Reklama

Jak na HUBNUTÍ

Jana (Čt, 18. 9. 2003 - 13:09)

Ahoj holky, šéf na poradě a myši mají pré. Akorát koukám, aby už přišel, protože za chvíli si jdu pro něco na zub a jejich porady trvají někdy pěkně dlouho.Včera se krásně povedlo odpoledne, kluci oba vyhráli, já se projela nějakých 15 kilásků (Ivo ty se jistě jenom pousměješ)na kole, večer jsem zvládla další dávku kečupu, vyhráli jsme v Tiposportu - já si občas s malým vsadím na výsledky a včera nám to konečně vyšlo. Sice jenom 400, ale i to potěší. No a dneska si jdu posedět s bývalými kolegy z práce a to už se taky moc těším, protože jsem je neviděla jak dlouho.DANUŠ, já taky jakmile mi něco chutná, tak to můžu jíst hodně dlouho než se mi to omrzí. Teď si skoro denně dávám salát z čínského zelí s nivou, mooc dobrý, k tomu sojový rohlík a horu zeleniny a pořád mi to chutná.KLÁRUŠO, já jsem z Plzně a taky chodím cvičit, 3x v týdnu a to do jedné místní školy. Je to AE, bodystyling nebo step a k tomu posilování. Co jsem ze sebe shodila tukáče, tak jsem zjistila, že i moje tělo má třeba břišní svaly, které před tím byly zabaleny do špeků. JANO2, tak jsem tě pracovně nazvala, abychom se nepletly, hoď si za jméno ještě nějakou příponu, ať v tom nemáme guláš.DITO2, já sice nemám syna Kryštofa, ale přesto dneska máme oslavu, náš tatík má narozeniny, tak jsem udělala gesto a pozvala ho s námi na tu oslavu. Sice se to asi moc nenosí si brát sebou manžela, ale já mám alespoň doma klid a oslavíme to trochu jinak než doma u televize.IVANKO, jsou to těžký dny, když ti odejde někdo z rodiny, ale bohužel je to život. Já jsem byla ještě malá holka, když umřel někdo blízký, no a před 4 rokama umřel tchán, vypadal zdravý, plný života a doma padnul a byl mrtvý. Takže první šok a než jsme se vzpamatovali, tak mi za měsíc po něm zemřela moje babička, člověk, kterýho jsem měla moc ráda. Bude to znít drsně, ale někdy možná víc než mámu. Ale život jde dál a dneska když jdu na hřbitov, tak už se můžu klidně i dívat na její fotku, před tím jsem byla hotová jenom z toho, když jsem tam měla jít. A na ten pohřeb jdi, je to důstojné rozloučení, i když smutné.MARTINO, ty zvíře, to tě mělo spíš nabudit, že máš sexy hlas a ne sežrat chleba. Představuj si, že ti za půl roku řekne, že máš erotickej hlas a ještě sexy štíhlou postavu a chleba šoupni zpátky.TLOUŠTÍKU, máš to sice hezky naplánovaný, ale já bych teda pitňák na víkend nezařadila, protože vím, že bych ho nevydržela. Držela jsem ho každý týden, a to vždycky v pondělí, a právě kvůli tomu, že o víkendu jsem vždycky něčím ujela v jídle a pitňákem se mi to srovnalo. Ale jestli máš pevnou vůli, tak je to jenom dobře. A nevaž se moc často, mě stačilo jednou týdně vždycky v sobotu ráno a skoro každý týden tam nějaký úbytek byl.Musím končit, šéf se vrátil a mě kručí v břiše úplně a zcela bez zábran tak, že je to slyšet až vedle do kanceláře.Mějte se krásně.

