Reklama

Jak na HUBNUTÍ

Návštěvník (St, 2. 5. 2001 - 10:05)

Ahoj! Kočičko jestli chceš tak mi napiš měřím i vážím stejně a také bych chtěla zhubnout. Mít 60 kg to by bylo něco! Zajímalo by mě jakou dietku máš v plánu. Tak ahoj a držím palce.

Návštěvník (St, 2. 5. 2001 - 06:05)

Dnes jsem začala hubnout jsem zvědavá jak dlouho to vydržím chtěla bych chodit každý den cvičtit a míň jíst.Měřím 175 cm a vážím 76kg chci zhubnout na 60kg tak mi držte palce.

Návštěvník (Út, 24. 4. 2001 - 07:04)

Sono, ja netrvam na tom, ze chci vazit 51 kg.Rada bych si udrzela vahu, pri ktere se budu citit dobre.Mozna to bude 55kg mozna mene.Hodne zalezi na stavbe tela.Ty vazis 51 kg a mas podvahu, ale ja mam kamaradku, ktera meri take 168 cm a vazi 56 kg, ale kdyby shodila tak 3 kila urcite by to jeji postave prospelo (i ona je stejneho nazoru).Co se tyce sportovani a zpevneni tela, souhlasim s tebou.Ja jsem si nejvice oblibila koleckove brusle, aerobic a nekdy si jdu zabehat ci se jen projit.Takze uvidim, na jake "vaze" se mi nejvice zalibi!A hlavne verim, ze uz to tentokrat opravdu dotahnu do konce.Pa Eli

Návštěvník (Po, 23. 4. 2001 - 19:04)

ELIŠKO, Ty píšeš, že jsi zhubla na 63 kg a ještě Ti zbývá shodit 12 kg. To znamená, že chceš vážit 51 kilo. Při Tvé výšce 168 cm je to docela málo. Mně je 21, měřím 168 cm a vážím 50 kg. Mám asi 5 kilo podváhy a snažím se přibrat. Doporučovala bych Ti shodit váhu na optimálních 55 - 56 kilo a tuto váhu si udržovat cvičením a tím také zpevňovat svalstvo a odbourávat tuky. Já se marně snažím zase přibrat na tuto ideální váhu a nedaří se mi to. To jsou problémy :) měj se hezky a ať Ti to výjde!

Návštěvník (Po, 23. 4. 2001 - 08:04)

Ahojky Eli, pises ze mas snizenou fce stitne zlazy...A ze ti to lekar potvrdil....On ti nepredepsla zadne leky???? Ja byla teze na vysetreni a zjistili mi ze ma na hrane hormon tzv. thyroxin( nebo nejak tak) , ale lekar mi rekl ze to nemusi byt zpusebeno stitnou zlazou........ Naois mi prosim te o te snizene fci stitne zlazy neco vice....Myslim ze mam obdobny problem...dekuji Deni ma adresa deniska"email.cz

Návštěvník (Po, 23. 4. 2001 - 06:04)

Ahoj vam vsem!Procetla jsem si vase prispevky, ale dosud se nikdo vice nezminil o tom, jak dulezite je pit!!!! Samozrejme mam na mysli vodu, minerlky (neprehanet!) a bylin. caje.Ja sama piji denne min. 3 litry vody plus nejaky ten caj.Tekutina (hlavne tepla) vas nejen zasyti, ale take vyplavuje z tela skodlive latky. Takze PIT!!!! Ja jsem za 2 a pul mesice zhubla 12 kilo (168cm/63kg).Dalsich 12 kg me jeste ceka! Samozrejme, ze pouze pitim vetsiho mnozstvi tekutin bych toho nedosahla.Jim malo (600 kcal/den).Vim, ze se nektere z vas asi zhrozi, ale muj metabolismus je velice zpomaleny diky nescetnym dietam a take snizenou funkci stitne zlazy (i to muze byt pricinou zvyseni hmotnosti!!!!!)Zacinala jsem s dietou o 1000 kcal, ale TLOUSTLA jsem.A tak jsem prijem snizovala a snizovala.Ted hubnu v prumeru 0.4 kg tydne a citim se skvele!Zaludek se mi po prvnich trech tydnech stahl.Jim 5-6x denne male porce (o 100 kcal).Takze na zaver radim pijte vice vody.A jeste neco: ja jsem se vlastne o sve snizene funkci stitne zlazy dozvedela prostrednictvim casopisu (a samozrejme nechala overit u doktora, ktery mou domenku- po testech- potvrdil.)MOzna, ze i u vas to muze byt duvod, proc vaha stoupa, ci neklesa i presto, ze drzite diety.Jinak vsem drzim palecky!P.S.Je mi 20 let.

