Reklama

PANICKÁ PORUCHA PP8

Dituša (Čt, 31. 1. 2008 - 23:01)

.-)))na půdě,no vidíš! Sinuprd jsem už měla dvakrát,ale je dobranej.Ale mám vlastně někde Nasivin tablety bylinné na dutiny,jsi poklad!!Tak to má být,vzájemná pómošč:-).
Dobrónoc.

evakrk (Čt, 31. 1. 2008 - 23:01)

Dito, jseš poklad. Já mám na půdě pemprsky , co zbyly po naší babče. Jdu na půdu hledat.Že mě to nenapadlo.
Pro dnešek končím, píšu v posteli a manžel už vrčí, že chce spát. Kup si Sinupret, nebo jak se to jmenuje. Mě hrozně pomohl.Ahoj zítra.

Dituša (Čt, 31. 1. 2008 - 22:01)

Evi posílám pleny!Sakra,to je mi tě líto...

Dituša (Čt, 31. 1. 2008 - 22:01)

Osvěcuju si= nahřívám tady palici starým komunistickým horským slunkem-infra.Dutiny se hlásí.

evakrk (Čt, 31. 1. 2008 - 22:01)

Jé Dito, nespíš?
neřekli nic, ale bude to normální. Jen to je hrozně nepříjemný a už nevím, jak se zabalit. ale už fakt běžím.

evakrk (Čt, 31. 1. 2008 - 22:01)

Hani, ahoj. Co agora? Možná jsi už psala a mě to ušlo. Je to lepší?
Jitka zalezla k zimnímu spánku. Ale teď právě říkali v rádiu, že už žádná zima nebude. Celý únor má být teplý.
Neviděla jsem nikde Dášendu.
Tak já zas letím. Dobrou všem.

Dituša (Čt, 31. 1. 2008 - 22:01)

Evi.vem si sebou pc.Chudero! Ale asi to tak má být nebo co ti o tom řekli v nemocnici?

Dituša (Čt, 31. 1. 2008 - 22:01)

AHoj Niko,fuj,teda až mě mrazí.Selhání?Jsi napopak šikovná,že ses vydala k dr a řekla jí to.A co následovalo u dr...poslechla tě a vyšetřila za 30kč?:-)Hm.Selhání.Napdá mě,že to taky tak někdy při pocitech u kasy,v obchodech vůbec a busech prožívám jako selhávání,i když si vše umím zdůvodnit.
Pajko,co dělá foták,nezahálí?

evakrk (Čt, 31. 1. 2008 - 22:01)

Tak už jsem myslela, že půjdu ležet, ale asi dnešní noc bude na záchodě. To není normální menzes, to jsou jatka.
Niko, jseš dobrá. Pajka ti to napsala dobře.Přeju ti, aby už bylo jen dobře a ahoj.

Nika (Čt, 31. 1. 2008 - 22:01)

Pajko díky moc.

Pajka (Čt, 31. 1. 2008 - 21:01)

Niko, podle mě jsi neselhala, naopak jsi to zvládla velice racionálně. Ustála jsi to, nepadla jsi přece a dokonce pak normálně fungovala a teď relaxuješ u knížky. Nefňukáš nad sebou, otřepala ses a jdeš dál. Tak by to mělo být. Sebelítost, výčitky apod. jsou škodlivé. Měj se krásně, jsi statečná!!!

Nika (Čt, 31. 1. 2008 - 21:01)

Ahoj,tak dnes jsem měla šílenou PP krizi. Skončila jsem u doktorky:-( pozitivní aspon je, že jsem se k ní dopravila sama, vůbec sem netušila kdo to je a jeslti mi vezme, bylo to po práci v Praze a já mám lékaře v Plzni. Ale byla docela milá. Klasika - začalo se i blbě dejchat, a měla jsem pocit, že mám něco v krku, co mi dusí. A to mi vyděsilo, to neznám. A protože jsem věděla, kde mám kousek od práce polikliniku,(byla jsem tam na vstupním vyšetření) tak jsem tam zamířila.Vyklepaná, "panikou přidušená" hnuuuuuuuuuuusssss. Doktorce jsem hned řekla, že mam Pepku, nakonec z toho samosebou nic jiného nebylo, ale mě to uklidnilo, a pak jsem v klidu dojela za přítelem, jeli jsme vybírat obkladačky atd. Ani jsem mu neřekla, co se stalo. Ted už jsem ok, ale bylo mi fakt strašně. To známe všichni že?
Ale štve mi to, považuju to za selhání:-( No nic, jdu si číst nového Harryho:-)

Eduša (Čt, 31. 1. 2008 - 21:01)