Evikova (Čt, 18. 9. 2003 - 12:09)

Přátelé o jaké další knize (od Rentitky) se tu pořád mluví? Já nic nechápu, bééééé.SARČO,Tobě se byt taky sám neuklízí. Víš to mě taky pěkně štve na tom, že nejsem bezdomovec anebo nebydlim s maminkou.Jinak jsem ze Slovácka, vlastně jsem se o této stránce dozvěděla od kamarádky z mojeho města, která díky Vám zhubla, a to jí byl pořádný kus jak mňa)IVANKO,Moc mě to mrzí, možná Ti pomůže jako pomohlo asi před 4 měsícema mně, když mi zemřel můj tatoš(před chvílí jsem se o něm zmiňovala), s kterým byl dycky vylágoš a s kterým jsme chodili do vinoša a zakazoval nám večerňajs, když jsem si uvědomila jak mu na tom ARU asi bylo, byla jsem za ním a myslím, že sa mu moc ulevilo a tam nahoře mu určitě je líp. Posledních pár let už nemohl ani udržet štětec v ruce (byl malíř a moc krásně maloval) a už ho to tu asi ani nebavilo, když nemohl dělat to co mu tolik dávalo. Určitě je tam nahoře teď s těma svojíma kamarádama, maluje anděly a kouří startky a dívá sa na nás jak tu blbnem kvůli věcem na kterých vůbec nezáleží a které nám nic nedají.MÍLA je asi taky zdravotní sestřička, co? Ale ta LULA, to musí odvolat. Najdi nějaké jiné arabské jméno a třeba to vyjde.Jinak bych sa za Vama moc ráda zastavila v Brně, pokud Vám to nebude vadit, ale sa dívu, že už máte velmi početnou skupinu, tak abych nepřekážala (já překážím zjevně, neb nejsu žádný tentononc, že?)

Tlouštík (Kačka (Čt, 18. 9. 2003 - 12:09)

IVO tobě se to řekne něco s tou nickou udělej to není tak jednouché ale pokusím se.S tou váhou si nejsem tak úplně jistá asi mi to dá hodně přemáhání než si na ní troufnu stoupnout.Ještě chvíli počkám a když uvidím že jsem schopná to vydržet tak potom možná.Pravidlo

Babča Helena (Čt, 18. 9. 2003 - 12:09)

A ten taléřek taky, ne?Ahoj kočenky, dnes jenom čtu a čtu. Zítra nemám kontrolu, tak mám dovolenou. A hotovo. Pojedeme na výlet s taťkou. Prý si aspoň něco "na sebe" koupím, za ty prašule, co jsem dostala k narozkám. Potřebovala bych na sebe bič. Asi si koupím elasťáky 3/4, abych měla v Brně v čem cvičit. To, co mám doma bych potřebovala oplechovat mezi nohama, protože to nevydrží dýl jak půl roku. A to už musí být kvalita!Včera jsem necvičila, jenom zkoušela tancovat při "čivavě" a ještě při něčem. Štěstí, že mě nikdo neviděl. Neuvidím se tady s váma 3 dny, to abych si na pondělí vzala další dovču, abych vás dočetla. Mějte se zatím fajn, Ivo, díky za tu sprchu střívek, už jsem to tu jednou četla, teď jsem si to vytiskla a mám vážně nutkání si to vyzkoušet.Babča Helena

MACEK (Čt, 18. 9. 2003 - 12:09)

Kočky, jsem v euforii, syn mi právě volal, nový termín zkoušky mu byl povolen. Sice ještě nevím kdy,ale to není pro teď podstatné.Konečně se mi bude dobře dýchat. Konečně se mohu zabývat sama sebou.Promiňte, ale musela jsem to zde takto ventilovat.Příště již z jiného soudku - slibuji.

Míla (Čt, 18. 9. 2003 - 12:09)

Adriano - tys mě zas potrefila.No jo -asi jo.Ale zas tak moc nekoukám "co by tomu řekli lidi".Stála jsem před tím,když umřela paní z baráku,znala jsem ji dlouho a brala jsem ji jako takovou starší kamarádku.Tolik se mi na ten pohřeb nechtělo,ani ti příbuzní mě neznali,ale přece jen jsem se šla "rozloučit" a taky myslím,že dcera by řekla "taková kamarádka a ani na pohřeb jí nejde",no tak tak.Ale jinak na to,co tomu řeknou lidi celkem kašlu.A že na mně každej prdí - to vim.No-jo snad se z toho taky jednou vyhrabu,ale je škoda,že až v pomalu padesáti.Tak si představte,že mám začínající pocit hladu - po snídani,že by ten hypot. se konečně ozval, a jestli na tom místě,co píše Ela,tak to je to,co mě při migréně tolika bolelo "za vočima"? To je pěknej ksindl.Tak teď už buď hodnej a jiný pocity na mně posílej.Píšu ja divá,další 3 děti - oni tam snad maj někde hnízdo......Pa Míla

Sarca (Čt, 18. 9. 2003 - 11:09)

EVIKU, odkud jsi? Ten výraz tatoš, to je jižní Morava nebo Valachy, né?

