Reklama

PANICKÁ PORUCHA PP8

Eduša (Ne, 27. 1. 2008 - 16:01)

Lily - Maty měl žloutenku ještě dva měsíce po porodu a to se narodil v létě, takže ono to malé taky přejde. Nemáš nějaké fotky miminka? :-)
Nero - bušení může být i ztuhlými zády, jenže já už nemůžu ani cvičit. Bohužel nemůžu ležet na zádech, protože se dusím, budu to muset ještě vydržet, termín mám 8. března, ale já pevně doufám, že to bude dřív. Asi si budu přivolávat porod autosugescí na 38.tt.
Power joga je super, už jsem tady o tom psala. Na záda bezvadné, i na celkové protažení těla.
Nechci si stále stěžovat,ale už se těším, až budu zase v kondici, až bude léto a teplíčko.

Nera (Ne, 27. 1. 2008 - 16:01)

Ahojky, teda to je den, prší a prší....chci slunííííčkoooo!!!
Jinak Lenko, hořčík piju taky 250mg (rozpustný) 1x denně.
Eduša: Chuděrko, teda když si vemu, jak mi je a to nejsem těhotná, tak si nedovedu přdstavit, jak bych toto snášela v těhotenství...I když s manžele mimi moc chceme, ale zatím ještě čekáme a navíc beru ten Lexaurin...ale přesně jak píšeš, jede mi to od rána a po poledni se to uklidní a srdíčko si ťuká tak jak má. A nemáš zatuhlá záda??Mně doktor řekl, že to může být tím, že jsou bloky na páteři..a je fakt, že jsem dneska zkoušela různé cviky na záda a z jógy a a ajajajaj...někdo to nešlo, jak to tam mám zatuhlý a zabloklý. Chci zkusit power jogu nebo vital jogu...ono se to pak totiž veze. Začne to bušením, buď ze stresu nebo od páteře, naše ciltivé dušičky to sebere tak, že se to pak opakuje a třeba to jen sedí v našem podvědomí. Obdivuju tě, jak to zvládáš při tom těhotenství. Jinak jestli se můžu zeptat, kdy se má narodit????

Lily (Ne, 27. 1. 2008 - 16:01)

text

Eduša (Ne, 27. 1. 2008 - 15:01)

Lily - AD teď neberu. Ten srdečník si myslím není dobrý v těhotenství.Našla jsem totiž čaj na bušení od bylinkáře Váni, ten doporučoval srdečník, ale ne v těhu.
Dituš - mám většinou jen to bušení, ES jen občas. Přeju si porodit, doufám, že se dostanu pak do normálu.
Lily - já betablokátory brala asi před 7 lety, pak mi je vysadily - bušení mi přestalo. Co tvoje neteřinka? Jak roste?

Lily (Ne, 27. 1. 2008 - 15:01)

text

Lily (Ne, 27. 1. 2008 - 15:01)

text

Lily (Ne, 27. 1. 2008 - 15:01)

text

Dituša (Ne, 27. 1. 2008 - 14:01)

Ahojte.
Eduš,mylsela jsem na tebe zrovna včera,co bříško a tak.Máš bušení či ES? Asi vše,však víš,že v tom máme stejně blbé zkušenosti.
Lije,musím nakoupit,pak napíšu víc.
EvKrk se asi už tady nestaví,že...ta na ni moc myslím.
Lilku:-)...

Eduša (Ne, 27. 1. 2008 - 13:01)

ahoj Nero,já mám bušení denně celé dopoledne, pak to kolem 12 najedou přejde. Je to ale strašně nepříjemný a bohužel teď se mnou nikdo nic dělat nebude. Já pevně doufám, že mi to po porodu přejde.Někdy ale už řvu zoufalstvím, protože to bušení je nesnesitelné a nevím, jak srdce zklidnit. Kdyby mi to po porodu nepřešlo, tak si jdu k doktoru pro nějaké betablokátory, protože tím žít nedokážu. Takže naprosto chápu, jak ti je.
EviKr. jde zítra na tu operaci? Připojuji se k řetězu - hlavně, ať už to má brzy za sebou.
Mně dneska bolí břicho, ráno už jsem si říkala, že pojedu radši do porodky, ale už je to teď lepší. Musím ještě pár týdnů vydržet.