Návštěvník (St, 18. 4. 2001 - 19:04)

Ahoj holky! Já mám problém opačný, jsem moc hubená a nelíbí se mi to. Jenže s tím ani nehnu. Jednou se mi podařilo přibrat 6 kilo a byla jsem spokojená, jenže to jsem každý den pila pivo a hodně jedla, když jsem s tímto stylem života přestala, šup a kila byla dole. Mně se vůbec nelíbí, když se lidi navzájem pomlouvají: "ta je tlustá", "ta je hubená", protože mně to vždycky uráží, když mě ostatní odsuzují. Mně samotné se hubenost na mně nelíbí a chtěla bych to změnit, ale ty silnější holky si myslí, že snad svou hubeností provokuju a myslím si, že jsem super. Naopak, já závidím oplácanějším holkám. Obezita a velká nadváha, s tím by se mělo něco dělat, protože to může dost ohrozit zdravotní stav a vadí to i samotnému člověku, ale taková ta hezká oplácanost, to se mi líbí! Já jím hodně málo, víc do sebe nedostanu, jinak se mi zvedá žaludek. Musím počkat, až přiberu po dětech :) mějte se hezky a držím palce!

Návštěvník (St, 18. 4. 2001 - 13:04)

Ahoj Holky taky se ráda přidám! A jak začnem?

Návštěvník (Po, 16. 4. 2001 - 19:04)

Čauky všechny,které se snažíme hubnout.Připojuji se , se svou zkušeností , jak dát kila dolů. Já to mám jednoduché valím Lenku Kořínkovou. Je to super,týdně 2kg dolů. Ze začátku nejdou kila ,ale hlavně objem a pro mě to už není dieta,ale způsob stravování.Najím se kdy chci a v kolik hodin chci a můžu i sladkosti. A když tak 4 krát ročně zhřeším nic se nestane.Přeju Vám všem,hodně pevné vůle,ať zvolíte ,kterýkoliv způsob hubnutí.Mějte se super.

Návštěvník (Po, 16. 4. 2001 - 16:04)

Ahoj Renato, tak uz jsem se konečně dostala na spravnou rubriku, predtim jsem chodila do ppp, ale to nebylo pro me. Ja ti napisu neco o me, tak pokud budes chtit drzet dietu "se mnou" tak napis. Je mi 18 let a vzdycky jsem mela stihlou postavu. Jenomze jsem se blaznive zamilova, dostala kosem, no a od te doby mi delalo spolecnost jidlo, verny kamarad, ktery mi dal 15 kg navic. Je po velikonocich a ja chci opravdu zacit zdrave zit a zhubnout. Tak pokud chces se mnou, tak mi napis. Ahoj Lucka.

Návštěvník (Čt, 12. 4. 2001 - 16:04)

ahoj všichni,rozhodla jsem se odedneška začít hubnout.myslím tím omezit jídlo a začít cvičit.potřebuju někoho kdo by do toho šel se mnou a navzájem bysme se podporovaly a vyměňovali zkušenosti.najde se někdo takový. díky renata

Návštěvník (St, 11. 4. 2001 - 14:04)

Ahojda všichni, chtěla bych se zapojit do vaší diskuse. Pokud máte zájem stáhněte si z www.obezita.cz program Jednohubka (na hlavní stránce vlevo). Je to program pro řízení tělesné hmotnosti, ve kterém budete každý den zapisovat co sníte (příjem kalorií) a aktivity, které během dne vykonáte (výdej kalorií), což je podle mého základ k hubnutí. Myslím tím pokud je příjem menší než výdej.

Návštěvník (St, 11. 4. 2001 - 14:04)

Ahoj Radko, chtěla bych ti napsat něco o mém chození do posilovny. Posiluji asi rok. Občas jdu s kamarátkou, ale většinou chodím sama. Chodím tam hlavně proto, abych pro sebe něco udělala. Nechci ti lhát, taky se podívám na ostatní, ale ti mě spíš motivují, pokud vidím, že jsou na tom lépe než já a pokud nejsou v tak skvělé formě, myslím si jen, že každý někde začínal. Jde o to, odhodlat se, jít do fitka, pravidelně cvičit a neohlížet se na ostatní. Zjistila jsem, že nechodí cvičit jen "namakaní borci", ale i úplně obyčejní lidé všeho druhu. Přeji ti hodně odvahy a úspěchů. Denisa

Návštěvník (St, 11. 4. 2001 - 12:04)

Ještě pořád chodíte cvičit?Hledám v Brně nějaké rozumné cvičení, nejlépe kalanetiku, pro ženy s nadváhou. Děkuji za odpověď.