Sarca (Čt, 18. 9. 2003 - 11:09)

Vzala jsem si dovolenou a odjela z práce pryč. Zítra budu doma taky. Chci mít na sebe trošku času, když je manža pryř a děti budou ve škole. Hned jak jsem přijela, hodila jsem tašku do kouta, překročila rozházené věci, to jak se mi včera nechtělo uklízet, nazula tenisky a šla ven, ven, ven. Šla jsem i běžela, mávala jsem rukama. Tam je dnes tak krááááásně. V 8 ráno jsem měla jen jogurt a teď až polévku s kroupama a 1 celozr.rohlík. Půjdu zase ven, vypleju zahrádku. V jednu odvezu dcerku do klavíru, budu na ni čekat u školy. Další jídlo v 16 hod. Můžu si pak dát ještě zeleninku třeba ve 20 hod, když chci jít později spát?

Evikova (Čt, 18. 9. 2003 - 11:09)

Dobré skoro poledne,Právě jsem se vyhrabala z postýle, no už jsem umyla po klucích nádobí ze včerejška.Ale mám super informaci. KNIHU MÁM!!!!! Koupila jsem ji na Václaváku a proto jsem šla tak pozdě spát, už teď si připadám hubená :o)No Čertiková!Kéž by se bylo s kým pelíškovat, ale to mě momentalně nehrozí.A ten smích, jistě jsi smrtelně pobouřila pana policajta, kterýžto tě chtěl zavřít do kufru. Doufám, že nemáte Smart, nebo tak něco, to by byl velmi, ale velmi zlomyslny pan policajt.DANI,Ty znáš švadleny v obchodech ve kterých nakupuju?BABULKO,Drž se u očního!!!Jinak mně ještě třicet není, ale musím se přiznat a podivit, že můj tatoš, který vedle mě u jídla seděl mě furt a neustále lískal, neboť jsem se "rýpala" v jídle. Dodnes nemožu uvěřit, že jsem něco takového dělala. To byl pak vylagoš. Jsem chytla facana od tatoša a pak od taléřka.ADRIANO,Ty se taky drž!!!

Iva (Čt, 18. 9. 2003 - 11:09)

Heleno z Petrovic, mám dobrou zprávu. Autobus do Brna jezdí přímý z Karviné v 6,05 denně, jede přes Orlovou, kde stojí u Pošty v 6,23. A zpět jede z Brna přímý v 15,40, v Orlové je 19,30 a v Karviné 19,45. Tak to máme bez přestupů úplně nejlepší. Pojedeš tímhle nebo jedeš jinak?

Martina (Čt, 18. 9. 2003 - 10:09)

Tlouštíku, nezlob, jinak já jsem tu pověstná tím, že kdo tady zlobí za tím jedu a nabančím mu. mrt

Adriana (Čt, 18. 9. 2003 - 10:09)

IVANKO, tohle jsou smutné chvíle, když si uvědomíme, jak vratké je všechno naše plánování. Vzpomínej na strýce v dobrém a co se účasti na pohřbu týče - přijde na to, jaké vztahy máš s ostatními. Rozhodně není třeba se toho zúčastňovat za každou cenu, důležité je, co cítíš ty sama.MÍLO, tvůj názor na tuhle věc je přesným vyjádřením největší chyby, kterou děláš - "tohle a tohle musím, protože co by tomu řekli lidi". Znám to dobře od své maminky. Ale ono je to trošku jinak - ti skutečně důležití blízcí lidé nehledí na fasádu, ti nám rozumějí. A ti ostatní nás pomluví, kdykoli se jim zachce, i kdybychom se kvůli dodržení "pravidel" třeba postavili na hlavu. Konkrétně pohřby, hlavně ty vesnické, bývají spíše semeništěm drbů a zlých pomluv, než skutečně důstojného rozloučení s blízkým člověkem :-( V konečném důsledku se tedy stejně nezavděčíme a ubližujeme sami sobě. Čehož jsi ty zářným příkladem, o každého se staráš, sdílíš starosti všech okolo, všem chceš vyhovět a všechnu tu nastřádanou bolest pak zajídáš, protože ji nemůžeš unést. Ale kdo s tebou sdílí tvoje trápení, kdo TOBĚ pomáhá a ulevuje? Asi bys hledala dlouho a marně, viď? :-( Svět dokáže být pěkně hnusný místo k životu, ale může to být i moc krásné místo, záleží i na nás, kolik si toho naložíme..