Dituš - proto jsem navrhovala kamarádky, MC, cvičení apod., aby si to člověk na MD trochu zpříjemnil a nezapadl do stereotypu. Nic zlýho jsem tím nemyslela.
dobrou

Hanka (Čt, 31. 1. 2008 - 21:01)

Ahoj všem
maminy.........to chce klídek malé děti žůžo malé starosti,velké děti velké starosti mám 3,vím o čem mluvím,občas je s prckama záhul,ale jsou to zlatíčka,ne
Evokrk,,,,,,,,tak to je fajn ,že už je líp
Jitko B,........co ty,jak je?
Všechny moc zdravím,mám trochu týden chaosu,tak snad se to poklidní,
S agorou bojujeme co te jde,jednou ona,jednou já,,,,,,,,ale tutově zvítězím

Dituša (Čt, 31. 1. 2008 - 20:01)

Eduš,baví nebaví,jen je to stereotypní,kdyby nebyly věčné nepříjemnosti s J,tak bych nebyla tak vysátá.A nestěžovala si.Kdo si dnes na něco nestěžuje.Už bych to nerozebírala.

hezký večer všem...

Eduša (Čt, 31. 1. 2008 - 19:01)

Dituš, ale vždyť to nebylo myšlený jako kritika tebe jako matky, jen jsem ti dávala návody, jak zvládat situaci s dětmi. Chtěla jsem říct,že přeci já taky vařím, peru, žehlím, luxuju atd. atd., jaké každá ženská s dětmi i bez dětí. Já mám taky malý dítě, co se neumí o sebe postarat, do toho břicho pod bradu a taky vedu domácnost atd. atd., po manželovi nemůžu chtít, aby to dělal za mě, když chodí domů bůhvíkdy a holt zase vydělává peníze. Neříkám, že to neděláš přeci s láskou, jen jsem od tebe hrozně dlouho nečetla něco pozitivního.
Cvičit jsem chodívala dopoledne, bylo to cvičení i s hlídáním dětí - to jen na okraj. S hlídáním jsem na tom podobně jako ty, to přeci víš. MC neberu jako módu ale jako způsob zabavit sebe i děti - pokud ti to je proti srsti, tak ti to nevnucuju, byl to jen návod, nápad. Já ti jen chtěla napsat, že je dneska plno možností a že prostě ženská dneska nemusí brát život na mateřské jako nutné zlo. Píšeš, že tě domácnost baví, ráda vaříš, ale přitom často od tebe čtu, jak si stěžuješ, že musíš tohle nebo tamto, tak jsem měla dojem, že tě to nebaví, proto jsem ti třeba navrhla ty obědy z jídelny. Pokud tě to baví a děláš to všechno s láskou a ráda, tak není co řešit.

evakrk (Čt, 31. 1. 2008 - 18:01)

Dituš, kdybych měla místo kluků holky, možná bych měla dnes už vnučata ve věku tvých dcer,takže se podle dětí počítám o jednu generaci dál, ale stejně souhlasím s každým tvým slovem.
Dnes jsem třeba brblala, že tu je bordel, že jsem si musela, když se chci najíst ,uvařit,ale já bych to ani snad jinak nechtěla. Manžel zas dělá jiné věci a já to beru. Vařím a peču stejně ráda jako ty. Manžel kolikrát říká, vyprdni se na to, zajdem v neděli někam na oběd. Ale já mám ráda ta dopoledne, kdy jsme doma, manžel něco dělá kolem baráku, nebo jen čučí na televizi a já uvařím ten oběd, něco upeču a pak si sednem spolu na ten gáblík.Celej barák voní, když přijedou kluci, nacpu jim žaludky a ještě nafasujou výslužku domů. V létě venku ve stínu pod pergolou, to teprv nemá chybu. Přijde návštěva, vždycky se u nás něco najde , co jim nabídnu. Dnes se přišla kamarádka na mě podívat, přinesla kytičku, sladkosti a já, protože jela rovnou z práce, tak jsem ji moc ráda dala kousek od oběda. Prostě jsem takováhle a i když někdy brblám, dělám to ráda. Vůbec neodsuzuji, že někdo vede domácnost jinak, chodí na oběd do restaurace, v neděli si udělá volno a nají se taky někde venku. Mě třeba agora pustí do autobusu úplně v pohodě, vyzkoušela jsem cestu do Piešťan sama, ale v hospodě mě bere pepka. Ale jinak souhlasím se vším, cos napsala. Edušo, neber to proboha nějak špatně, jen úplně chápu Ditu, že si tu vyleje srdce, ponadává, ale s láskou už zadělává na buchty, aby tu bandu doma nakrmila.