daarja (Ne, 27. 1. 2008 - 13:01)

dobrý den, prosím poraďte mi.Trpím depresí a mám neuvěřitelné palpitace-bušení srdce,které mě omezuje ve spánku. Taky mám mírný třes rukou. Poradíte mi prosím co s tím..Beru AD zatím krátce, je to normální? Nevíte někdo.Děkuji

Martina (Ne, 27. 1. 2008 - 12:01)

Pajko,
můj muž také pořád něco čte na netu, za min. rok přečetl mj. 26 knih, ale on si nepotřebuje podtrhávat. Kdyby měl písmenka i toaletní papír, tak ho přelouská. To já si vybírám a jen tak mě něco nebaví. Ale když už, tak už. Učit postižené děti musí být velmi náročné. Jednoho chlapce máme v rodině, bude do speciální školy chodit ještě čtyři roky do svých 18 a neumí se téměř ani podepsat. Má problém s motorikou, ale na PC by mu to psaní určitě šlo, jen není nikdo doma, kdo by se mu věnoval. Když přijde ze školy, chodí po domě od ničeho k ničemu a čeká, až děda přijde z práce :-( Je to hrozné!

Jiři, Dituš,
pomáhat druhým je nevděčné i pro zdravé lidi a stejně tak učit rozežrané děcka. Ale na druhou stranu kdyby osnovy nebyly přeplácané nesmysly, kdyby i ti darebové měli větší šanci si z lehčího učiva něco zapamatovat, bylo by líp. Všecko není jen v děckách! Je to začarovaný kruh a naše školství je požírač děcké křehké psychiky.
Co se týká šedi lednové krajiny - koupila jsem si v novoroční slevě, ve sportu, bílou bundu s tmavě růžovými rukávy, abych právě tu šeď trošku osvítila:-)

Přeji příjemnou neděli hl. bez nemocí!

Lenka (Ne, 27. 1. 2008 - 12:01)

Ahoj a příjemné popoledne všem:-)
Evikrk, myslím na Tebe a držím palce. Až budeš po, tak se ozvi:-)
Nero, mně na ES docela pomáhá hořčík.
Lily, tak dodatečně gratuluji k narozkám:-) Jooo..jsem taky 19.1.:-)

Hanka (Ne, 27. 1. 2008 - 11:01)

Evakrk..........držím palce,bude to dobré,jsi statečná holka z hor
Ahoj všem ostatním,holky to byla noc hrůzy,vše lítalo,jsem jakpo flámu,čekám děti na oběd a usínám,doufám,že todnes skončí
Lily moc tě zdravím,Marti ,Dituš,Nero a další hezkou neděli,jestli neuletí střecha ,tak se zase ozvu

Lily (Ne, 27. 1. 2008 - 11:01)

text

Nera (Ne, 27. 1. 2008 - 09:01)

Hezké ránko,..teda doufám, že pro vás. Já se včera odpolko zaradovala, že je mi líp, tep kolem 65-75...večer jsem si ještě zacvičila na záda, zobla půl Lexaurinu. Srdíčko jelo krásně pomalinku kolem 60 tepů/min., usnula jsem hezky v klídku. Ráno jsem se vzbudila kolem 4,30 ,zase buch, jak když to na mě hodí...pot, bušení 120tepů v posteli v klidu, vlny slabosti, sevření...aj aj....chvíli jsem to ještě vydržela, pak se vzbudil manžel - chudák, když si se před necelým rokem bral, nevěděl, do čeho jde (no já taky ne, to mi bylo ještě fajn). Tak jsem si zobla zase půl Lexaurinu, ale srdíčko ne a ne se uklidnit...vždycky dopoledne, i když jsem v klidu mi jede kolem 100 a jeto fakt moc nepříjemný pocit. Nechápu, jak tohle může být vyvoláno od nervů....prostě mi to hlava nebere. Sice jdu ještě na ten Holter, ale jak mi řekli, že EKG je v pořádku, tak na tom Holteru změří akorát tak ty moje výkyvy. I kafe jsem přestala pít :-( Naštěstí mám ráda čajíčky, tak jich mám doma plnou skříň. Nemáte nějaké tipy, triky, jak sklidnit to srdíčko...protože jak ho cítím, jak buší tak se podvědomě fakt stresuju a bojím a pak už se to veze.