Martina (Čt, 18. 9. 2003 - 10:09)

Ivanko, je mi to líto, ale opravdu nesmutni. Já tohle moc neznám, naše příbuzenstvo není moc rozsáhlé, takže ani toto se nekoná. Neboj, když nepůjdeš nikdo si nic myslet nebude, každý normální člověk tohle chápe.Klárušo, Plzeň jsem já, Mirka, Jana. ahoj martina

Iva (Čt, 18. 9. 2003 - 10:09)

Tak pořád Tlouštík, ty jsi to nezměnila? A hezky hupni na tu váhu, podívej se pravdě zpříma do očí. A Danuška nebo Alenka tady jednou zavedla pěkné pravidlo "MŮŽU ALE NECHCI". To si říkej při pohledu na jídlo. Ano, můžu si to dát, ale nechci, protože hubnu a chci být krásná.A s tou nickou něco udělej.

Tlouštík (Čt, 18. 9. 2003 - 09:09)

Ahoj holkyTak jsem se nad sebou zamyslela a za těch pár dní jsem se snažila udělat si v hlavě pořádek.Musím přiznat že mi k tomu hodně pomohlo to vaše povídání tady.Je to super a dodalo mi to trochu optimizmu a že toho mám hodně málo.Tuhle jsem někde slyšela takovou větu (je rozdíl mezi chtěla bych a chci).Vždycky jsem si říkala chtěla bych (možná někdy) nebo musím zhubnout ale vždyť já bych nechtěla ani dokonce nemusím nikdo mě k tomu nenutí ale já to prostě chci a tak s tím něco udělám.Začala jsem s tím že když mě večer chytne žravá tak si dám ovoce nebo zeleninu a docela mi stačí.Další můj velký problém jsou víkendy a to budu řešit tak že si dám v sobotu pitňák a v neděli po půstu musím s jídle opatrně takže víkendy budu mít taky vyřešený.Taky jsem si objednala tu knihu VŠH zatím mi nedošla..Ještě něco jak často je ideální se vážit.Já už jsem na váze nestála ani nepamatuju mám totiž hrůzu s toho co tam uvidím.Stačí když se podívám do zrcadla a je mi s toho na nic. Mějte se moc krásně. Tlouštík

Martina (Čt, 18. 9. 2003 - 09:09)

Ahoj cicušky, bohužel jsem neučetla včerejšek a dnešek vůbec, nestíhám. Tak zareaguji jen na něco. Danuško, hezky jsi to napsala Tlouštíkovi, ty krásný jména, který jsi vymyslela. Jsi strašně moc hodná. Klárušo, nevím zda ti už to někdo psal, ale Iva tu psala o kontrastních dnech, to by byla pro tebe možnost. Dela to je básník, úplně koukám co ve vás je. Ivo, můj hypoušek je asi pěkný sexuální harašil. Nekontroluje jen moje jídlo, ale jsem vždy jak utržený vagon.Rentilko, už bydlíš? nebo jsi ještě u rodičů?Ivo, tvé 100 narozeniny mám poznamenané v diáři, takže nezapomenu.Vlaďka přijede na sraz?Sametko, ať ti vše dobře dopadne.Ivano, já si nejdřív myslela, že hypoptán je asi nějaká sprosťárna, ale Iva nás ubezpečila, že ne. Fontana, to hezky taky napsala.A dál už jsem nečítala.Takže já jsem včera užrala a kaji se kaji, ale ten můj hypoušek byl tak pyšný, že mi zradil.Šla jsem s kamarádkou na party jednoho velice známého podniku a přímo pan generální řídící mi pravil, kde jsem přišla k takovému hlasu. mám ho rozkřáplej, no tak si říkám co z tebe vyleze a on, že je to silně erotický. No nevyrostly byste taky? Takže pyšná jak pávice, jsem si dorazila domů a sežrala chleba se sýrem. Ale ráno mi hypouš, řekl ať si to nevyčítám, tak jsem šla zase narvaná éééééééééééééééčkem jako hrom.mějte krásné dni a koukněte ven jak je tam krásně. martina

