Přemnožená kvasinka Candida albicans vás požírá za živa
Tento střevní organismus žije s mnoha dalšími zástupci střevní flóry v citlivé rovnováze. Začne-li být prostředí v tlustém střevě příliš kyselé, Candida se může přemnožit, jako když břečťan zcela obroste cihlovou zeď, a začne tak ohrožovat vaše zdraví.
Úkolem této kvasinky je kromě jiného zpracovat odpadní látky tak, aby byly biologicky odbouratelné. Když člověk zemře, jeho tělo se v důsledku nedostatku kyslíku začíná rozkládat. Rychle dochází k překyselení, a Candida se tak začíná prudce množit, čímž se tělo stává z biologického hlediska snadno odbouratelné - to znamená, že je připraveno vrátit látky, z nichž je složeno, zpět zemi (pokud nejsou použity balzamovací tekutiny).
Avšak v živém těle, pokud konzumovaná strava vyvolává jeho překyselení, nastávají problémy. Candida a další mikroorganismy se v tomto nově získaném prostředí začínají přemnožovat. Přímými důsledky nadměrné kyselosti jsou afty (kandidóza), kvasinkové infekce, lupy, infekce nehtů a desítky jiných symptomů. Nejenže pestrá směsice těchto mikroorganismů doslova žije z vašeho těla - jinými slovy požírá vás zaživa -, ale také spotřebovává vaše zásoby glukózy, tuků a bílkovin. Navíc ještě vylučuje do těla své odpadní produkty nazývané mykotoxiny a exotoxiny, které představují další formu kyselého odpadu (můžeme ho nazývat „toxickým odpadem“).
Když otevřete těmto mikroorganismům dveře, je to, jako kdybyste přivítali doma někoho, kdo vám spořádá všechno jídlo a vše v dosahu pokálí a znečistí, aniž by na vás bral sebemenší ohled.
Zdroj: Tom Woloshyn - Očistná kúra Master cleanse kompletní průvodce, nakladatelství Pragma
Komentáře
Pokud by si Candida albicans libovala v zasaditem prostredi, tak by se tezko vyskytovala prave v tlustem streve.
Bifida ci Lakto jdou do velmi kyseleho zaludku, a pote se jejich zbytky dostanou do zasaditeho tenkeho streva. Jejich vliv na pH tlusteho streva je tak minimalni.
Laktobacily maji maximalne inhibitivni efekt na kvasinku Candida albicans, a to jeste jenom nektere jejich kmeny.
Candida albicans tez pri fermentaci vytvari vsechno mozne, jen ne cpavek: viz http://pathway.candidagenome.org/CALBI/NEW-IMAGE?object=PWY3B3-8
Cpavek se pri fermentaci nekdy umele dodava, ale nikoli proto, ze je zasadity, nybrz jako zdroj dusiku.
"Viability staining following cocultures with lactobacilli revealed that C. albicans cells lost metabolic activity and eventually were KILLED."
http://www.hindawi.com/journals/idog/2012/636474/
http://mbio.asm.org/content/2/3/e00055-11.full
Bifida a lakto mají velký vliv na ph střeva což se dá dokázat studiemi za použítí prebiotik.
http://instinkt.tyden.cz/rubriky/ostatni/reportaz/obchod-s-falesnou-nadeji_26525.html
Candida Albicans si libuje v alkalickém prostředí , kdyby si libovala v kyselém jak tvrdí tenhle blud .. tak asi nebudou Laktobacily výtvařet kyselé prostředí pomocí kyseliny mléčné , které potláčí patogenní bakterie a kvasinky viz Candida Albicans .
*ACID*dophilus .... doslova milujíci kyselé ...
- Odpovědět
Pošli odkaz