Jinak jak píšete, tady fučelo v noci, teď už ani ne.

Taky se chci zeptat, ráda bych s manželem mimi, akorát jsem dobrala antikoncepci, další brát nebudu. Zatím si budem dávat pozor, ale mám obavu, jestli je možné v tomhle stavu otěhotnět a mimi v pořádku donosit a porodit. Zatím beru ten Lexaurin (do 19.2.), pak se uvidí.

Dášenda (Ne, 27. 1. 2008 - 08:01)

ahoj všichni

tak já už mám za sebou půl hodiny cvíča a Anička ještě vyspává :o)) unás je hnusně víc než včera, nejenom , že fučí , ale i prší :)dnes to na lítačku se psem nevypadá

koukám , že je zde plno nových tváří, je to neuvěřitelný kolik lidí má tyhle hnusný potíže....

HANKO, já jsem taky pídila po předcích , jestli kdo měl psych.probl., ale z mamčiny strany nikdo, z otcovy nevím , otec již nežije a jeho rodinu neznám , jeho náhr. rodiče si ho osvojili, takže tak , ale určitě si myslím , že z jeho strany tam asi něco psych. bylo , nějaká ta genet. zátěž

EVIKRK , MYSLÍME NA TEBE , TFUJ , TFUJ , PRO ŠTĚSTÍ!!!

DITO JAK ?podařilo se snížit J teplotu ?
primulky jsem si koupilav týdnu také, mám je ale dole v domě v chodbě ,není tam takové teplo , vítají mě při příchodu domů, jinak musím říct , že mi nevadí to depresivní počasí , jo chtěla bych samozřejmě jaro to jo , ale špatně na duši ani na těle mi kvůli tomu není, cvičení mě moc nabíjí pozitivní enrgií

Dituša (Ne, 27. 1. 2008 - 05:01)

Ranní hlášení,než mě raní.

Tak Evi Krk milá,
držím všechny palce,
už abys tu zas byla,
psala,co vaříš,pečeš zase.
Hodně štěstí při zákroku,
at brzy je ti zas do skoku!
ahooj...

Zima,začínají topit,huráá,vichřice opět začla.
Pajko,v březnu to jó.
Lucko ano,my si kytkami s mamkou navzájem občas děláme radost.Pěkná rýmovačka...taky přemýšlím poslední dobou,kolikrát ...o to víc mě mrzí,že se nestará o své zdraví.

Hezkou neděli všem.

Lucie (Ne, 27. 1. 2008 - 01:01)

Zdravím všechny
EviKrk,jestli sem ještě před cestou nakoukneš..věř tomu BUDU NA TEBE CELÉ
PONDĚLÍ MYSLET a určitě nejenom já...at tě to posílí,zahřeje u srdíčka a at už jsi zase v pořádku doma!!-:)
Nebyla jsem ted v Praze,příští týden ještě nevím,prosím ozvi se SMS,jestli budeš chtít!

Dituško,
červená primulka se žlutým středem stojí a čeká na lince
kolik jar ještě tuhle kytku ponesu svojí mamince...?

Pajka (Ne, 27. 1. 2008 - 00:01)

Ditko, stejně v teple rychle vadnou. Nejlíp je jim v březnu v truhlíku za oknem = na vnějším parapetu, to pak vydrží i 2 měsíce. Obklopuj se žlutou, co nejvíce, taky jsem už viděla květináčky teple žlutých narcisků. Na film Nevěra jsem se nakonec masochisticky dívala, taky jsem ho už kdysi viděla, ale tentokrát mě nevyděsil jako tenkrát. Možná jsem naivní, ale představuju si, že musí mít silný vliv na lidi, kteří bojují s nevěrou.

Dituša (So, 26. 1. 2008 - 23:01)

pardon---Pajko,mám červenou primulku se žlutým středem v světle zeleným...donesla mi ji tuhle mamka.

Reklama

Přidat komentář