Návštěvník (St, 11. 4. 2001 - 04:04)

Ahoj všem!Mám podobný problém,jako většina z Vás.Již od 16 let marně bojuji s kilogramy.Mám vyzkoušené snad všechny diety,dokonce i ty jehličky.Takže by se dalo říct,že začínám pomalu být odborník-tedy alespon co se diet týče.Jediná dieta,která mi kdy zabrala byla podle Kořínkové-podařilo se mi shodit asi 12kg,od té doby si váhu jakžtak udržuji.Můj problém je v tom,že mám strašně moc ráda jídlo,nemyslím tím,že se musím přecpávat,ale jím dost často a vše.A miluji pivo,hlavně v létě.Takže když všichni v létě hubnou,já přibýrám a naopak v zimě hubnu.A tento kolotoč je rok co rok.Nemyslím,že by ze mne někdy byla štíhlá lan,to bych opravdu nesměla mít tak ráda jídla,ale uvítám každý nový nápad jak shodit pár přebytečných kil./Ted zrovna jezdím na lymfodrenáže-tak uvidíme./Zatím Ahoj Katka

Návštěvník (Út, 10. 4. 2001 - 11:04)

Ahoj všem dietářům!Můj problém je v tom, že když už zhubnu tak nemám tu vůli si to udržet a tak začínám znovu a znovu. Musím říci, že docela dobrý jsou jehličky (5-8 kg dolu), ale musí se samozřejmě cvičit. Teď jsem, ale začala cvičit kigboxaerobic a je to úplně super, cítíte se líp a i ta kila jdou dolů. Cvičení je asi to nejlepší než se trápit hlady. Přeji všem pevnou vůli!PS: Nemáte někdo podrobné kalorické tabulky na poslání emailem?

Návštěvník (Út, 10. 4. 2001 - 04:04)

Milé dámy já vám o tom Adipxu Retard něco napíšu, protože to moje známá sháněla za ůplatky u jednoho doktora, tak jsem to brala já i moje ostatní kámošky. Některé to ještě berou ted už snad po druhý i po třetí, a to ještě nemaj děti, proč to píšu. Já i moje kámošky jsme sice zhubly ale nejvíce asi 4kg, a to bylo podmíněno ještě tím, že jsme se předháněly která toho nejmín sní. Moje sestra to sice brala po prvním porodu, a ještě u toho držela kořínkovou dietu a sice zhubla asi 12 - 15kg, pak měla velké problémy znovu otěhotnět, takže pokud to chcete brát, tak se snažte až po dětech, ale musíte u toho preparátu trochu cvičit a hlídat se, jinak to funguje jen trochu, a zaručeně vám tvrdím, že všechno přiberete zpátky, hned jak dokončíte kůru. Tak u toho aspon trochu cvičte, já jsem běhala každý večer aspon kousek se psem a ty 4kg, jsem dosud nenabrala a je to asi 2roky. Ještě se zmíním o těch negativních účincích, takže já jsem se hned obsipala v obličeji na bradě měla jsem přímo hnisavé boláky, moje máma nemohla v noci spát a bolela ji hlava, a sestra dost velké bušení v noci u srdce a pak velké problémy přijít do jiného stavu atd.. Pozorně si přečtěte příbalový leták, tam je těch negativních účinků ještě víc, ale někomu po tom nic nebylo. Já už bych ty anorektika prostě nikdy nebrala. Ted to bere v práci moje kolegyně už asi 4týden, nezhubla nic, pocit hladu má stejný, ale jinak nic nepocituje, tak zbytečně neriskujte. Moje nejlepší dieta je omezit sladké, hranolky atd.. a hlavně nejíst po17hodině a fakt to funguje. S pozdravem sona

Návštěvník (Po, 9. 4. 2001 - 10:04)

to Denisa. Adipex Retard bych ti nedoporučovala, mám s ním své zkušenosti. Nespavost, deprese, roztěkanost, auto se nesmí řídit....samá negativa. Když zobeš tabletky tak hlad nemáš a pak když přestaneš ... všechno je zase zpátky i kila a hlavně hlad je úpornější než kdykoli před tím.

Návštěvník (Ne, 8. 4. 2001 - 13:04)

Ahojky bobulunko, dekuji a jeste jsem se chtela zeptat...fnguje to????? A jsou tedy na predpis- a lekari vam to predepisi na pozadani??????Dekuji

Návštěvník (So, 7. 4. 2001 - 22:04)

Taky se snažite zhubnout????A pořad když alespon zhubnete přiberete zpátky???Stačí denně cvičit,chodit třeba do posilovny....A sestavit si svůj vlastní jidelníček.Přijímat velmi malé množství cukrů a tuků....A hlavně jíst naposledy v 17:00.A mít pevnou vůli....A PAMATUJTE KDYŽ ČLOVĚK NĚCO OPRAVDU CHCE DOKÁŽE TO!!!!!!!

Reklama

Přidat komentář