Dituša (Čt, 31. 1. 2008 - 17:01)

Eduš:-).Mno.Víš za ty roky,co si mailujem, o mně a rodině,hlavně potížích s J myslím dost na to,abys mi ted psala toto.:-)
Kamošky-psávám i sem,že tam či onde jdu s někým...navíc každá má něco a někoho jiného,ne jen mě a já zas taky nemám pořád čas denně někam chodit s kamoškami.Mám jednu nej a ta se mi bohužel odstěhovala.Je to dva měsíce a už se málo vídáme.Ona má auto,já ne,nemá agoru v buse,tak se spíš dostane ona sem.Ale nemá čas.A mimino a kluka stejně jak J.Dokola nemocní ,tak se sejdemjen v čase obostrann.zdraví.Nový barák jak hrom,takže pořád co dělat.ale bude mít uklízečku a časem jistě i chůvičku:-))),na vaření moc není,to zas já jo,jsem tak prostě vyučená z domu a nevím,co bych byla za manželku a mámu,kdybych nosila domů obědy z nějaké školy:-)).I přesto však mám nárok,jako kde kdo odtud,sdělit své pocity,trápení,nespokojenost.To ale neznamená ,že jsem krkavčí matka,macecha,že holky nemiluju,nestarám se o ně ráda,že mi nedělAJÍ I RADOSTI-tj.že mě neuspokojují.Nic takového jsem nenapsala.Jsem realistka.A tak jsem i své psaní,především Evíčkovi,myslela.Prostě jsem to jen tak napsala a život jde dál.Nevím,jak jsEm nastavená já,jak ty,jak kdo jiný...prostě vím,že každý máme své zaběhnuté,něco změníme,něco ne.Některá máme děti klidné,zdravé bez věčných chřipek,bydlíme jinak,dopravujeme se tam či onam jinak...máme rozdílné muže...názory na výchovu a já nevím,co všechno,jiné.Když napíšu Lence,Evíčkovi...že je v tom či onom chápu,tak proto,že čtu mezi jejich řádky své zkušenosti zcela podobné či stejné.
Mateřské centrum-no vzhledem k agoře a jiným stavům,znáš to,si netroufám tam,kde je až tolik lidí,nezavrhuju to,ale nějak necítím potřebu.Vím,že je to ted moderní,ale to jsou mini taky,a nenosím je.Mám chlupatý a baculatý nožky.
Kdo ti po večerech hlídá,když jdeš cvičit?
Víš,jak to mám s hlídáním já přeci.Třeba nevěříš.Kdybych ve všem kecala,co tady kdy napíšu,tak mám místo nosu bambule nos křivej a dlouhej jak Pinoccchio.
Horečka,já i L-to snad neskončí.J už děsně zlobí,zas kousala L prstíky...

Martina (Čt, 31. 1. 2008 - 16:01)

Dito nevěš hlavu,
i já se zbrchávám jen pomalu.
Tvé básničky mě pobavily
i jak čajíčky se na 001 shop vrátily :-)

Dnes jsem byla trochu čieljší
na procházce se mně netřepaůy nohy jak ty "včerejší",
včera bylo zle,
asi tělo počasí změny cítilo.

Stále spím jak belina,
Jitku mě to připomíná.
Ta má chuť jen spát
a nic nedělat.

Já už mám chuť trochu pracovat
a ze všeho se radovat.
Snad mně to zas nezkazí
bacily, ti jedni "vrazi".

Proto zkusme na chvilku,
si udělat radost, byť malinků.
Já včera ze skříňky vytáhla
plyšové medvídky.
Spala s nima do rána,
no to byla paráda.

Někdo si ťuká na čelo
a mně bylo v posteli veselo.
Když už manžel spal
a já byla bdělá dál :-)

Jitka B. (Čt, 31. 1. 2008 - 15:01)

Ahoj všem.
Zítra mám prázdniny. Chystám se jít za chvíli do postele a vstanu až zítra. Nebo v sobotu, v neděli, možná až v pondělí ráno.
Nic se mi nechce dělat. Jen spát a spát a spát.
EviKrk - jsem ráda, že už jsi po operaci a doma. Byla jsi tam jen pár dní, takže jsi nemusela moc platit. Naštěstí.
Já jsem bala na psychiatrii a za pár vět a 5-ti minutovou návštěvu jsem platila 30Kč a dalších 30 v lékárně. Napsala mi 5 balení AD (dřív psala jen 3) a tentoktát se ani nezeptala, jestli chci vysazovat. Asi vypadám už od pohledu blbě.

Reklama

Přidat komentář