro dědečka byl zajíc každý pod 90let

Silvi a kdeže tatka chytil chřipku?

Nela (Čt, 1. 1. 2009 - 13:01)

Miss apon´něco dobrého nás čeká:-))Vyspíme se !!

Miss (Čt, 1. 1. 2009 - 13:01)

Nela - len si daj ja som sa uplne zlakla aka som ostala zamotaná uz som sa videla na internom na hadickach a to som vcera ani vela nepopila, muz nepije a ja som vypila iba pol litra sampanskeho, ale myslim, ze to bolo poklesom cukru v krvi, lebo po najedeni som sa spamatala :) Inak tiez som dobre spala aspon nieco :))) znamena, ze by sme mali dobre spat cely rok ani take divoke sny som nemala.

Nela (Čt, 1. 1. 2009 - 13:01)

Miss taky trošičku balancuji.Jdu spolknout magnezium,to jsi dobře poradila:-))
Spala jsem jako dřevo:-))

Miss (Čt, 1. 1. 2009 - 13:01)

Brý den v novom roku? ako sa spalo? ja som tent rok nezacala velmi dobre, zobudila som sa s takou motanicou nie psychickou, ale cisto fyziologickou, ze som aj nabrala stenu, pomohlo az najedenie a vypitie magnezia fuj...tak som si povedala, ze ako na novy rok tak po cely rok tak dakujem pekne :))

Dita - cav ako? baby vydrzali do polnoci? Samko bol hore do 00.15 skoro som odpadla ked mi to mama povedala, vsak nema ani 2 roky este..kde ten berie energiu...

Romana - ahoj, suhlasim, ze psycholog je nevyhnutný mozes sa opriet o odbornika nezostanes so starostami a depresiami sama, najma ak nemas pri sebe blizkych co by Ta podrzali, chapali, ako sa maju dvojicky?

Nela (Čt, 1. 1. 2009 - 12:01)

Silvi,to bych byla ráda a ještě raději,kdyby se vzali.
Na ty naše pilule se stejně nesmí pít.ale ptala jsem se psych. a říkal,že na toho Silvestra si nemám prášek vzít.Jenže já si ho stejně vzala,už tak automaticky a naštěstí to dopadlo dobře,ale moc alkoholu jsem nepotřebovala k radosti:-))

Romana (Čt, 1. 1. 2009 - 12:01)

Ditusko,
ja jsem mozna silna ted, taky budes po 2 letech na tom o moc lip nez ted. Kdybys me videla pred 2 lety. Nosila jsem vsude slunecni bryle, protoze jsem porad brecela. Porad. Nejhorsi bylo to obdobi pred rozvodem a pak asi tak pul roku po. Vzpominam si na jeden den, bylo to asi 2 mesice po rozvodu a ja byla na zhrouceni. Byla jsem na ten den objednana k psycholozce, zase po par letech bez PP, ale tentokrat to nebyly potize s PP, ale neschopnost vyrovnat se s tou situaci. Volala jsem z auta ex a kdyby to byl tenkrat vzal, asi bych ho prosila a prosila a prosila, at me nenechava ve vsem samotnou...Nevzal to tenkrat a ja jsem za to dnes vdecna, jen bych se ztrapnila. Ten den jsem zacala chodit k psycholozce, ke ktere chodim dodnes, i kdyz ted uz jen tak jednou za ctvrt roku. Mela jsem velke stesti, ona taky prochazela krizi, rozvedla se pul roku po mne, byly jsme si velkou oporou. Vzdycky mi rikala, ze jsme na stejne lodi...
Kupodivu byvalemu manzelovi to asi po roce bylo lito, nevim, vykladal mi, jak neni stastny a tak. Ale ja to s nim uz rozebirat nemohla, jaks taks jsem se zberchala a uz bych to nemohla prozivat znova. Rekla jsem mu tenkrat, ze jedine tema, o kterym jsem ochotna s nim mluvit jsou nase deti, pak uz nikdy nezacal, takze vlastne ani nevim, co tenkrat vlastne chtel.

Dito, rozvod patri k nejstresovejsi situaci vubec. Je na stejne urovni jako umrti v rodine. Nelze se tomu divit, vzdyt s nekym vic nez 10 let zijes, mate deti, jste rodina. Dito, jen brec a hledej utechu vsude, kde muzes a urcite zacni chodit k psychologovi. Pokud to tvuj manzel mysli vazne a opravdu se chce rozvest, pak mas nekolik moznosti, jak jednat dal, o tom se rozepisu pozdeji. Tohle obdobi je nejhorsi, nezbyva nez ho proste nejak prezit.

Silva (Čt, 1. 1. 2009 - 12:01)

Tak s tím pitím na tom něco asi bude. nikdo z mého okolí nemůže pochopit, proč jsem se odsoudila k takovému "celibátu" s pitím.
Nějaká ta sklenička občas asi neuškodí. Né se zlinkovat ale občas popít. Je mě dnes taky moc fajn, budu se muset polepšit.

Neli, možná ti to s novou rodinou vyjde ale my jsem to tak měli několikrát."Nevěsty" odešly, přátelé, jejich rodiče, zůstali.
Díky našemu synkovi jsme získali plno přátel:-)

Reklama

Přidat komentář