Míla (Čt, 18. 9. 2003 - 09:09)

Ahoj dívky,všechny zdravím.Včera to cvíčo - to byl hurikán ta ženská.Hubená,vysoká.To já vůbec neudělám,co jsem tam vlastně chtěla??Za noc se tu narodilo 5 dětí,teď ráno další a ještě není konce.Já to vůbec nestíhám,píšu píšu dětičky a ostatní práci nezvládám,jsem zavalena horou papírů.Tak jdu makat.Tu Lulu neodvolali a trvaj na ní.Chudák dítě.Hrozná noc doma,mladí se pohádali,náš blb dělá krávoviny,starej mě taky naprd.Mladšímu zas zpátky nabídli tu garsonku,tak tam chce jít,ani se mu nedivim,mohla bych si to s ním vyměnit a zabydlet se tam já.Sobotní rodinná brigáda se nekoná,kluci musej do práce.To kdybych tušila,tak se nechám odvézt na chatu už včera a byla jsem toho všeho ušetřená.Do prkýnka to mám vztek.Jdu tedy pracovat až se ze mně bude hulit /teda ze stroje/Pa Míla

Míla (Čt, 18. 9. 2003 - 09:09)

ach jo - Ivanko - to ti ezávidím,ale jsou bohužel věci,který musíme protrpět.Tak tam asi budeš muset jít,aby zas příbuzní neřekli "ani jí za to nestojí".Drž se!!

Iva (Čt, 18. 9. 2003 - 09:09)

Ivanko, nesmutni, i tohle patří k životu. Je jen na tobě, jestli půjdeš na pohřeb, nebo jen doma zapálíš svíčku a tiše vzpomeneš. Proč dělat něco, co tě ještě více uvede ve smutek. Není přece nutné se za každých okolností přizpůsobovat většině. Celý život vlastně děláme to, co po nás chce někdo jiný - rodiče, partner, společnost, příbuzní a znásilňujeme svou vlastní dušičku. Pokud to nevadí manželovi, zůstaň doma a udělej si duševní očistu-traták. Ten ti vyplaví ten smutek ven. Jestli neznáš, popíšu:Zatáhni závěsy, zhasni světla a zapal svíčku. Plamen nesmí komíhat, je třeba zabránit i průvanu. V naprosté tmě se dívej upřeně do plamene svíčky asi minutu /je to 10 nádechů a výdechů/, pak na stejnou dobu zavři oči. Celý proces opakuj ještě 1x. Nesmíš u toho mrkat, slzy nechej téci. Plamen svíčky je očistný, vyplaví z podvědomí zasunuté vzpomínky a zážitky. Po této očistě ti může být 12-24 hodin divně. Budeš třeba plakat nebo se bezdůvodně smát, bude ti smutno, nebo veselo. Ale po těch 24hodinách se budeš cítit mnohem lépe. Jsou věci, kterých se jinak nezbavíš a ten smutek, který máš v sobě je jedna z nich. Jen to zasuneš a zůstává to v tobě. A pak tě to trápí a ty vlastně nevíš co.Utři slzičky a usměj se, jako to sluníčko. Iva

IVANA (Čt, 18. 9. 2003 - 09:09)

Ťuky ťuky, můžu prosím vstoupit se smutkem a divnem, který potřebujou ven? V sobotu se máme rozloučit s manželovým strýcem. Nebylo mu ještě ani šedesát. Já bych vás neotravovala, ale je to od dubna už pátý rozloučení s příbuzným nebo známým, který mám absolvovat. Je fajn mít hodně příbuzných a známých, ale neměli by umírat. Nějak si s tím už nevím rady. Já na ten pohřeb strašně nechci. Já tam asi nepůjdu, ale co na to řeknou ti živí? Je mně ouzko.

Reklama

Přidat komentář